Ami a játékot illeti: meccsről meccsre látszik a fejlődési tendencia, a Lopi által elképzelt játék egyre jobban összeáll, ülnek a cserék, lehívja a pályáról az alapkezdő tagjait. Alakul ez

HozzászólásSzerző: Raúlito » 2018. szeptember 1., szombat 23:20
HozzászólásSzerző: Victorioo » 2018. szeptember 1., szombat 23:11
HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2018. szeptember 1., szombat 23:03
Nem tudom miből gondolod, Getafe tavaly 8., Girona 10. volt... Ettől függetlenül lehet majd, de nem tudom miért kell egyből leszólni.Yazid írta:Tegyük hozzá mind3 csapat kiesô jelölt, de szép az tény
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2018. szeptember 1., szombat 23:00
HozzászólásSzerző: Steve » 2018. szeptember 1., szombat 22:57
HozzászólásSzerző: KAG » 2018. szeptember 1., szombat 22:56
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. szeptember 1., szombat 22:54
Hagyjál örülni és bizakodni.Yazid írta:Tegyük hozzá mind3 csapat kiesô jelölt, de szép az tényRealista24 írta:77,9%
66,2%
77,3%
Ennyit birtokoltuk a labdát az első három meccsen. Kőkemény.
HozzászólásSzerző: Yazid » 2018. szeptember 1., szombat 22:52
Tegyük hozzá mind3 csapat kiesô jelölt, de szép az tényRealista24 írta:77,9%
66,2%
77,3%
Ennyit birtokoltuk a labdát az első három meccsen. Kőkemény.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. szeptember 1., szombat 22:49
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. szeptember 1., szombat 22:45
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2018. augusztus 27., hétfő 13:16
HozzászólásSzerző: Jim » 2018. augusztus 27., hétfő 13:08
HozzászólásSzerző: Professore » 2018. augusztus 27., hétfő 12:05
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. augusztus 27., hétfő 11:32
Első félidőben súlytalan volt, a másodikban Asensioval jól kevergettek, illetve a Bale kiugratás is nagyon kellett tőle.pheco írta:Teljesen jogosan van szidva. Kb az egyik huzoembernek kellene lennie, erre meg nem hozott kiemelkedo, de szerintem meg jo meccset sem Lopi alatt. Tegnap is a golpasszan kivul - ami gyonyoru volt Balenek - elorejatekban semmit nem csinalt. Az alibi es sima passzok tobbnyire pontosak, bar ott is akadt hiba, de amint kicsit bonyolultabbat akart maris pontatlan volt. Vedoket sem ugy veri meg, mint eddig. Vedekezesben kapar, ennyi pozitivumot latok benne.wZoLee7 írta:Ez se. Apropó Isco, ekézhetitek, divat mostanában, de hatalmas munkát végez. Mindenhol ott van, amikor védekezni kell mi az hogy az állítólag tkp-sünk sprintel vissza, Casemiro meg Kroos meg kocog csupán. Egyébként jól játszott, a passzai előre irányultak, és jók is voltak, de sok esetben túljátszották (Isco,Asensio,Benzema) lövés helyett még passz és passz. A helyzet kihasználása gyenge.
Benzema a legkellemesebb meglepetes nekem eddig.
HozzászólásSzerző: pheco » 2018. augusztus 27., hétfő 11:21
Teljesen jogosan van szidva. Kb az egyik huzoembernek kellene lennie, erre meg nem hozott kiemelkedo, de szerintem meg jo meccset sem Lopi alatt. Tegnap is a golpasszan kivul - ami gyonyoru volt Balenek - elorejatekban semmit nem csinalt. Az alibi es sima passzok tobbnyire pontosak, bar ott is akadt hiba, de amint kicsit bonyolultabbat akart maris pontatlan volt. Vedoket sem ugy veri meg, mint eddig. Vedekezesben kapar, ennyi pozitivumot latok benne.wZoLee7 írta:Ez se. Apropó Isco, ekézhetitek, divat mostanában, de hatalmas munkát végez. Mindenhol ott van, amikor védekezni kell mi az hogy az állítólag tkp-sünk sprintel vissza, Casemiro meg Kroos meg kocog csupán. Egyébként jól játszott, a passzai előre irányultak, és jók is voltak, de sok esetben túljátszották (Isco,Asensio,Benzema) lövés helyett még passz és passz. A helyzet kihasználása gyenge.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2018. augusztus 27., hétfő 10:59
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. augusztus 27., hétfő 10:56
Ki szorulna, ha lenne más alternatíva, de nincsen. Én már tavaly is mondtam, hogy szép és jó, hogy Lucas gürizik ezerrel, de ez top szinten nekünk nem szabad, hogy elég legyen. Taktikai repertoárban elfér, de soha nem szabadna első számú támadó cserének lennie.Realista24 írta:Asensio jó lesz szerintem, Lucas meg érzésem szerint ki fog szorulni.ziro4vr írta:Bale és Benzema fasza lesz, de rajtuk kívül kellene még gólpontossági ember, Isco, Asensio, Lucas vonulat erre kevés lesz. Vagy idén Ramos lesz a gólgépünk?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. augusztus 27., hétfő 10:53
Asensio jó lesz szerintem, Lucas meg érzésem szerint ki fog szorulni.ziro4vr írta:Bale és Benzema fasza lesz, de rajtuk kívül kellene még gólpontossági ember, Isco, Asensio, Lucas vonulat erre kevés lesz. Vagy idén Ramos lesz a gólgépünk?
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2018. augusztus 27., hétfő 10:24
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2018. augusztus 27., hétfő 10:12
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem