De te megint másról beszélsz. Mi a melegekről beszélünk általánosságban te meg jössz azzal az xy százalékkal akikre előtte én is ugyanugy leírtam hogy nem értem és nem is díjjazom.
De köszi az eszmecserét
HozzászólásSzerző: lestat » 2018. augusztus 25., szombat 12:16
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. augusztus 25., szombat 12:08
Mondjuk o legalabb érvet irt, te meg annyit hogy szívesen nézed őketlestat írta:BlancoMark írta:Betegek? Ha jol tudom mar kimutattak a homoszexualitasert felelos gent, az allatvilagban is boven van pelda a jelensegre. Legalabb annyira tehetnek rola, mint aki mondjuk barna hajjal szuletik. Nem betegek, egyszeruen a termeszet altal mas iranybol vannak bekotve.
Engedd el.
Van aki szemellenzőt hord.
HozzászólásSzerző: lestat » 2018. augusztus 25., szombat 11:40
BlancoMark írta:Betegek? Ha jol tudom mar kimutattak a homoszexualitasert felelos gent, az allatvilagban is boven van pelda a jelensegre. Legalabb annyira tehetnek rola, mint aki mondjuk barna hajjal szuletik. Nem betegek, egyszeruen a termeszet altal mas iranybol vannak bekotve.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2018. augusztus 25., szombat 11:37
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. augusztus 25., szombat 11:15
Azok is betegek.lestat írta:Realista24 írta: Csak az igazat, ezek betegek.
De gondolom ha két bombanő smárolna a forumozok nagy részének nem lenne vele baja
HozzászólásSzerző: lestat » 2018. augusztus 25., szombat 10:55
Realista24 írta: Csak az igazat, ezek betegek.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. augusztus 25., szombat 10:39
Miért ne mesélhetnéd el? A méhecske és a virág sztori meg a szaporodás, akkor sem lesz másképp. Ők különbözően élnek és ennyi.Kercsó írta:Itt jön képbe a média szerepe és a tömegreakció.Pipita írta:
+1, csak annyi, hogy Budapesten pl az 1%-ot sem teszik ki ezek, nem hogy az ötöt, meg a tizet.
Nekem egy nagy félszem van ezzel a témával kapcsolatosan. Ha majd az 5 éves gyerekem megkérdezi, hogy miért falja egymást 2 azonos nemű az utcán, akkor hogy fogom elmesélni neki a méhecske és a virág sztorit![]()
Mi a helyes válasz ilyenkor?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. augusztus 25., szombat 10:38
Csak az igazat, ezek betegek.Kercsó írta:Itt jön képbe a média szerepe és a tömegreakció.Pipita írta:
+1, csak annyi, hogy Budapesten pl az 1%-ot sem teszik ki ezek, nem hogy az ötöt, meg a tizet.
Nekem egy nagy félszem van ezzel a témával kapcsolatosan. Ha majd az 5 éves gyerekem megkérdezi, hogy miért falja egymást 2 azonos nemű az utcán, akkor hogy fogom elmesélni neki a méhecske és a virág sztorit![]()
Mi a helyes válasz ilyenkor?
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2018. augusztus 25., szombat 10:35
Itt jön képbe a média szerepe és a tömegreakció.Pipita írta:
HozzászólásSzerző: Pipita » 2018. augusztus 25., szombat 10:30
+1, csak annyi, hogy Budapesten pl az 1%-ot sem teszik ki ezek, nem hogy az ötöt, meg a tizet.Kercsó írta:Szerintem a pride hibája az, hogy sokan arra használják, hogy megmutassák a szélsőséges aberráltságukat ország-világ előtt.
A szopóálarcos, bőrtangás fószerekkel van a gond... és ők a tömeg 5-10%át teszik ki. Viszot a média és a tömeg őket azonosítja a pride fogalmával.
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2018. augusztus 25., szombat 10:07
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. augusztus 25., szombat 9:46
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2018. augusztus 25., szombat 6:55
HozzászólásSzerző: lestat » 2018. augusztus 24., péntek 20:34
BBeno írta:persze mert nincs tele a gellert hegy sem szeretkezo heterokkalDe baszki az utcan hetero párok se tolják már ezt.
![]()
![]()
meg kalandokra vagyo parokkal akarmilyen sotetebb parkban.
azert nem kell letagadni a valosagot.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. augusztus 24., péntek 19:56
persze mert nincs tele a gellert hegy sem szeretkezo heterokkalDe baszki az utcan hetero párok se tolják már ezt.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. augusztus 24., péntek 18:59
HozzászólásSzerző: Pipita » 2018. augusztus 24., péntek 17:57
Egy értelmes megmozdulásból nem lenne, de ha neked az lenne az érved, hogy "hát a buziknak is lehet", akkor én személy szerint biztosan jót röhögnék rajtad. Na de akkor még egyszer: hajrá, csináljad.Pipita igen, jogomban áll, de szerinted abból nem lenne botrány? Ne nevettess.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. augusztus 24., péntek 17:50
HozzászólásSzerző: lestat » 2018. augusztus 24., péntek 17:44
Realista24 írta:Mindenkinek beugat valaki (legyen az egy jó nő, egy gyerek, egy más csapat drukkere, stb), ettől még nem kúrjuk egymást seggbe az utcán a világ szeme láttára, gondolok itt a londoni pride-ra.lestat írta:Igen a pride dolgot én sem értem.
De valahol meg igenis gáz hogy nem foghatják egymás kezét stb mert valaki mindig beugat.
Szerintem valahol ezért is van hogy azt hiszik a pride majd megváltja a világot és ugyanugy mozoghatnak az utcán vagy social median mint barki mas.
Na de itt nagyon off az offban.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. augusztus 24., péntek 17:42
Mindenkinek beugat valaki (legyen az egy jó nő, egy gyerek, egy más csapat drukkere, stb), ettől még nem kúrjuk egymást seggbe az utcán a világ szeme láttára, gondolok itt a londoni pride-ra.lestat írta:Igen a pride dolgot én sem értem.
De valahol meg igenis gáz hogy nem foghatják egymás kezét stb mert valaki mindig beugat.
Szerintem valahol ezért is van hogy azt hiszik a pride majd megváltja a világot és ugyanugy mozoghatnak az utcán vagy social median mint barki mas.
Na de itt nagyon off az offban.
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem