Kerlon írta:Témához kapcsolatban.

dabumtss
azért a válaszokat megnézném

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2018. augusztus 25., szombat 10:07
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. augusztus 25., szombat 9:46
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2018. augusztus 25., szombat 6:55
HozzászólásSzerző: lestat » 2018. augusztus 24., péntek 20:34
BBeno írta:persze mert nincs tele a gellert hegy sem szeretkezo heterokkalDe baszki az utcan hetero párok se tolják már ezt.
![]()
![]()
meg kalandokra vagyo parokkal akarmilyen sotetebb parkban.
azert nem kell letagadni a valosagot.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. augusztus 24., péntek 19:56
persze mert nincs tele a gellert hegy sem szeretkezo heterokkalDe baszki az utcan hetero párok se tolják már ezt.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. augusztus 24., péntek 18:59
HozzászólásSzerző: Pipita » 2018. augusztus 24., péntek 17:57
Egy értelmes megmozdulásból nem lenne, de ha neked az lenne az érved, hogy "hát a buziknak is lehet", akkor én személy szerint biztosan jót röhögnék rajtad. Na de akkor még egyszer: hajrá, csináljad.Pipita igen, jogomban áll, de szerinted abból nem lenne botrány? Ne nevettess.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. augusztus 24., péntek 17:50
HozzászólásSzerző: lestat » 2018. augusztus 24., péntek 17:44
Realista24 írta:Mindenkinek beugat valaki (legyen az egy jó nő, egy gyerek, egy más csapat drukkere, stb), ettől még nem kúrjuk egymást seggbe az utcán a világ szeme láttára, gondolok itt a londoni pride-ra.lestat írta:Igen a pride dolgot én sem értem.
De valahol meg igenis gáz hogy nem foghatják egymás kezét stb mert valaki mindig beugat.
Szerintem valahol ezért is van hogy azt hiszik a pride majd megváltja a világot és ugyanugy mozoghatnak az utcán vagy social median mint barki mas.
Na de itt nagyon off az offban.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. augusztus 24., péntek 17:42
Mindenkinek beugat valaki (legyen az egy jó nő, egy gyerek, egy más csapat drukkere, stb), ettől még nem kúrjuk egymást seggbe az utcán a világ szeme láttára, gondolok itt a londoni pride-ra.lestat írta:Igen a pride dolgot én sem értem.
De valahol meg igenis gáz hogy nem foghatják egymás kezét stb mert valaki mindig beugat.
Szerintem valahol ezért is van hogy azt hiszik a pride majd megváltja a világot és ugyanugy mozoghatnak az utcán vagy social median mint barki mas.
Na de itt nagyon off az offban.
HozzászólásSzerző: lestat » 2018. augusztus 24., péntek 17:39
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. augusztus 24., péntek 17:28
A velem más beállítottságú emberekkel (zsidók, melegek, más vallás stb) nekem csak az a bajom, hogy többnyire kikérik maguknak, hangoztatják (közben le se szarom, mindenki úgy él, ahogy akar), felsőbbrendűnek tartják magukat stb... Na ez, amit nehezen tolerálok, illetve ha valami pl. vallást rá akarnak erőltetni a másikra. Mindenki csinálja azt, amit jónak lát kulturált módon, aztán jó napot.lestat írta:+1Kerlon írta:Mondjuk egy random csövest lecidázni az utcán szerintem sehol sem a jó ízlés határain belül van.Mégha nem is buzulásról van szó, akkor se.
Nincs baj a melegekkel. De baszki az utcan hetero párok se tolják már ezt.
HozzászólásSzerző: Pipita » 2018. augusztus 24., péntek 17:27
Igen, mert a szexuális erőszak az egy és ugyanaz mint a buziság, gratulálok.R. Carlos írta:Sajnos láttam a videót, szerencsére nem volt meg.LiamGallagher írta:Kőbányai szopófantom mindenkinek megvolt?![]()
Egyébként nem rég olvastam egy cikket, amiben Kanadáról van szó, hogy ott milyen elfogadók a "másokkal" az emberek. Mindenki megválaszthatja milyen nemű akar lenni kb. már óvodás korában és a melegek is kézen fogva járkálnak az utcán, illetve több felvonulás is van nekik.
Szóval ez a videó lehet csak minket magyarokat renget meg. Ott már a jó ízlés határai lejjebb mentek, mint ahogy Nyugat Európában is.
Nyugodtan szervezhetsz bármit és tüntethetsz vagy felvonulhatsz vagy akármi, csak jelentsd be és szervezd meg. A gyülekezés szabadsága nem csak a melegekre érvényes, hanem akár hiszed, akár nem, rád is. Hajrá, sok sikert.Kerlon írta:Nem ám pride. Én se vonulok fel sehol se, mert pina párti vagyok férfi létemre. Sőt, akkor még meg is baszkodnának, hogy mit kérkedek ezzel.
HozzászólásSzerző: lestat » 2018. augusztus 24., péntek 17:23
+1Kerlon írta:Mondjuk egy random csövest lecidázni az utcán szerintem sehol sem a jó ízlés határain belül van.Mégha nem is buzulásról van szó, akkor se.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. augusztus 24., péntek 17:17
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. augusztus 24., péntek 17:09
Ja persze, elmész olaszba, kifekszel a strandra és azt látod, hogy aki elalszik, azt leszopják (férfiak) és meg sem rezzennek.R. Carlos írta:Sajnos láttam a videót, szerencsére nem volt meg.LiamGallagher írta:Kőbányai szopófantom mindenkinek megvolt?![]()
Egyébként nem rég olvastam egy cikket, amiben Kanadáról van szó, hogy ott milyen elfogadók a "másokkal" az emberek. Mindenki megválaszthatja milyen nemű akar lenni kb. már óvodás korában és a melegek is kézen fogva járkálnak az utcán, illetve több felvonulás is van nekik.
Szóval ez a videó lehet csak minket magyarokat renget meg. Ott már a jó ízlés határai lejjebb mentek, mint ahogy Nyugat Európában is.
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2018. augusztus 24., péntek 17:01
Sajnos láttam a videót, szerencsére nem volt meg.LiamGallagher írta:Kőbányai szopófantom mindenkinek megvolt?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. augusztus 24., péntek 14:24
Nekem szerencsére nem. Csak egy áldozatról tudni.LiamGallagher írta:Kőbányai szopófantom mindenkinek megvolt?
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2018. augusztus 24., péntek 13:47
Tegnap hallottam róla. Hihetetlen hogy ilyen létezikLiamGallagher írta:Kőbányai szopófantom mindenkinek megvolt?
Jelenlévő fórumozók: 16 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem