szűken lennénk hátul
kár hogy vége az angol átigazolási időszaknak, így a Chelsea nem tudja Alonsot helyettesíteni

HozzászólásSzerző: Jim » 2018. augusztus 24., péntek 17:22
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. augusztus 24., péntek 17:10
HozzászólásSzerző: sonic » 2018. augusztus 24., péntek 16:56
Lehet hogy en informalodtam rosszul, de az ffp megszegesenek elsodleges szankcioja nem az uefa sorozataibol valo kizaras?Realista24 írta:Nem bonyolult.wZoLee7 írta:Hogy van ez akkor? Ha a psg nem tudja kifizetni a 180-at mert nem akar buntit, el kell adniuk Bappet...de ha lejar a kolcson szerzodese akkor nem a monacoba kell mennie vissza? Kezd kusza lenni ez az egesz
Ki kell fizetniük a 140-et hogy végleg az övék legyen.
Ha az UEFA azt mondja, hogy oké, igazoljátok le, de büntetés lesz, akkor dönthetnek. Leigazolják és gyorsan eladják Neymart nekünk, így nincs bünti.
Vagy nem igazolják le, amire nem látok semmi esélyt.
Vagy megveszik és eladják a duplájáért, amire még annyi esélyt sem látok.
Uccsó verzió, megveszik és állják a pénzbüntetést és igazolásból való kizárást mondjuk.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. augusztus 24., péntek 16:51
Mondjuk az ő esetében nem biztos, hogy a BL címek számában mérik a sikert, hanem hogy Madridban járni sem tudott mankó nélkül, a Bayernnél meg focista lett újra. Például.KAG írta:1; nem a te döntésed voltRobben: "Mikor a Real Madridnál játszottam, és a Bayern le akart engem igazolni, először szkeptikus voltam, nem tudtam, hogy jó döntés lesz-e. Most már kijelenthetem, hogy ez volt karrierem legjobb döntése."
2; valóban, több BL-t nyertél a Bayernnel.
3; nagyon savanyú lehet a szőlő, minden évben elmondod.
HozzászólásSzerző: KAG » 2018. augusztus 24., péntek 16:48
1; nem a te döntésed voltRobben: "Mikor a Real Madridnál játszottam, és a Bayern le akart engem igazolni, először szkeptikus voltam, nem tudtam, hogy jó döntés lesz-e. Most már kijelenthetem, hogy ez volt karrierem legjobb döntése."
HozzászólásSzerző: kiserik » 2018. augusztus 24., péntek 16:17
Miért, van több is, mint 2?Berti írta:...ha csak 2 tehetség is beváll, már jól jártunk. Nem lesz érvágás ha nem nyerünk idén semmit.
HozzászólásSzerző: Yazid » 2018. augusztus 24., péntek 16:12
Csunya, de ezt adom. Jo ez a filozófia, de ne essünk már a ló túloldalára. Minden vetelytarsunk csak erősödott, mi meg akar tetszik akár nem, gyengültük és nem csak cr miatt, na de mindegy ha perezék leszarják akkor nekünk is azt kell, de így kb már decemberben lesz olyan hátrányunk hogy megszólalBBeno írta:szépen lassan. addig meg adjunk oda minden bajnokságot a barcának tálcán. mert mi generációt építünk.. Szepen lassan fel kell epiteni egy ujabb generaciot akik
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2018. augusztus 24., péntek 16:03
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. augusztus 24., péntek 15:56
szépen lassan. addig meg adjunk oda minden bajnokságot a barcának tálcán. mert mi generációt építünk.. Szepen lassan fel kell epiteni egy ujabb generaciot akik
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2018. augusztus 24., péntek 15:51
Igy van, nem kell kapkodni es szetverni a keretet. Szepen lassan fel kell epiteni egy ujabb generaciot akik majd annyira egyben lesznek mint az elozo evek keretei, es akkor par szezonon belul ujra top eselyeskent mehetunk minden kupaert.Berti írta:Mbapperól nincs olyan idióta aki lemondjon. Inkább tiltsák el őket (a keret másfél évre bőven elég) és kapjanak pénzbüntetést (amire szarnak magasról, hogyha ez az ára, hogy egy olyan játékost megtartanak vele aki az elmúlt 10 év talán legnagyobb tehetsége és marketing szempontból is hozni fogja a lóvét).
Úgy vagyok vele, hogy rohadtul örülnék neki, sőt egy Neymarnak vagy Cavaninak is örülnék. Ha vészmegoldás jön Aspas személyében, az is nagy pluszt adhat a csapatnak, viszont ha nem igazolunk én akkor sem bánkódom. Nézzük meg ezzel a kerettel a szezont és ha csak 2 tehetség is beváll, már jól jártunk. Nem lesz érvágás ha nem nyerünk idén semmit.
HozzászólásSzerző: Berti » 2018. augusztus 24., péntek 15:37
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. augusztus 24., péntek 15:32
Nem bonyolult.wZoLee7 írta:Hogy van ez akkor? Ha a psg nem tudja kifizetni a 180-at mert nem akar buntit, el kell adniuk Bappet...de ha lejar a kolcson szerzodese akkor nem a monacoba kell mennie vissza? Kezd kusza lenni ez az egesz
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. augusztus 24., péntek 15:29
Az szerintem alapból nem igaz, hogy a kölcsönszerződése jár le. Inkább fizetési határidő lehet és valószínűleg az is badarság, más különben nem igazolták volna Kehlert. Mondjuk Neymar után is 60 milliót kellett begyűjteniük és most 180+37-tel megint ott tartanak kb., hogy 60 millióért kellene eladniuk.wZoLee7 írta:Hogy van ez akkor? Ha a psg nem tudja kifizetni a 180-at mert nem akar buntit, el kell adniuk Bappet...de ha lejar a kolcson szerzodese akkor nem a monacoba kell mennie vissza? Kezd kusza lenni ez az egesz
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2018. augusztus 24., péntek 15:11
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. augusztus 24., péntek 14:22
Brazil.Kerlon írta:Ronaldo? Hogy lett volna utolsó napos?flori írta:Gareth Bale. Egy.
Mondok. Kettőt. Sergio Ramos. Nem tarolte le, de kettő. 2.
Ronaldo is utolsó napos.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. augusztus 24., péntek 14:17
Ronaldo? Hogy lett volna utolsó napos?flori írta:Gareth Bale. Egy.
Mondok. Kettőt. Sergio Ramos. Nem tarolte le, de kettő. 2.
Ronaldo is utolsó napos.
HozzászólásSzerző: Süti » 2018. augusztus 24., péntek 14:13
Helyettük kellene olyan, akikre lehet számítani. Akár csak egy kupameccsen, hogy a többiek pihenjenek.Jim írta:
igazad van, de ők csak perememberek, vagy még azok sem, nem játszanak
Llorente Coentrao nem tényezők
Mayoralra sem lehet építeni, bár ő többet játszik
Vallejo csak a sérülése miatt lehet kérdéses, amúgy tehetséges játékos
HozzászólásSzerző: Jim » 2018. augusztus 24., péntek 14:11
igazad van, de ők csak perememberek, vagy még azok sem, nem játszanakSüti írta:Vallejo, Marcos, Mayoral, Coentrao (?), kicsi Zidane mind mehetnek isten hírével,
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. augusztus 24., péntek 13:54
HozzászólásSzerző: flori » 2018. augusztus 24., péntek 13:35
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem