Nálam még mindig Nikolaj Coster-Waldau lenne a best, de ez is GG.Remy írta:Cavill lesz Geralt a Witcher sorozatban. wow.
Részben itt forog majd Magyarországon.
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2018. szeptember 4., kedd 18:36
Nálam még mindig Nikolaj Coster-Waldau lenne a best, de ez is GG.Remy írta:Cavill lesz Geralt a Witcher sorozatban. wow.
HozzászólásSzerző: Remy » 2018. szeptember 4., kedd 17:37
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2018. szeptember 4., kedd 16:26
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2018. szeptember 3., hétfő 23:54
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. szeptember 3., hétfő 18:19
HozzászólásSzerző: Tádám » 2018. szeptember 3., hétfő 18:14
Realista24 írta:Én most kezdtem a negyedik évadot. Első kettő nagyon jó volt, harmadikat untam, ez most megint tartogat újdonságokat.DinhoL írta:Orange is the new blacket újra elkezdtem a hype miatt. Kb 5-6 éve néztem először mikor még bőven nem vt ilyen ismert.
Mit gondoltok, érdemes rááldozni pár hétköznap estét?
Nem lesz toplistás nálam, de átlagnál jobb.
Én nézem a Sault, nagyon vártam, de ez nekem most kicsit lapos eddig..ateeemadrid írta:Na én jobb híján ledaráltam a Bansheet, nem vagyok oda az ilyen akciósorozatokért, de ez elég baszó volt na. Durva mennyi jó karakter volt a sorozatban, stílusán belül az egyik legjobb sorozat.
Better Call Saul új évadát nézi valaki? Lehet inkább egyben darálnám majd le, de már kíváncsi vagyok.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2018. szeptember 3., hétfő 12:23
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. szeptember 3., hétfő 12:09
Én most kezdtem a negyedik évadot. Első kettő nagyon jó volt, harmadikat untam, ez most megint tartogat újdonságokat.DinhoL írta:Orange is the new blacket újra elkezdtem a hype miatt. Kb 5-6 éve néztem először mikor még bőven nem vt ilyen ismert.
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2018. szeptember 3., hétfő 12:04
Igen.DinhoL írta:Orange is the new blacket újra elkezdtem a hype miatt. Kb 5-6 éve néztem először mikor még bőven nem vt ilyen ismert.
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2018. szeptember 2., vasárnap 10:17
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2018. szeptember 2., vasárnap 10:11
Ma reggel gondolkodtam, hogy milyen filmet nézzek is meg..Semmit se találtam ami kedvemre való lenne. Aztán mondom inkább keresek valami sorozatot. Eszembe jutott ez az ajánlás..és..legszívesebben megcsókolnálak benneteket.h3x0r írta:Jaj, ez egy nagyon beteg sorozat.rashidm írta:The end of the f***ing world.Egy pszichopata tini srac vagyait mar nem elegitik ki az allatok meggyilkolasa, ezert szeretne emberekre valtani. Es hat ennek a legjobb mondja, hogy keres maganak egy baratnot, akit majd megolhet.
Tavalyi sorozatok kozul az egyik kedvencem. Tokeletes dara anyag, lenyegeben egy 3 oras esti filmnek felel meg.
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2018. augusztus 29., szerda 23:01
HozzászólásSzerző: sebydani » 2018. augusztus 29., szerda 19:31
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. augusztus 29., szerda 18:57
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2018. augusztus 29., szerda 18:44
Oké, itt a következő áldozat: a Mr. Robotból is az utolsó évad érkezik jövőre, de legalább az eredeti 8 helyett 12 részes lesz. Lassan kezdhetek új sorozatok után néznih3x0r írta:Ugy nez ki, hogy a Homeland utan a TBBT-bol is az utolso evad kovetkezik. A hirek szerint Jim Parsons (Sheldon) nem akarta folytatni a sorozatot.h3x0r írta:Kozben a Homeland (hivatalosan is) megkapta a kaszat. Még lesz egy befejezo evada, remelem odateszik magukat.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2018. augusztus 23., csütörtök 23:47
Egy autista tinedzser fiu eldonti, hogy becsajozik. Vagany, hogy nem kell tobb reszt megnezni es varni, hogy egyszer csak beinduljon, hanem mar 2 perc utan szorakoztato. Vannak benne dramaibb pillanatok, de alapbol egy aranyos, szivmelengeto sorozat. (Mar nem emlekszem, hogy a bájossága vagy egy dramaibb jelenet/élethelyzet miatt, de a 4. resz utan abbahagytam.)rashidm írta:Atypical
Jaj, ez egy nagyon beteg sorozat.rashidm írta:The end of the f***ing world.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2018. augusztus 23., csütörtök 23:12
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2018. augusztus 23., csütörtök 22:08
Ugy nez ki, hogy a Homeland utan a TBBT-bol is az utolso evad kovetkezik. A hirek szerint Jim Parsons (Sheldon) nem akarta folytatni a sorozatot.h3x0r írta:Kozben a Homeland (hivatalosan is) megkapta a kaszat. Még lesz egy befejezo evada, remelem odateszik magukat.
HozzászólásSzerző: Mester77 » 2018. augusztus 21., kedd 17:36
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2018. augusztus 7., kedd 10:25
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem