Az angolok hírei mennyire szoktak bejönni? Nagyon adnám, ha ez bejönne.Realista24 írta:Angolok szerint egy last call ajánlattal még megyünk Hazardért, mert félnek hogy hosszabbítani fog.
200 millióról írnak.

Kommentáld a híreket
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
williant idén nyáron a MU-hoz egy kamu ügynök ajánlotta be. nyilatkozott róla willian is.
- Süti
Én azt hittem, hogy ezt mindenkinek a saját ügynöke intézi... De úgy látszik ezen a téren is erős free for all van.
Valaki ajánlja már be Depayt, ne nekem kelljen.
Liga piac 31.-én zár egyébként, ugye?

Valaki ajánlja már be Depayt, ne nekem kelljen.

Liga piac 31.-én zár egyébként, ugye?
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Hogy van-e? Hajjajj.Süti írta:Ilyen van?Nehogy péntek éjszaka unatkozzak, és beajánljam Messit Pereznek.
Még 10 millát se kérek, elég 8.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Süti
Ilyen van?
Nehogy péntek éjszaka unatkozzak, és beajánljam Messit Pereznek.
Még 10 millát se kérek, elég 8.

Legends Never Die.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Poolos haverok szerint nem egyértemű az a bukás a Poolnál. Az edző nem számított rá, alig játszott. Hiába van 15 meccs a neve mellett, játékidőben nem érte el az 500 percet. Így azért nehéz.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem feltétlen kell az ő ügynökének lenni, elég ha jó kapcsolatai vannak, és a 10 millió, ami járt volna neki, gondolom abból mozgatta volna meg jól a szálakat. Úgy hallottam lehet így tendereket nyerniSüti írta:"Kedd éjszaka a Real Madridnak egy ügynök felajánlotta Williant 80 millió euróért, valamint 10 millió euró jutalékért."
Williané legalább?![]()
Aspast max ilyen 20-30-ért hoznám, átmeneti vészmegoldásnak.

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Süti
"Kedd éjszaka a Real Madridnak egy ügynök felajánlotta Williant 80 millió euróért, valamint 10 millió euró jutalékért."
Williané legalább?
Williané legalább?

Legends Never Die.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- flori
Szerintem az egyik legjobb opcio jelen pillanatban. Kicsit idos, a Liverpoolban is megbukott, de harcias csatar, aki tud szep dolgokat muvelni. Ha viszonylag jo aron tudjuk elhozni, akkor megfelelo Benzema melle, kesobb harmadik csatarnak is tokeletes lehet.
Aspas7
Aspas7

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára flori 2018. augusztus 23., csütörtök 12:15-kor.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Angolok szerint egy last call ajánlattal még megyünk Hazardért, mert félnek hogy hosszabbítani fog.
200 millióról írnak.
200 millióról írnak.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
szerintem a hétvége előtt nem lesz boogie...flori írta:A hirek szerint megvan az egyezseg Aspasszal.
amúgy szimpatikus a harcias és gólratörő játéka. ismeri a ligát és spanyol. ha már Icardi és Cavani nem mozdítható, akkor vele is előrébb vagyunk, mint Mayorallal.
angol hírek szerint, Cé eladása után Kane és Salah is visszautasította Perezék ajánlatát.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
De elvileg megvárjuk, hogy mi lesz a PSG-vel.flori írta:A hirek szerint megvan az egyezseg Aspasszal.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Azért valljuk be a nyári ténykedése elnökbának mindennek mondható csak nem jellemzőnek,ha róla van szó. Nem tartom elképzelhetetlennek,hogy valamit ügyköd a háttérben Neymar kapcsán.BlancoMark írta:Nem figyelitek hogy ki(k) vezetik/vezettek az UEFA-t az elozo 20-30 evben? Teljesen eselytelennek tartok egy ilyen komoly buntetest, valami latszat intezkedest hoznak es el lesz intezve a dolog. Ez nem az USA, sajnos.
Bappera nem látok most esélyt.Swagyolo a gyerek meg minden de látszik,hogy tudatosan építi a dolgait.
Neymar viszont szónélkül jönne ha lehetne szóval max ő érkezhetne idén.Ami részemről már oké az európai szuperkupa döbtő után

Na mind1 a lényeg,hogy teljesen érthetetlen amit ezen a nyáron csinálunk így nem tartom kizártnak,hogy a háttérben Perez meccsel az arabbal meg az uefa-val.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Te mindenkit kiröhögsz mindig,mi a különbség?ziro4vr írta:Azért ha valaki azt mondja nekem, hogy elmegy Cé, és nyáron veszünk két kapust, egy jobbhátvédet, meg egy 18 éves szélsőt...ugyanazon a nyáron...asszem kiröhögöm.

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Azért ha valaki azt mondja nekem, hogy elmegy Cé, és nyáron veszünk két kapust, egy jobbhátvédet, meg egy 18 éves szélsőt...ugyanazon a nyáron...asszem kiröhögöm.

Nem illik.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
amíg 3-szoros Bl cimvédők vagyunkkiserik írta:. Úgy látszik a nagyok közül egyedül nekünk éri meg az FFP-vel foglalkozni, a többiek korlátlan pénzeket költenek .
megéri foglalkozni az FFP-vel
most CR után lehet új csapatot építeni, de tény kell hozzá 1-2 nagy tehetség is előre a meglévők mellé
Egyértelműen Cavani kell Nekünk jelenleg.
Egy betömörülő csapat ellen hihetetlen hasznos lenne, pontosan egy ilyen játékos kell a csapatba, nem mellesleg elég szépen lehetne variálni a felállásokat.
Egyébként Nekem a VB-n is tetszett a játéka.
Meg nem mellesleg, ha jól tudom Lopetegui pontosan ilyen játékosokat szeret használni csatárként.
(Viszont tök esélytelen, hogy leigazoljuk)
Egy betömörülő csapat ellen hihetetlen hasznos lenne, pontosan egy ilyen játékos kell a csapatba, nem mellesleg elég szépen lehetne variálni a felállásokat.
Egyébként Nekem a VB-n is tetszett a játéka.
Meg nem mellesleg, ha jól tudom Lopetegui pontosan ilyen játékosokat szeret használni csatárként.

(Viszont tök esélytelen, hogy leigazoljuk)
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
En is ra szavaztam. A listarol ot tartom olyannak aki erne annyit amennyiert elengednek. Goleros es harcos a stilusa, egy Asensio, Isco, Modric, Ceba isten lenne mellette, Cavanival meg annyi goly rugatnanak h a felere is azt mondanank megelegszunk vele. Csak nekunk padra kell valaki, vagy elore a tamadok vezere legyen akit hoznank.RealAsensio írta:Cavani simán hozna egy 30+ gólos szezont. Simán. Azért az nem jönne rosszul...nem mellesleg az ellenfél védőit is kemény harcra késztetné. Mivel nála jobb nincs, őt hoznám. Persze, csak jóárasítva.
Szerintem kozrejatszik az is h Balet akarjuk felfuttatni, o lesz a mi sztarunk
Az a gáz, hogy ha Bale hozza magát (fél év off) és Karimmal lesz valami év közben, esetleg pihen, akkor a 3. hely sem olyan biztos. Erősített a Sevilla és a Valencia is. Azért a Vini-Ase-Mayo (VAM) sor nem hangzik túl veretesenpheco írta:Viszont akkor nem szabad kritizalni a csapatot, ha csak 3. lesz a bajnoksagban es a BL-bol is koran bucsuzik. Tavaly is keves volt, hogy Mayoral ult a padon, Ce nelkul plane keves lesz.

ui.: Rodrigo azért sok-sok szinttel feljebb van, mint Mayoral, arról nem is beszélve, hogy szélen is használható, ha Bale kiveszi a hagyományos betegszabit. Persze 100 milliót nem ér, de sajnos a kényszerhelyzet ezt szüli.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!