Te mocsokpheco írta:En is, KaracsonyigyeaP17 írta:2-3 Benzi gólt várok

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. augusztus 19., vasárnap 22:13
Te mocsokpheco írta:En is, KaracsonyigyeaP17 írta:2-3 Benzi gólt várok
HozzászólásSzerző: Raúlito » 2018. augusztus 19., vasárnap 22:13
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. augusztus 19., vasárnap 22:13
Nullszögből kapta a gólt Costától.Babinho írta: Milyen potya???
HozzászólásSzerző: sonic » 2018. augusztus 19., vasárnap 22:13
https://www.reddit.com/r/soccerstreams/ ... vs_getafe/bugybi írta:Link?sonic írta:En is bein sportsot nezek. Szerintem itt van a legfaszabb kommentator paros.
Remelem jo meccs lesz sok gollal.
Hala Madrid! Induljon a liga.
HozzászólásSzerző: hala real » 2018. augusztus 19., vasárnap 22:11
HozzászólásSzerző: Babinho » 2018. augusztus 19., vasárnap 22:11
Milyen potya???Galacticos írta:Jaja eddig egy tetmeccs egy potya gol.Babinho írta: Semmi nem indokolja a kapkodást. Keylor korán kezdte a felkészülést és jól csinálja a dolgát, Courtois 10 napja van itt kb.
HozzászólásSzerző: bugybi » 2018. augusztus 19., vasárnap 22:11
Link?sonic írta:En is bein sportsot nezek. Szerintem itt van a legfaszabb kommentator paros.
Remelem jo meccs lesz sok gollal.
Hala Madrid! Induljon a liga.
HozzászólásSzerző: pheco » 2018. augusztus 19., vasárnap 22:09
En is, KaracsonyigyeaP17 írta:2-3 Benzi gólt várok
HozzászólásSzerző: sonic » 2018. augusztus 19., vasárnap 22:08
HozzászólásSzerző: yeaP17 » 2018. augusztus 19., vasárnap 22:04
HozzászólásSzerző: bugybi » 2018. augusztus 19., vasárnap 22:00
HozzászólásSzerző: Seraf » 2018. augusztus 19., vasárnap 21:54
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. augusztus 19., vasárnap 21:51
Köszi mindenkinek, közben amit Anthony küldött, a Bein Sportos bejött, hd, akadás nélkül egyelőre, tv-n, patent minőség. Na meg Kay Murray.wZoLee7 írta:Aláírásomban amik vannak nem tudom milyenek tv-n, sosem próbáltam, ha kipróbálnád írd majd meg mennyire nézhetőRealista24 írta:Adjatok linket pls. Semmi acestream meg egyéb letöltést igénylő progi nem jó, tv-n nézném, klikk és jöjjön. HD, reklám nélkül, akadásmentesen.
Aki hozza, védett lesz.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2018. augusztus 19., vasárnap 21:46
Aláírásomban amik vannak nem tudom milyenek tv-n, sosem próbáltam, ha kipróbálnád írd majd meg mennyire nézhetőRealista24 írta:Adjatok linket pls. Semmi acestream meg egyéb letöltést igénylő progi nem jó, tv-n nézném, klikk és jöjjön. HD, reklám nélkül, akadásmentesen.
Aki hozza, védett lesz.
HozzászólásSzerző: Petr » 2018. augusztus 19., vasárnap 21:45
AdBlocker ki van kapcsolva és így sem jön reklám, szóval talán jó lesz. Elvileg a Real meccsre berakják azt az adást. Barca meccset ezen néztem és nem volt gond.Realista24 írta:Adjatok linket pls. Semmi acestream meg egyéb letöltést igénylő progi nem jó, tv-n nézném, klikk és jöjjön. HD, reklám nélkül, akadásmentesen.
Aki hozza, védett lesz.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2018. augusztus 19., vasárnap 21:44
Jaja eddig egy tetmeccs egy potya gol.Babinho írta:Semmi nem indokolja a kapkodást. Keylor korán kezdte a felkészülést és jól csinálja a dolgát, Courtois 10 napja van itt kb.sonic írta:Kivancsi vagyok mire varnak Kurtoaval.. felnek hogy ha berakjak kiderulne hogy Keylor nem kezd tobb meccsen? Vagy nem jo meg a kondija?
Erdekes....
Azert a Getafet csak megverjuk.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. augusztus 19., vasárnap 21:44
Köszi, rálesek.Anthony írta:https://www.reddit.com/r/soccerstreams/ ... vs_getafe/Realista24 írta:Adjatok linket pls. Semmi acestream meg egyéb letöltést igénylő progi nem jó, tv-n nézném, klikk és jöjjön. HD, reklám nélkül, akadásmentesen.
Aki hozza, védett lesz.
Sajnos nem nagyon vannak reklámmentes streamek.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2018. augusztus 19., vasárnap 21:40
https://www.reddit.com/r/soccerstreams/ ... vs_getafe/Realista24 írta:Adjatok linket pls. Semmi acestream meg egyéb letöltést igénylő progi nem jó, tv-n nézném, klikk és jöjjön. HD, reklám nélkül, akadásmentesen.
Aki hozza, védett lesz.
HozzászólásSzerző: yeaP17 » 2018. augusztus 19., vasárnap 21:38
Azért az Atma ellen nem ugy tűnt,hogy formában van.Babinho írta:Semmi nem indokolja a kapkodást. Keylor korán kezdte a felkészülést és jól csinálja a dolgát, Courtois 10 napja van itt kb. A 3-4-5 forduló körül elkezdhet védeni. A média méregfogát is talán kikapjuk ha nem egyből Keylor pad.sonic írta:Kivancsi vagyok mire varnak Kurtoaval.. felnek hogy ha berakjak kiderulne hogy Keylor nem kezd tobb meccsen? Vagy nem jo meg a kondija?
Erdekes....
Azert a Getafet csak megverjuk.
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem