Én egy szóval nem írtam,hogy nem bl döntős alapanyag a JuveRandy22 írta:Ez a csapat az utolsó 4 évben kétszer döntőt játszott.dzsi91 írta:Cr beindíthat valamit de ez a keret lófasz nem bl győztes alapanyag.Nagyon elvannak tévedve a juventus szurkolói és maga a klub akik szerint Cr volt a hiányzó láncszem.
Egyszer Bayern verte ki egy 91.percben szerzett góllal, egyszer a Real egy 97.percben szerzett góllal.
Ronaldo győztes mentalitása meghozhatja a sikert, persze hogy meg van az önbizalom, de nem fikázzuk le az ellent legyen szó Realról, Barcaról, Cityről stb..
Mondjuk összesen nem volt 3 bl győzelmünk nem hogy sorozatban

A másik ez a bajnokság dolog,tempo nem nagyon van de azért akkor is 33 éves, szétvan már menve a térde évek óta,szarrá kéne rotálni a ligában mint Zizu tette,de mégis játszania kell mert aranycipő,rekordok stb meg hát gondolom nem lenne olyan jó reklám az olasz bajnokságnak,hogy van egy CéRonaldójuk aki 10 fordulóban lép csak pályára

Érdekes lesz amúgy, szerintem ha mourinho nem rugatná ki magát még szezon közben a Unitedtől nyártól már Zidane lesz allegri helyén,aki ha nem sikerül a bl azért ha meg sikerül akkor azért fárad majd el.
Összességében marketing szempontból ez mind Cr-nek, mind a Juve-nak kb jackpot üzlet volt. Sport szempontból nekem a juve részéről kicsit rögeszmének tűnik mint nálunk volt a tizedik.(bár zsinórban 5 bukott döntő után nem csodálom