Szerencsejátékok
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Szerencsejátékok
Értem, de nem százezret bukott, bár akkor sem érteném ezt. De mást hibáztatni/szidni egy olyan dologért, amire nem kötelez semmi, számomra mókás.RealAsensio írta:Te figyelj má, 100 lepedo az 100 lepedo!Realista24 írta:Mar megint a sírás meg szidalmazas mert nem jött be a tipped![]()
Óriási.En is kilennek, plane ha igy megy el a szelvenyem. Egyszer nekem is volt egy hasonlo elmenyem, 200.000 Ft koruli osszeget nyerhettem volna, valogatott meccsekkel, minden bejott, kiveve az utolso meccset, Portugalia-Izrael, 1-0 a portugaloknak, a meccs vege fele fogja magat az a looser Rui Patricio, es odaguritja az izraeli tamado ele a labdat, amivel 1-1 lett a meccs es elment a mixem.
![]()
![]()
Ez csak egy jatek, de kumma idegesito az ilyen, egy kis zsebpenznek meg mindenki orul.![]()
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Te figyelj má, 100 lepedo az 100 lepedo!Realista24 írta:Mar megint a sírás meg szidalmazas mert nem jött be a tipped![]()
Óriási.
Ez csak egy jatek, de kumma idegesito az ilyen, egy kis zsebpenznek meg mindenki orul.
Ez egy tudományos alapon kiszámolt, mértani pontosággal megrakott csodaszelvény voltRealista24 írta:Mar megint a sírás meg szidalmazas mert nem jött be a tipped![]()
Óriási.
Jött simán a finn jéghoki, az Al-Ahli is legyűrte valahogy az Al-Wasl csapatát, a Dortmund is röhögve hozta.
Komolyan, nézd meg az első PSV gólt, hát valami nevetséges.
Alderweireldnek hátrapasszolják a labdát és addig szenved vele, amíg Lozano ellopja előle, aztán még utolérik, de a lövésébe úgy blokkolnak bele, hogy 2+ méter magasra felmegy a labda és átesik Lloris feje felett....
Aztán fordítanak, közbe volt 2 kapufa, PSV kapus nagy bravúr, majd megint jön egy idióta labdaeladás, ugratják ki egyből Lozanot, erre Lloris.... Nem is értem, hogy gondolhatta ezt.
És ő egy friss világbajnok kapus... Hova süllyedünk még?
Majd az a gyönyörű egyenlítő gól is megérne egy misét, meg hogy ha már így is alakult igazán kihúzhatták volna azt a pár percet
Teljesen irreális volt az egész meccs és a végeredmény.
Kapuralövés kétszer-háromszor több volt a Spursnek, labdabirtoklás 65-35 úgy hogy 10 percig emberhátrányba volt a Spurs mikor a PSV nyomott rendesen, mert addig nem tudtak.
https://www.eredmenyek.com/merkozes/tlo3qX46/#video
Itt meg lehet nézni azt a két szép PSV gólt, meg Lloris csodapirosát.
Nagyon ritkán tippmixezek és nagyon zavart emiatt, bocsánat a túlzott hangulatért és sírásért.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Mar megint a sírás meg szidalmazas mert nem jött be a tipped
Óriási.
Óriási.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Utolsó meccs a szelón a Dortmund nyer egy félidőt az Atletico ellen....
100k haszon a kukába, jaj te Lloris meg Spurs....
Legalább a szeló ára visszajött, mert kombiba meg simába is megtettem, de áh.... Nagyon éreztem ezt a szelót pedig
100k haszon a kukába, jaj te Lloris meg Spurs....
Legalább a szeló ára visszajött, mert kombiba meg simába is megtettem, de áh.... Nagyon éreztem ezt a szelót pedig
Nem bírom felfogni és elfogadni ezt.... Felháborító bakker. Múltkor Courtois volt aki elvitt egy 100ast, most a Lloris....reeed_ati írta:Nekem is vitték a szelót, annyira éreztem, hogy az 5.kapusba vert ziccer már megbosszulja magát.
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Nekem is vitték a szelót, annyira éreztem, hogy az 5.kapusba vert ziccer már megbosszulja magát.
gg csirkék, ez az
Csak 100.000 Huf jöhetett volna, de csesszétek el tényleg.... Istenem....
Ajándék gól a PSVnek, fordítanak végre, erre Lloris baszki kipirosozza magát.... Elképesztő ez a szerencsétlen, mindig összehoz valamit.
Erre még ki se húzzák és benyelnek még egy ratyi szart.
Hihetetlen béna brigád....
Csak 100.000 Huf jöhetett volna, de csesszétek el tényleg.... Istenem....
Ajándék gól a PSVnek, fordítanak végre, erre Lloris baszki kipirosozza magát.... Elképesztő ez a szerencsétlen, mindig összehoz valamit.
Erre még ki se húzzák és benyelnek még egy ratyi szart.
Hihetetlen béna brigád....
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Nyerunk legalabb 3 gollal.tubatibi írta:Plzen-re 34-es odds van.
Egy X2-t simán rálehet dobni 1-2kval.
Plzen-re 34-es odds van. 
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Hogy van mostanság a bet365-ös kifizetés? Mire kell figyelni?
0 0 2 2 2 2 -1 2 2 5 5 3 1 -1 -1 -4 -4
- hala real
- Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
nagyon kihalt ez a topic.
tegnap a city sikeresen elkurta a mixem, ma mar nem is volt kedvem az el-hez, erre eddig vezet az osszes, amit neztem.
chelsea 1,75-ert es bate 2,8-ert ajandek volt..persze, hogy nem raktam meg
tegnap a city sikeresen elkurta a mixem, ma mar nem is volt kedvem az el-hez, erre eddig vezet az osszes, amit neztem.
chelsea 1,75-ert es bate 2,8-ert ajandek volt..persze, hogy nem raktam meg
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
úristen ez de szánalmasrealistahuni írta: Az első és a negyedik gólról látszik igazán mekkora büdös nagy bunda volt.
https://www.youtube.com/watch?v=lpN-vS8-xhk
1:00 az első és 2:46 a negyedik
azt akurva. kapus alig varta hogy vegre kaput talalo lövés erkezzen. egyertelmu bunda.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
PEEtör írta:Zenit - Dinamo Minszk: 8 - 1
4-0 után hosszabításra mentek, ahol rúgott egy gólt a Minszk, így 4-1, ezek után a 109. perctől újabb 4-et (köztük 2 büntetőt!!!) raktak el az oroszok. Ha ez tiszta meccs volt, akkor soha többé nem nézek semmilyen sportmeccset.
Az első és a negyedik gólról látszik igazán mekkora büdös nagy bunda volt.
https://www.youtube.com/watch?v=lpN-vS8-xhk
1:00 az első és 2:46 a negyedik
Zenit - Dinamo Minszk: 8 - 1
4-0 után hosszabításra mentek, ahol rúgott egy gólt a Minszk, így 4-1, ezek után a 109. perctől újabb 4-et (köztük 2 büntetőt!!!) raktak el az oroszok. Ha ez tiszta meccs volt, akkor soha többé nem nézek semmilyen sportmeccset.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Bet365-rol nagyobb osszeg kifizetesenel kellene felnem a nav-tol vagy egyszeri eset utan szarnak meg ram?
Vagy mindenkepp skrillen keresztul fizessem ki?