Sosem tanultok.
Kurva anyját Marcelonak, Modricnak, Isconak, mindenkinek!!! Ki fogunk esni, a BL-ben az első komoly csapat oda-vissza 15-0-ra fog megalázni minket, stb. Nem is nézek Real meccset soha többet mert ez szánalmas.

HozzászólásSzerző: Pipita » 2018. augusztus 16., csütörtök 20:25
HozzászólásSzerző: Sierra » 2018. augusztus 16., csütörtök 20:13
nem, az te vagy. pluszban idegesítő is.Jim írta:és a ő a "spanyolbuzi"
HozzászólásSzerző: kodo » 2018. augusztus 16., csütörtök 19:45
Ha Nacho valóban sérülésssel bajlódott, akkor mégis kit? A nullkilóméteres Castillásokat? Azt se tudták volna merre vannak arccal egy ilyen meccsen.Jim írta:a friss embereket kellett volna játszatni, nem merte bevállalni
HozzászólásSzerző: Jim » 2018. augusztus 16., csütörtök 19:38
HozzászólásSzerző: pheco » 2018. augusztus 16., csütörtök 17:46
Szerintem Isco regen sem amiatt volt hasznos meg jo, mert kapura veszelyes volt, sot meg a golpasszok sem jottek ugy tole. Ebben a tekintetben James jobb volt es most is az. Viszont az hianyzik Isco jatekabol, amiben jobb Jamesnel es emiatt maradt o nalunk, hogy 1-2, de akar tobb embert is siman megverjen es utana jo helyre tegye a labdat, jokor. Utobbi sokszor nem ment neki regen se, de azert abban fejlodott sokat az elmult evekben, hogy 2 csel utan ne mindig jojjon a harmadik.Kerlon írta:+ 2 hetente 2 hétre lesérül. Isco tegnap szerintem annyira nem volt vészes, de már nagyon hiányoznak tőle a régi kapura veszélyes megoldások.Nzedge írta:Tiago ugyanolyan limonade lenne szerintem, mint pl Isco
Asensio viszont szerintem teljesen elkallódott. Kihalt a lendület meg a tökösség a játékából.
isti jól leírta, impotens alfahímek lettünk, dominálni tudunk, baszni kevésbé
HozzászólásSzerző: kiserik » 2018. augusztus 16., csütörtök 15:58
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. augusztus 16., csütörtök 15:43
+ 2 hetente 2 hétre lesérül. Isco tegnap szerintem annyira nem volt vészes, de már nagyon hiányoznak tőle a régi kapura veszélyes megoldások.Nzedge írta:Tiago ugyanolyan limonade lenne szerintem, mint pl Isco
HozzászólásSzerző: Nzedge » 2018. augusztus 16., csütörtök 15:36
HozzászólásSzerző: pheco » 2018. augusztus 16., csütörtök 15:31
HozzászólásSzerző: istimester » 2018. augusztus 16., csütörtök 13:05
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. augusztus 16., csütörtök 12:59
Akkor ne olvasd.kierkegaard írta:Vártam egy hasonló értelmiségi válaszra. Nézd el, hogy zavaró az elvakult gyűlölködés mikor semmi dühítő nem történt azon kívül hogy kikapott a csapat.Tottinho írta:
Rossz helyen vagy, ez nem az atleticom.hu
Ramos az atleticosok szurkolói előtt címert csókolt miután tizit kaptak. Erre Griezmann posztol és ő a szemét.
A real persze folyamatosan szent, csak a realt piszkálja a tico meg a barca. Fordítva nincsenek odaszúrások ugye? Ezért se értem, hogy kit érdekel mit posztol Griezmann? Nevetsz egyet rajta v elmormogsz egy anyázást és tovább görgetsz..Erre tök gyerekes vagdalkozások mennek. mintha pár általános iskolás kommentjeit olvasnám.
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2018. augusztus 16., csütörtök 12:55
Vártam egy hasonló értelmiségi válaszra. Nézd el, hogy zavaró az elvakult gyűlölködés mikor semmi dühítő nem történt azon kívül hogy kikapott a csapat.Tottinho írta:
Rossz helyen vagy, ez nem az atleticom.hu
HozzászólásSzerző: Remy » 2018. augusztus 16., csütörtök 12:52
Ja, ezért is írtam, hogy függetlenül attól, hogy jelenleg milyen erőt képviselnek.Csabi írta:miről beszélsz. az atletico legalább 5 éve top5-ös csapat euórpábanegy az elithez mérten jelentéktelen csapatról beszélünk.
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2018. augusztus 16., csütörtök 12:50
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2018. augusztus 16., csütörtök 12:47
Rossz helyen vagy, ez nem az atleticom.hukierkegaard írta:Vannak bajok:D
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2018. augusztus 16., csütörtök 12:45
HozzászólásSzerző: Süti » 2018. augusztus 16., csütörtök 12:42
Nem sokkal van feljebb, mint egy spanyol szuperkupa. Arra akartam rávilágítani, hogy 2 BL döntőt bukott ez a bohóc ellenünk, majd egy lényegesen kevésbé jegyzett trófea leesik neki, és ő Madrid királya. Hát persze.Tottinho írta:
Azért ezt ne nevezzük szerintem annak. Főleg ahol egy Atletico az ellenfél.
Egyébként igen, Griezmann-nál nagy az arc. Csak mire? Ha még gólt is lőtt volna vagy valamit egyáltalán csinált is... pályán se volt kb.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2018. augusztus 16., csütörtök 12:38
miről beszélsz. az atletico legalább 5 éve top5-ös csapat euórpábanegy az elithez mérten jelentéktelen csapatról beszélünk.
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2018. augusztus 16., csütörtök 12:35
Azért ezt ne nevezzük szerintem annak. Főleg ahol egy Atletico az ellenfél.Süti írta:Mickey egér kupa
HozzászólásSzerző: Süti » 2018. augusztus 16., csütörtök 12:33
Remy írta:Komolyan egy Atleticostól vársz szerénységet? Függetleün attól, hogy jelenleg milyen erőt képviselnek, egy az elithez mérten jelentéktelen csapatról beszélünk. Nyilván kiélvezik a helyzetet.
Álomvilág azt hinni, hogy egy Atletico majd csendben ünnepel egy Real Madrid ellen.
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem