Azért ezt ne nevezzük szerintem annak. Főleg ahol egy Atletico az ellenfél.Süti írta:Mickey egér kupa
Egyébként igen, Griezmann-nál nagy az arc. Csak mire? Ha még gólt is lőtt volna vagy valamit egyáltalán csinált is... pályán se volt kb.
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2018. augusztus 16., csütörtök 12:35
Azért ezt ne nevezzük szerintem annak. Főleg ahol egy Atletico az ellenfél.Süti írta:Mickey egér kupa
HozzászólásSzerző: Süti » 2018. augusztus 16., csütörtök 12:33
Remy írta:Komolyan egy Atleticostól vársz szerénységet? Függetleün attól, hogy jelenleg milyen erőt képviselnek, egy az elithez mérten jelentéktelen csapatról beszélünk. Nyilván kiélvezik a helyzetet.
Álomvilág azt hinni, hogy egy Atletico majd csendben ünnepel egy Real Madrid ellen.
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2018. augusztus 16., csütörtök 12:27
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2018. augusztus 16., csütörtök 12:26
HozzászólásSzerző: kodo » 2018. augusztus 16., csütörtök 12:25
realistahuni írta:A jelenlegi kerettel én a bajnokságot esélytelennek tartom, a barca tavaly is lekörözött mindenkit, majdnem veretlenül zártak, idén még jobb keretük van. Szerintem idén is 10+ lesz a végén közte.
Kupát jó lenne behúzni, azért oda jók lehetünk.
BL meg lutri, sorsoláson és napi formán sok múlik, nem kizárt, hogy szépet menetelünk ismét.
HozzászólásSzerző: Remy » 2018. augusztus 16., csütörtök 12:25
HozzászólásSzerző: Süti » 2018. augusztus 16., csütörtök 12:19
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2018. augusztus 16., csütörtök 12:18
HozzászólásSzerző: Remy » 2018. augusztus 16., csütörtök 12:09
Mondjuk nem nekünk kell rohanni egy Atletico után.Süti írta: Tegyen ki egy képet ahogy fogja a kupát. Csá, ennyi. De ha a (tegnap IS) 0 zéró fos teljesítményére ilyet van pofája megosztani.akkor nem lesz több mint egy bohóc. Mondjuk eddig is az volt, az is marad.
Mutasd meg, mi mikor foglalkoztunk mással egy kupagyőzelemnél, pláne így.
HozzászólásSzerző: pluszegy » 2018. augusztus 16., csütörtök 11:58
Tottinho írta:
Engem valahogy nem hatnak meg ezek, hogy voltak helyenként bíztató megoldások, meg hogy jobbak voltunk. Jelenlegi meccs érdekel. Miért is voltunk jobbak? Kikaptunk 4-2-re.
Erről kár bármit is magyarázkodni.
És igen, a védelem volt a legnagyobb nulla ezen a meccsen. Ezt meg kellett volna oldaniuk simán, az alap sor állt fel. Még csak azt se lehet mondani, hogy a tartalékok...
HozzászólásSzerző: Ramioli » 2018. augusztus 16., csütörtök 11:56
HozzászólásSzerző: Süti » 2018. augusztus 16., csütörtök 11:53
Remy írta:Lehet baszogatni Griezmannt, de LOL. Mit kéne csinálnia Atleticosként? Maradjon kussban, mikor a városi rivális ellen nyertek kupát? Ezt ti sem gondolhatjátok komolyan.Hiába hányingertkeltő, ilyen dolgok mindig is lesznek, mikor riválisról van szó. És ezzel nem őt akarom védeni, hanem ez egy ilyen helyzet, ami mindig is lesz, főleg egy kissebbségi komplexusos Atleticnál.
Ugyanezt érezhetik ők is, mikor Ramost látják. Ugyanezt érzik a barcások is, mikor mi nyerünk.
2-1-nél nem kellett volna elcsesznünk, és akkor a korona marad Ramosnál. (Mondjuk így is ott van.)
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2018. augusztus 16., csütörtök 11:46
Engem valahogy nem hatnak meg ezek, hogy voltak helyenként bíztató megoldások, meg hogy jobbak voltunk. Jelenlegi meccs érdekel. Miért is voltunk jobbak? Kikaptunk 4-2-re.pluszegy írta: Valóban, a 4 kapott gól elkeserítő, de egészen Marcelo zseniális megoldásáig, ami után 2-2 lett, jobb volt a Real. Helyenként nagyon biztató volt a játék és simán jobbak voltunk, mint az Atletico. Elképesztő egyéni hibák sorozatának köszönhető, hogy 4-2 lett a végeredmény.
Az első gólnál Varane, Ramos és Navas is hibázott, a másodiknál Marcelo fogalmam sincs mit akart elérni azzal a mozdulattal, Navas meg mellényúlt a labdának. A harmadik gólt már meg sem említem, az NB 1-ben látunk hasonló dolgokat a védőktől. Innentől meg már nem volt visszaút, teljesen szétesett a csapat és jött is a negyedik.
HozzászólásSzerző: flori » 2018. augusztus 16., csütörtök 11:44
Tényleg egy görcs a gyerek, de szerintem is belefér még ez. Kell egy kis zrika.A ramosos gólöröm után szerintem ez egy remek válasz volt a részéről.
Kicsit túltoljátok ezt a dolgot meg a Griezmann elleni gyűlöletkeltést. Én inkább örülök hogy vannak ilyen focisták is. Ettől lesz színes a játék:D
HozzászólásSzerző: pluszegy » 2018. augusztus 16., csütörtök 11:37
Valóban, a 4 kapott gól elkeserítő, de egészen Marcelo zseniális megoldásáig, ami után 2-2 lett, jobb volt a Real. Helyenként nagyon biztató volt a játék és simán jobbak voltunk, mint az Atletico. Elképesztő egyéni hibák sorozatának köszönhető, hogy 4-2 lett a végeredmény.Tottinho írta:Jó olvasni, hogy páran ezt a tegnapi teljesítményt "nem volt ez olyan rossz" meg hasonló jelzőkkel illetik![]()
Csak hogy ez már nem egy felkészülési meccs volt, hanem egy DÖNTŐ, az Atletico ellen, ahol 4!!!! gólt kaptunk... ezt nálam úgy nevezik, hogy szar... nem pedig "nem voltunk olyan rosszak".
HozzászólásSzerző: rashidm » 2018. augusztus 16., csütörtök 11:33
Hagyjuk már ezt. Egy vicc az ember, nem lehet komolyan venni. És azt hiszi hogy ő milyen fasza játékos...kierkegaard írta:A ramosos gólöröm után szerintem ez egy remek válasz volt a részéről.
Kicsit túltoljátok ezt a dolgot meg a Griezmann elleni gyűlöletkeltést. Én inkább örülök hogy vannak ilyen focisták is. Ettől lesz színes a játék:D
HozzászólásSzerző: Nzedge » 2018. augusztus 16., csütörtök 11:31
Szerintem nem feltetlen a gyereket szidjuk, hanem inkabb azt az elkepzelest miszerint a vezetoseg ugy latja, hogy egy tapasztalatlan fiatal, semmit nem mutato Mayoral lehet az elso csere elore. Ez a Real Madrid, nem egy Sporting Gijon.realistahuni írta:Mindenki szidja a gyereket de egy normális labdát nem tudtunk adni, se neki, második félidőtől meg Benzemanak és Balenek se.Mégis mit várunk, ha Mayoralokat tudunk beküldeni, ha ég a ház?![]()
Aztán ne lepődjetek meg ha a 100 millás Icardi is csak bejön és áll zsebre tett kézzel miután a szélsőink full vakon adnak be.
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2018. augusztus 16., csütörtök 11:26
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2018. augusztus 16., csütörtök 11:21
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2018. augusztus 16., csütörtök 11:15
Jelenlévő fórumozók: 28 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem