HozzászólásSzerző: Torquemada » 2018. augusztus 16., csütörtök 10:40
Mégis mit várunk, ha Mayoralokat tudunk beküldeni, ha ég a ház ? Ez ennyire elég. Perez évek óta tartó öngyilkos politikája előbb-utóbb az eredményeken is látszani fog. Ehhez képest szerintem meglepően jók voltunk, a meccset is uraltuk, nekem nem volt olyan érzésem, hogy ezek bármikor kiegyenlítenek. Csak Marci elkezdett nejmárkodni a vonal mellett, meg Modric baszott jönni Correával, plusz bent nem fogták kosztát. Csak ennyi. Kicsit jobban odafigyelünk, nincs hosszabbítás. Arról meg nem is beszélek,hogy szerintem kosztának a második góljánál már nem kellet volna a pályán lenni, Ramos fejbe rúgásánál meg kellett volna kapni a másodikat, vagy amikor leugatta a partjelzőt (A Real ilyenkor 10ből 10 szer kap lapot).
Ez van, jobban akarták, ráadádul a mi csapatunk még nincs kész, mégis mi álltunk közelebb a kupához a meccs alatt. Ez most ilyen lett.
A régi perezi úton haladó barcának idén nem leszünk ellenfelei szerintem sem, számolhatatlanul költekeznek, mindenkit megvesznek, pénz nem számít. Fizetéseket bármilyeneket tudnak adni, nem tudom, miből csinálják, de úgy látszik, mindekinek lehet mindent most már. Nálunk viszont elmaradt a keret optimalizálása, Perez nem tud/akar/fog venni senkit. Eddig bejött, szerintem, most lesz az, hogy nem fog. Menekülne is mindenki. Az a szomorú, hogy Iscora meg Bélára akarunk építeni, pedig szerintem már egyiküknek sem kellene itt lenni. Szvsz aki idén nagyon meg fog égni még, az Ramos lesz. Kapitánynak első osztályú, de nekem olyan érzésem van, hogy nem lesz jó éve. A VBn úgy kerülgették az oroszok piké haverjával együtt, mint a bójákat az edzésen, a clásicokon messi rendre megforgatja, egyre több a hiba is, változatlan arc mellett. De ne legyen igazam, egyik kedvencem amúgy. Benzema viszont kivirágzott CR távozásával, mintha nyomás alól szabadult volna fel.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)