Marcelo
Re: Marcelo - 12
ha nincs a hulyesege akkor lehozzuk 2-1re. 2-2nel vege volt fejben es fizikailag is. botrany gyenge 2. felidot mutattunk csak meg kellett volna 11 perc koncentracio.
- R-l@nch
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane, Raúl, Casillas, Marcelo, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Azt hiszem fájó ezt kijelenteni, de Marcelo pályafutásának reneszánszát látjuk. Már tavaly is voltak erre utaló jelek, de idén sztem végleg ki fog ez jönni. Alulmotiváltság, fejben lelassult nagyon, védekezése a korábbiaknál is rosszabb, a poén, hogy előrejátékban még így is a legjobbak között van folyamat. Ez Benz-Bale és Asensio kritikája is persze. Ideje keresgélni balbunkó fronton is

- Süti
Imádom a palit, de már rendszeresen több a bohóckodás, mint a komoly teljesítmény. Szerintem előjött belőle a brazil, ők nem bírják sokáig a csúcson.

Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, CR7, Kaká, Casillas, Raul, Ramos, Modric, Kroos
Juvehoz elmenni....V. Mester 77 írta:Ott egyáltalán mit akart?
- Mester77
Ide nem ír senki?
Egész meccsen elszórta a labdákat, fent vagány köszi akart megint, és hátul meg szívbaj volt.
Aztán a 79. percben felfújta a már leereszteni kezdo matracot. Ott egyáltalán mit akart?

Egész meccsen elszórta a labdákat, fent vagány köszi akart megint, és hátul meg szívbaj volt.
Aztán a 79. percben felfújta a már leereszteni kezdo matracot. Ott egyáltalán mit akart?

"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
- hala real
- Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
hat ebbol nekem az jon le, hogy van esely a tavozasara. kulonben mondta volna, hogy termeszetesen marad...A jövője:
“Nem azért vagyunk itt, hogy a jövőmről beszéljünk, csak a Szuperkupáról beszélek.”
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
Ezt már most többen írtátok, és bár én nem láttam, de ha többen is ugyanúgy látjátok ezt a testbeszédet akkor lehet benne vmi...hunmadridista írta:Iszonyat belesz.rt a tegnapi meccsbe...Perezzel való tali a díjátadón sem vetít sok jót előre...Zidane’98 írta:Vajon menni Juve vagy nem menni?!

“Senki se feledje, hogy az az éra, mely Messinek rendeltetett, végül Cristianoé lett.” /Tomas Roncero/
+1(+1)
x5

- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Iszonyat belesz.rt a tegnapi meccsbe...Perezzel való tali a díjátadón sem vetít sok jót előre...Zidane’98 írta:Vajon menni Juve vagy nem menni?!
Vajon menni Juve vagy nem menni?!

“Senki se feledje, hogy az az éra, mely Messinek rendeltetett, végül Cristianoé lett.” /Tomas Roncero/
+1(+1)
x5

- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
szegények nincsenek megbecsülve és fizetéstől fizetésig élnek. azért a hülyeségeket hagyjuk. mindig is a támadók többet kerestek mert többet is hoztak be. aki meg nem tudja megbecsülni a helyzetét ott nem a fizetéssel van a baj.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Akit nem motivál a Real Madrid meze, címere, stadionja, vagy hogy a nevét skandálja több ezer ember, azzal nem lehet mást kezdeni, csak kinyitni előtte az ajtót. Persze én nem konkrétan Marcelora gondolok, mert van amikor tök logikus új szerződésről tárgyalni, de akkor mutassa meg, hogy nem csak beleszarok stílusban tud futkározni
Ezt (meg)értem amit leírtál, de én a játékost is megértem, hogy hogy szaladgáljon így motiváltan a pályán pláne 30 éves fejjel és ennyi tömérdek tapasztalattal a háta mögött?! Én mindig igyekszem magam beleképzelni az adott játékos helyzetébe magam. Persze csak annak aki megérdemliwZoLee7 írta:Ez az anyagi dolog olyan, hogy valaki most jön, a jelenlegi piac szerint jobb fizetést kap. Valakinek most jár le a szerződése kap egy jobbat, neki is jön majd a tárgyalás, ő is kaphat jobbat, nem úgy működik h xy-nak van x fizetése, te kb egyenrangó vagy, van még 3 éved hátra a szerződésből de jó fejek leszünk emeljük meg most...ilyen nincs

+1(+1)
x5

- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Ez az anyagi dolog olyan, hogy valaki most jön, a jelenlegi piac szerint jobb fizetést kap. Valakinek most jár le a szerződése kap egy jobbat, neki is jön majd a tárgyalás, ő is kaphat jobbat, nem úgy működik h xy-nak van x fizetése, te kb egyenrangó vagy, van még 3 éved hátra a szerződésből de jó fejek leszünk emeljük meg most...ilyen nincs
Írta vki hogy furcsa volt a testbrszéde az elnökkel, a bernabeu kupa átvételekor, én em láttam így megkérdezem ezt többen is így láttátok? Amúgy ha így volt teljes mértékben megértem, mert most már Béla-Benz-Kroos-Modric-Ramos fizuja kiemelkedik és Marci is bőven tett annyit mint a fent említettek ha nem többet, akkor miért van Ő egyedül anyagilag megkülönböztetve???!!!

+1(+1)
x5

Furcsa èn nála pont az ellenkezőjét érzem, rengeteget mosolyog, nevet és nagyon laza. Ha épp váltani készülne feszültebb lenne vagy legalábbis komolyabb. Egyáltalán nem foglalkozik az újságírói pletykákkal lehet rajta látni.kodo írta:Miert erzem azt hogy tavozni fog a nyaron?

+1(+1)
x5

Miert erzem azt hogy tavozni fog a nyaron?

Végre vmiben nem Cr után megyKerlon írta:Ja, Ramos meg inkább megkérte Pilar kezét.

+1(+1)
x5

- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
így 12 gyerek után már nem mind1?Kerlon írta:Ja, Ramos meg inkább megkérte Pilar kezét.

ZIDANE
Ja, Ramos meg inkább megkérte Pilar kezét.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Nem lehet hogy csak Vini miatt ment be, hogy mentorálja az első napján?

+1(+1)
x5