flori írta:dzsi91 írta:....
Pont tőled nem vártam ez a "sírást". Hol a türelmed?![]()
ui.: Türelemről beszélek, de Bale és Mayoral nálam tűrhetetlen kategória. A walesinél már rég elfogyott, a spanyol meg nem érdemli meg.
Én csak akkor vagyok türelmes ha érzem a kakaót. Isco és a haverok meg inkább egy aszott kakaós csiga.
Nekem a fő problémám jelenleg Modric és Marcelo. Cr lépett ez oké de az úgy nem egészen fasza,hogy a távozó Cr mellé kaptunk két távozni vágyó veteránt is akiknek amúgy most kettőzött erővel kéne egyben tartania az öltözőt.
Benzema az egyetlen pozitívuma ennek a nyárnak.A halvérű karim átérzi a madridizmust.Felpörgött, segít a fiataloknak szarik egy nagyot Céronaldora végzi a dolgát, kiröhögi az ajánlatokat stb...
Kell egy Hazard, aki éhes a sikerre és kell egy diégokoszta hasonmás ha már nincs kecskénk többé. Az új edzővel nagy bajom nincs, az oldalpasszos dolgot is letudom nyelni. De ha garethbél-t akarja vezérnek(márpedig a hírek ezt mondják) akkor nagyon rossz irányba tapogatózik mert őt futtatni kell.
Elég ellentmondásos ez az egész projekt eddig.A bajnoki címünket továbbra se féltem,de azért szerettem volna egy európában is versenyképes csapatot. Olyat meg sebesség nélkül nem igazán lehet csinálni.