Szerencsejátékok
Re: Szerencsejátékok
no Lyon, kösz szépen.... legalább kikaptak
annyit kérek, hogy legalább a Napoli hendi, meg a Lazio jöjjön... (Lazio 4. percben már vezetett, itt örülök, erre 6. perc és megint X
)

annyit kérek, hogy legalább a Napoli hendi, meg a Lazio jöjjön... (Lazio 4. percben már vezetett, itt örülök, erre 6. perc és megint X

Bilbao-Betis H
Getafe-Celta D
Villareal-Espanyol H
ManU-Lpool H
WB-Arsenal V
Ha most papíron töltöttem volna, akkor összegyűrtem volna már az Arsenal kezdőjét látván.
200>>8800
Getafe-Celta D
Villareal-Espanyol H
ManU-Lpool H
WB-Arsenal V
Ha most papíron töltöttem volna, akkor összegyűrtem volna már az Arsenal kezdőjét látván.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
na jól van ,eltakarodhat messzire a Lyon bakker... elkezdtem nézni Streamen, rá 1 percre 1-1 lett... erre most meg van nyitva az eredmenyek.com, hallom, hogy gól esett... a Stream meg késik és láttam, hogy az Ajaccio támad...Anis írta: nekem is kellene a Lyon fordítás. de amúgy erősen úgy néz ki, hogy a Lyont lassan ki lehet húzni a biztosabb tétek közül. Szerintem még a BL sem lesz meg nekik, eléggé középszerű lett a csapatuk/keretük.
elvileg és ott is van 1-1

vezetnek is 2-1re... hihetetlen bakker mennyire trágyák hátul....
pedig elől még jól csinálják a dolgokat, ügyesek is, de a védelmük...
áh....
na de van még remény, még 20 perc, hátha, gyerünk Lyon

bejött Plea Briand helyett, tuti fordítanak....

meg Fekir is beállt, tuti win.....

- Realjoe
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Legszívesebben atomot dobnék egész Moszkvára...undorító pálya..szar meccs...szégyenteljes csapatok...pofámról lesülne a bőr ha ilyen teljesítmény után még pénzt kapnék...vagy kérnék...Realjoe írta:CSZKA gól
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
nekem is kellene a Lyon fordítás. de amúgy erősen úgy néz ki, hogy a Lyont lassan ki lehet húzni a biztosabb tétek közül. Szerintem még a BL sem lesz meg nekik, eléggé középszerű lett a csapatuk/keretük.ferni írta:PSG vezet, Guingamp vezet 3mal, , erre a Lyon szop eddig 1-0ra... komolyan mondom bakker...
erősen ajánlom nekik, hogy fordítsanak
elvileg és ott is van 1-1
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- Realjoe
CSZKA gól

a Lyon elmehet a pitába bakker...
PSG vezet, Guingamp vezet 3mal, , erre a Lyon szop eddig 1-0ra... komolyan mondom bakker...
PSG vezet, Guingamp vezet 3mal, , erre a Lyon szop eddig 1-0ra... komolyan mondom bakker...

- Realjoe
Cszka Moszkva körülbelül egy Megye 5-ös szintű pályán játszik....ezen nem lehet focizni....

- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
pedig meglepődnél...az ilyen helyeken pont leszarják milyen gyorsan van intézkedve...'shutterisland írta:kajak kiakaszt ez a sportingbet.![]()
ugye felhívtuk 2 napja, hogy mi a pálya, mondták, hogy küldenek egy tisztázó e-mailt (gondolom be kell szkennelni egy két iratot, vagy ilyesmi) és aztán reaktiválják a profilt.
szóltunk, hogy az e-mail cím már lejárt, megadtunk egy másikat, a nő feljegyezte, és mondta, hogy küldik.
ma felhívtuk őket megint, hogy mi van, miért nem küldték, mondta egy másik nő, hogy el lett küldve, a régi, már nem élő e-mailre.
jó, ennek is lediktáltuk az újat, de azóta se jön a mail.
pedig gondolom ennek egyből jönnie kéne, nem hiszem, hogy post it-re írja fel ceruzával, aztán majd egyszer dob egy üzit.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
kajak kiakaszt ez a sportingbet.
ugye felhívtuk 2 napja, hogy mi a pálya, mondták, hogy küldenek egy tisztázó e-mailt (gondolom be kell szkennelni egy két iratot, vagy ilyesmi) és aztán reaktiválják a profilt.
szóltunk, hogy az e-mail cím már lejárt, megadtunk egy másikat, a nő feljegyezte, és mondta, hogy küldik.
ma felhívtuk őket megint, hogy mi van, miért nem küldték, mondta egy másik nő, hogy el lett küldve, a régi, már nem élő e-mailre.
pedig gondolom ennek egyből jönnie kéne, nem hiszem, hogy post it-re írja fel ceruzával, aztán majd egyszer dob egy üzit.

- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
én ma már semmit sem bízok a véletlenre
Monaco, Real, Napoli handivel....5 ojriért...csak hoz lovettát a kövi körhöz

Monaco, Real, Napoli handivel....5 ojriért...csak hoz lovettát a kövi körhöz

-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
Atma nekem is elvitte a biztos szelómat, rajta volt még Real hendi, Napoli hendi, pedig 2:0 nál már nyeregben éreztem magam.Géci írta:rre nézem Dortmund 0-0, Malga mikor néztem 0-0, AtMa 80. percig néztem 2-1, City-t már meg se néztem inkább... Ennyit a sima nyerő szelvényről.
Am csak megnyugtatásképp a malaga meccsed jött meg a City is.
Még egy szelóm él: a másikat a 380-szorzósat már elvitte a Levante

Malaga jött
Cheslea -1,5 jött
Southemptom jött
Sevilla függőben
Lazio függőben.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Tegnap, mondom nyerni kéne már 1 kis zsozsót. Megtettem 4 meccset amit fixnek gondoltam ( handy Dortmund, handy AtMa, handy Man City, Malaga...) 3000-rel és jött volna 1 20-as... Na mondom ezzel, ha nem nyerek semmivel! Erre nézem Dortmund 0-0, Malga mikor néztem 0-0, AtMa 80. percig néztem 2-1, City-t már meg se néztem inkább... Ennyit a sima nyerő szelvényről
.

- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Bologna - Milan 2 2,2
W.B.A. - Arsenal 2 2,05
Samp - Roma 2 2,05
W.B.A. - Arsenal 2 2,05
Samp - Roma 2 2,05

#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Én tudtam,hogy lesz még gól, ezért a 80.percben meg is raktam 2.62-ért.

Zsombor írta:Gondolom még nem tudod, hogy Faust milyen stílusban nyomja.

0-0-nál megteszem over 2,5-re a brazil másodosztályú meccset egy tizessel 2,2-ért, legelején 2 perc alatt két gól, aztán semmi a lefújás előtti utolsó másodpercekig.

nézegettem franciát meg olaszt, de nem igen merem... főleg az olaszok miatt
Vale... - PSG V 1,4
Guingamp - Sochaux H 1,88
Ajaccio - Lyon V 2,08
Lazio - Catania H 1,63
Sampdoria - Roma V 2,00
(0-1) Napoli - Sassuolo H 1,51
talán bevállalom majd egy 5/6 kombiba, de...

Vale... - PSG V 1,4
Guingamp - Sochaux H 1,88
Ajaccio - Lyon V 2,08
Lazio - Catania H 1,63
Sampdoria - Roma V 2,00
(0-1) Napoli - Sassuolo H 1,51
talán bevállalom majd egy 5/6 kombiba, de...

Gondolom még nem tudod, hogy Faust milyen stílusban nyomja.Anyaka írta:Sok sikert akkor! Bár ne a hétközi meccseken kezdj, vagy ha igen, akkor bajnoki legyen az. A kupa rossz élményeket tud okozni újrakezdésnél. Ajánlom a Napoli meccset tuti 2,5 over.

- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
Sok sikert akkor! Bár ne a hétközi meccseken kezdj, vagy ha igen, akkor bajnoki legyen az. A kupa rossz élményeket tud okozni újrakezdésnél. Ajánlom a Napoli meccset tuti 2,5 over.Faust írta:Na, visszatértem egy 15+15-ös tőkével, reménykedjünk. Kell a pénz lámpára.![]()
![]()
![]()