Megy a meccs!
- TBone
- Kedvenc játékosaid: Figo, CR , Bale, Marcelo, Lopez, Modric, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Portugália, OKC
Re: Megy a meccs!
ááhh fszom, elkezdtem félni
amennyire belelovalltam magam az utóbbi napokban, hogy meglehet, most annyira parázok, hogy 3/4 11 fele véget ér a szezon (kupadöntő kivételével persze)
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ha nem jutunk tovább,nem lesz harag,akkor,ha megszakadunk a pályán a győzelemért! 90+ perc 200%-os teljesítmény. Már csak 18 perc!
-
VanillaSky
lenne egy Győri ETO ellen pl.Egy 3-0 nem egy nagy was ist das...
- Savant
- Kedvenc játékosaid: Carlos, Zidane, Ronaldo; Jordan, Shaq, Ibaka
- Kedvenc csapatod: Madrid
Egy 3-0 nem egy nagy was ist das... hogy mívelt nímet legyek egy pillanatra. (Isten ments
)
De ma este nagyon, nagyon nehéz lesz. Valóban: az első negyedóra, 20 perc döntő fontosságú. Ahogyan a barcánál, itt is: a cél egy 2-0-ás félidő kell legyen. Aztán már csak egy kell. Azt meg Khedira csereként csak bepöttyenti a hosszabbításban.
De ma este nagyon, nagyon nehéz lesz. Valóban: az első negyedóra, 20 perc döntő fontosságú. Ahogyan a barcánál, itt is: a cél egy 2-0-ás félidő kell legyen. Aztán már csak egy kell. Azt meg Khedira csereként csak bepöttyenti a hosszabbításban.
CRISTIANORONALDO
Ricsárd, Bayern-Barcelona BL elődöntő:
"A Barcelona nem szokott foglalkozni a játékvezetőkkel!"

Ricsárd, Bayern-Barcelona BL elődöntő:
"A Barcelona nem szokott foglalkozni a játékvezetőkkel!"
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
Hát igen... semmi építő jellegű hsz... na mindegy. Majd egyszer.torjack írta:Édes istenem...Komolyan. Nyugodtan dolgozhatnék a Sport TV-nél én is...Nagyobb böszmeségeket nem mondanék. Aszongya a szpíker: A madridnál is a jobbhátvéd szerepe kérdéses, mert Marcelo sérült...
bazmeg.
De lényeg, ami lényeg, egy 4-0 rendelHiguaín majd lemásolja a lengyel múlt heti teljesítményét
![]()
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
"majd jövőre..."mikor máskor nyernénk meg a tizediket ha nem egy ilyen lehetetlennek tűnő fordítás után?
Lehet az öltözőbe is levitte motiválásképpen.Balotelli a helyszínen van a csajával
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára CS0ki 2013. április 30., kedd 20:23-kor.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Édes istenem...Komolyan. Nyugodtan dolgozhatnék a Sport TV-nél én is...Nagyobb böszmeségeket nem mondanék. Aszongya a szpíker: A madridnál is a jobbhátvéd szerepe kérdéses, mert Marcelo sérült...
bazmeg.
De lényeg, ami lényeg, egy 4-0 rendel
Higuaín majd lemásolja a lengyel múlt heti teljesítményét
bazmeg.
De lényeg, ami lényeg, egy 4-0 rendel
- Galacticos
mikor máskor nyernénk meg a tizediket ha nem egy ilyen lehetetlennek tűnő fordítás után?
azt mondta a csávó a stadionban, hogy 'marcelo sérült, ezért essien lesz a jobbhátvéd' ez be van füvezve?
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Remélem nem hiába van ott és már vettek egy tucat óvszertRealista24 írta:Balotelli a helyszínen van a csajával![]()
Csak mert 1-2 nappal ezelőtt szakadt a hó Madridban.Kerlon írta:Besötétedett Európa szerte.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Balotelli a helyszínen van a csajával
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Besötétedett Európa szerte.Casso írta:Az időjárással mi a helyzet?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
Első 15 percben vezetni kell, akkor lesz sanszunk!
Bizonyítsatok srácok!!!!!!!!
Bizonyítsatok srácok!!!!!!!!
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
VARANE
VARANE
-
VanillaSky
1-3nál bőven derűsebb lenne a helyzet, valahogy az itteni pozitív hozzáállás sem tudom magamévá tenni. Abban reménykedem, hogy legalább itthon nyerünk.
Higuaín remélem már csak azért is lő gólt, hogy szépen emlékezzünk rá.
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Meg kell csinálni. Hajrá srácok! Előre a 10.ért
Bár a Kapitány jó lenne ha kezdő lenne,mert lélektanilag szerintem sokat számítana. (de tény Lopez megérdemli a helyét,érthető,h Mou nem változtat.)
Hala Madrid
(ezzel hangolódtam :-) )
Bár a Kapitány jó lenne ha kezdő lenne,mert lélektanilag szerintem sokat számítana. (de tény Lopez megérdemli a helyét,érthető,h Mou nem változtat.)
Hala Madrid
(ezzel hangolódtam :-) )
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- TBone
- Kedvenc játékosaid: Figo, CR , Bale, Marcelo, Lopez, Modric, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Portugália, OKC
jézusom ez a világtalan bognár gyuri. nagyon nem komálom. Perez üdvözölt mindenkit a buszról lefele jövet. ramosrol hogy lekapta a fejhallgatót
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára TBone 2013. április 30., kedd 20:08-kor.
- Gabo
- Kedvenc játékosaid: Beckham
Lávolom a kezdőt.
Higu elintézi őket, no para.
Higu elintézi őket, no para.