dannen írta:Pad'em írta:AS szerint Lopinak továbbra is két igazolás kéne, egy befejező csatár meg egy Kova replacement. A klub kész igazolni, de csak reális áron.
szerintem hamar ra fog jonni a vezetoseg, hogy amit ok realis arnak gondolnak az mar reg nem realis. nem egy hir volt, hogy nem akarunk 100 milliot kolteni egy jatekosra sem. persze remelem csak kamuk ezek a hirek, mert alkalmazkodni kell a mai piachoz es elfogadni hogy egy jott-ment mar 80-100tol indul, ez van. ehhez mi is hozzajarultunk anno (zidane, cr, bale, james) meg akkor is, ha az elmult evekben nem koltottunk sokat. nem baj ha okosan igazolunk es probalunk fiatalokat elhozni akikbol sztarok lehetnek, viszont ugyanakkor a real madridba a legjobbak kellenek es sulyos penzeket kell majd fizetni ertuk. ha ezt nem tesszuk meg a kovetkezo evekben akkor keszuljunk fel egy kevesbe sikeres korszakra.
Pont ezen gondolkodtam én is, hogy ez tök oké, hogy nem akarnak ész nélkül költekezni (nem mintha az én pénzemet költenék

), de ez már a ló túlsó oldala, 2 játékos 100 millióért az finoman szólva sem a top kategória mostanság, a fiatal tehetségekkel meg vigyázni kell, mert amekkorát profitálhatunk belőle, pontosan akkorát bukhatunk is.
H.E.H.E. írta:hétvégéig kiderül.
elég nagy kántálást kapott amikor elment melegíteni meg beállt, ha a siker, csillogás, pénz és a szurkolók szeretete a legnagyobb klubban nem elég neki, akkor mehet szépen az interbe csak a pénzért.
nem halunk bele.
céronaldoba se haltunk bele.
Ezt még elég korai kijelenteni még akkor is, ha szerintem sem fogunk annyira visszaesni mint amennyire mindenki várná. Viszont ha Modric is elmenne, azt szinte biztos hogy megszívnánk hosszútávon, két ennyire fontos játékos elvesztését nem vennénk le mellel.