Oké, de akkor mit szóljon CR, vagy Suarez, Balo, vagy a többi "rosszfiú", akik éve óta, heti rendszerességgel kapják a savat a pofájukba?

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2013. szeptember 25., szerda 11:08
HozzászólásSzerző: TéOeM » 2013. szeptember 25., szerda 11:06
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. szeptember 25., szerda 10:55
HozzászólásSzerző: sander » 2013. szeptember 25., szerda 9:34
Szerintem a Barcába Pedro jobban beleillik mind Neymar. Pedronak a nagy előnye hogy képes a védők mögé bemozogni egy mélységi passzból amit tudjuk hogy a Barcának nagyon megy illetve a támadásokat is nagyon szépen követi. (lásd.:Rayo).besteve7 írta:Neymarból aranylabdás a Barclonában max akkor lehet, ha Messi visszavonul, addig erre nagyon kicsit az esély. Jelenleg egy kicsivel továbbfejlesztett Pedro.sander írta:Az egész csapat Messi alá játszik és ebből ő sem fog kilógni. Viszont abban teljes mértékben igazat adok hogyha nem kezd el egy kicsit magával is törődni akkor meg fog rekedni egy szinten ami a vártnál kisebb lesz és nem fogják sokan azt a Neymart megkapni akit nagyon szeretnének. Amugy szerintem a Barcának nagyon felesleges volt leigazolni mert szerintem nem nagyon illik a Barcába.
HozzászólásSzerző: besteve7 » 2013. szeptember 25., szerda 9:24
Neymarból aranylabdás a Barclonában max akkor lehet, ha Messi visszavonul, addig erre nagyon kicsit az esély. Jelenleg egy kicsivel továbbfejlesztett Pedro.sander írta:Az egész csapat Messi alá játszik és ebből ő sem fog kilógni. Viszont abban teljes mértékben igazat adok hogyha nem kezd el egy kicsit magával is törődni akkor meg fog rekedni egy szinten ami a vártnál kisebb lesz és nem fogják sokan azt a Neymart megkapni akit nagyon szeretnének. Amugy szerintem a Barcának nagyon felesleges volt leigazolni mert szerintem nem nagyon illik a Barcába.
HozzászólásSzerző: sander » 2013. szeptember 25., szerda 9:13
Az egész csapat Messi alá játszik és ebből ő sem fog kilógni. Viszont abban teljes mértékben igazat adok hogyha nem kezd el egy kicsit magával is törődni akkor meg fog rekedni egy szinten ami a vártnál kisebb lesz és nem fogják sokan azt a Neymart megkapni akit nagyon szeretnének. Amugy szerintem a Barcának nagyon felesleges volt leigazolni mert szerintem nem nagyon illik a Barcába.teszler írta:Semmi pörgés meg semmi csodálkozás nincs ezen...csupán szerintem Ő egy brazil ígéret és sokkal többre vihetné ha magát adná és nem Messi alá játszana és ha ez így marad nem is fogják egy lapon említeni CR-rel vagy Messivel!Sajnos sohasem lesz akkora játékos, mint R9 volt..
De nézzétek ide példának Sanchezt, sokkal többoldalú és jobb játékos válhatott volna belőle, így meg mintha egy átlag player lenne...visszaemlékezve miket is művelt az Udinesebe.. :Đ
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2013. szeptember 25., szerda 8:45
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. szeptember 25., szerda 8:21
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2013. szeptember 24., kedd 21:25
Hát ja.azért ha messi vagy neymar csinált volna egy ilyen labdalevételt, mint a csóka a gól előtt, milyen ömlengés lett volna a kommentátori székben, bele se gondolok...
HozzászólásSzerző: TBone » 2013. szeptember 24., kedd 21:22
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. szeptember 24., kedd 21:22
Elvtárs. Még háttérzajnak is rossz.Sierra írta:Dehogy, én nem nézem a meccset, érdekli a faszomat a barsza meccse.Drake írta:Ugyanazt a meccset nézzük?
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. szeptember 24., kedd 21:20
HozzászólásSzerző: teszler » 2013. szeptember 24., kedd 21:19
HozzászólásSzerző: Sierra » 2013. szeptember 24., kedd 21:19
Dehogy, én nem nézem a meccset, érdekli a faszomat a barsza meccse.Drake írta:Ugyanazt a meccset nézzük?
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. szeptember 24., kedd 21:17
HozzászólásSzerző: Drake » 2013. szeptember 24., kedd 21:13
Ugyanazt a meccset nézzük?Sierra írta:Én sem értem miért kell ezen csodálkozni, behódolt a rendszernek. Várható volt, hogy ez lesz, hogy ő is messi alá fog játszani, mindenki alá játszik.teszler írta:Mintha Neymar belenne oltva egy "csak Messinek mindig mindenhonnan" injekcióval... mekkora változás egy önző tehetséges labdazsonglőrtől..Tiszta fejmosás... :Đ
HozzászólásSzerző: Sierra » 2013. szeptember 24., kedd 21:11
Én sem értem miért kell ezen csodálkozni, behódolt a rendszernek. Várható volt, hogy ez lesz, hogy ő is messi alá fog játszani, mindenki alá játszik.teszler írta:Mintha Neymar belenne oltva egy "csak Messinek mindig mindenhonnan" injekcióval... mekkora változás egy önző tehetséges labdazsonglőrtől..Tiszta fejmosás... :Đ
HozzászólásSzerző: Marci » 2013. szeptember 24., kedd 21:08
Mit pörögtök ezen? Ugyanez lesz nálunk is. Muszáj a két újoncnak behódolni, bőven van még mit tanulnia a jómadaraknak.Mintha Neymar belenne oltva egy "csak Messinek mindig mindenhonnan" injekcióval... mekkora változás egy önző tehetséges labdazsonglőrtől..
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. szeptember 24., kedd 21:01
HozzászólásSzerző: teszler » 2013. szeptember 24., kedd 20:56
Jelenlévő fórumozók: 14 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem