wZoLee7 írta:tubatibi írta:Elvileg elég közel vagyunk Thiago leigazolásához.
Lope nagy kedvence, viszont így ki fog kimaradni?
Modric, Kroos, Thiago kp azért nem olyan rossz.

Azonnal megvalnek Llorentetol. Nem nyomatnam Casemirot minden meccsen, es meg is vagyunk.
A kis norvegnak sem artana vegre talalni egy rendes csapatot, vagy itt tartani, de akkor elore is sokan lesznek, a kpn is, nem lenne jo
A nagy kerdes hogy JLo hany fos kozeppalyaval akar felallni.
Ha 4-3-3 akkor a casemire - kroos - modric - Ceballos - Llorrente sor karcsu. Kovaciccal a keretbenez rendben lett volna de igy nem lesz eleg. Iscoval szerintem a tamadosorban szamol az edzo. Ot nem vehetjuk ide.
Ha 4-2-3-1 akkor eleg ennyi kp-s sot llorrentet el lehet adni, de akkor szelsot es centert is hozni KELL. Es benzema nagyjabol kuka mert centernek nem jo.
A keret az elobbire szerintem alkalmasabb viszont Llorrente max 6. kozeppalyasnak jo neha berakni hogy mas pihenjen, masra ne. Komoly meccsek kozelebe se szabad engedni. Ezert Ceballos mellett kell meg valaki aki hasznalhato. Kovacic kituno lett volna de sajnos menni akart ami azert ertheto, bar szerintem pont szarul idozitett. Thiago szerintem jo opcio csak az a bajom vele hogy serulekeny.. en egy jol terhelheto rutinrokanak orulnek a legjobban jo vedekezo venaval. Szelesitene a repertoart.
Meglatjuk mi lesz.