BBeno írta:. azt remélem hogy case egyre kevesebbet fog játszani és nagyobb szerepet kap a rotálás .
Portonál szerelmes volt belé... Engem meglepne, ha nem lenne kezdő nála.
HozzászólásSzerző: KAG » 2018. augusztus 11., szombat 12:06
BBeno írta:. azt remélem hogy case egyre kevesebbet fog játszani és nagyobb szerepet kap a rotálás .
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. augusztus 11., szombat 11:44
ő csak a döntőkre ül le a padraikelemen5 írta:Coentraoval mi van? Miért nem edz a csapattal?
Nem is keres magának csapatot? Nagy művész a faszi!
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2018. augusztus 11., szombat 11:34
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. augusztus 11., szombat 11:05
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. augusztus 11., szombat 10:58
Lehúzol 2 kapust 26, Coentrao nem is edz a csapattal 25, Valverde, Odegaard jobban jár a kölcsönnel 23, Mayoral/RDT közül egy szintén menni fog 22. Ha Valverde vagy Odegaard marad és hozzáadjuk Regulliónt akkor is 24 fős a keret és magában foglalja azt a full suta páva Llorrentét, akit már rég el kellett volna küldeni Theoval. Lopetegui meg 3 középpályással szokott játszani, esetleg 4231-ben. 3 középpályásra van 4 emberünk + Isco tud még oda besegíteni és azért Ceballos még mindig kérdéses, mert Zidane finoman szólva sem próbálta ki. Kidől egy és már cserélni is alig tudunk.BBeno írta:jelenleg 28 fős a keret és még itt van:
2 kapus feleslegesen. 3 helyett 5
coentrao
valverde
martin
mayoral/rdt
és az a balbunkó nincs a felnőtt keretben még.
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2018. augusztus 11., szombat 10:57
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. augusztus 11., szombat 10:47
HozzászólásSzerző: sonic » 2018. augusztus 11., szombat 10:33
A nagy kerdes hogy JLo hany fos kozeppalyaval akar felallni.wZoLee7 írta:Azonnal megvalnek Llorentetol. Nem nyomatnam Casemirot minden meccsen, es meg is vagyunk.tubatibi írta:Elvileg elég közel vagyunk Thiago leigazolásához.
Lope nagy kedvence, viszont így ki fog kimaradni?
Modric, Kroos, Thiago kp azért nem olyan rossz.
A kis norvegnak sem artana vegre talalni egy rendes csapatot, vagy itt tartani, de akkor elore is sokan lesznek, a kpn is, nem lenne jo
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. augusztus 11., szombat 10:24
HozzászólásSzerző: pheco » 2018. augusztus 11., szombat 10:23
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2018. augusztus 11., szombat 10:18
Azonnal megvalnek Llorentetol. Nem nyomatnam Casemirot minden meccsen, es meg is vagyunk.tubatibi írta:Elvileg elég közel vagyunk Thiago leigazolásához.
Lope nagy kedvence, viszont így ki fog kimaradni?
Modric, Kroos, Thiago kp azért nem olyan rossz.
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2018. augusztus 11., szombat 10:13
HozzászólásSzerző: Anthony » 2018. augusztus 11., szombat 10:03
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2018. augusztus 11., szombat 9:59
Oda minek? Carvajal odriozola kb a legjobb jobbhatved paros de lattuk hogy ha szukseg van nacho is lehozza, beugrosba meg lucas is.Anthony írta:Én a Vallejo gyerek helyére hoznék valaki olyant, aki jobb oldalon is bevethető.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. augusztus 11., szombat 9:59
Minek jobboldalon is bevethető belső védő, amikor két remek jobb védőnk van?Anthony írta:Na, pár nap és itt az európai szuperkupa, kíváncsi vagyok lesz utána valami mozgolódás. Az angol piac záródásával úgy néz ki onnan nem igazolunk senkit (nem is baj), és főleg Bale itt marad.
Kicsit átgondoltam ezt a Mariano dolgot, lehet akkor mégis jöhetne ő, valamint ugye tárgyalunk Thiagoval. De egy ilyen francia tehetség sem lenne rossz.
Marcelo mögött akkor ez az R nevű gyerek lesz? Nem nagy konkurencia, de legalább darabra megleszünk. Én a Vallejo gyerek helyére hoznék valaki olyant, aki jobb oldalon is bevethető. De gondolom nem fognak hozni, csak januárban, ha megszorulunk a védelemben. Azért lenne jobb most, mert januárban már sokkal nehezebb beilleszkedni egy CB-nek.
Kb. ez tűnik most reálisnak: Mariano + Thiago, azt függöny.
Bár a spanyoloknál olvastam olyant is, hogy Perez akar idén egy nagy nevet, ez bármikor bejöhet, csak nem nagyon tudom ki lehetne az?
HozzászólásSzerző: Anthony » 2018. augusztus 11., szombat 9:54
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. augusztus 11., szombat 9:28
HozzászólásSzerző: Raúlito » 2018. augusztus 10., péntek 21:22
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. augusztus 10., péntek 19:40
Csk 4 uj luka fizetes...H.E.H.E. írta:RaúlCF írta:Marca meg lehozta hogy Luka megkapja az emelést annyit fog keresni mint Ramos és marad.
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem