https://dtvnews.hu/hirek/spiler2-tv-hd- ... inalataban
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2018. augusztus 10., péntek 15:40
HozzászólásSzerző: pheco » 2018. augusztus 10., péntek 15:12
Azert megneznem, ha CR jarta volna meg a Realt es Barcat meg mondjuk a MU-t es Cityt akkor ki mennyire tartana szimpatikusnakSüti írta:Az hogy ki a jobb labdarúgó nem szimpátia kérdése. Az, hogy te kit szeretsz jobban, az igen.rashidm írta: Nálam Cr gólörömei, a meccseken lévő csapkodásai, rinyálásai, a sajtónak való üzengetések miatt sosem lesz Ronaldo előtt a sorban. Sima szimpátia, kinek mi.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2018. augusztus 10., péntek 14:52
Mar annyiszor el lett mondva hogy mariano szoba se jon.rashidm írta:Már annyiszor el lett mondva. Csak azért ne jöjjön már egy full átlag, 100+ milláért mert nem jön értelmes csatár (Eemmbááppé).Galacticos írta:Icardi meg mindig jobb valasztas lenne mint lewa, vagy kane. A hurrikannal joval olcsobb, a lengyelnel meg fiatalabb.
En elhozmam befejezonek.
U.i. tudom mariano meg bappe.. Csak az egyik full elerhetetlen a masik meg szoba se jon, valaki meg kell.Jöjjön Mariano negyed annyiért, ugyanazt lehozná.
HozzászólásSzerző: Ramioli » 2018. augusztus 10., péntek 14:38
Az egyik Bl a Sergio Ramos nevű uriemberé 93 perc fejesfüst írta:Hiába volt jobb képességű az öreg Ronaldo, sokszor az is büdös volt neki ha már 2 métert kell mozogni egy labdáért, emez meg összemelózott nekünk 4 BL-t, ennek javát 30 felett. Mint sokaknank, úgy nekem is top3 kedvenc a brazil, de a madridi munkássága eltörpül amellett amit Cé hozott nekünk. És hát ha valami alapján össze akarom őket hasonlítani, akkor ezt mondanám, mármint hogy melyikükből húzott több hasznot a klub. Végül is nem ez számít? Mert nekem igen.
HozzászólásSzerző: füst » 2018. augusztus 10., péntek 14:29
HozzászólásSzerző: Gaborone1 » 2018. augusztus 10., péntek 14:09
error: szezonkierkegaard írta:Mar leirta. Latta mindket jatekos szezonjat. Mindent is tud, mindent is latott.Gaborone1 írta: de most ez komolyan honnan, elhiszem, hogy jobb volt(neked) meg minden...de honnan veszed ezeket a skill-ekeket, megmérted műszerrel? vagy Fifa?
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2018. augusztus 10., péntek 14:07
Mar leirta. Latta mindket jatekos szezonjat. Mindent is tud, mindent is latott.Gaborone1 írta: de most ez komolyan honnan, elhiszem, hogy jobb volt(neked) meg minden...de honnan veszed ezeket a skill-ekeket, megmérted műszerrel? vagy Fifa?
HozzászólásSzerző: Süti » 2018. augusztus 10., péntek 14:04
HozzászólásSzerző: Gaborone1 » 2018. augusztus 10., péntek 14:00
de most ez komolyan honnan, elhiszem, hogy jobb volt(neked) meg minden...de honnan veszed ezeket a skill-ekeket, megmérted műszerrel? vagy Fifa?H.E.H.E. írta: és ronaldo erősebb is volt és stabilabb, jobb egyensúlyérzékkel, mint céronaldo bármikor.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2018. augusztus 10., péntek 13:55
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. augusztus 10., péntek 13:49
HozzászólásSzerző: Süti » 2018. augusztus 10., péntek 13:43
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. augusztus 10., péntek 13:42
csak kezdem unni, hogy fociról van szó, erre vmi faszjancsi megtalál ostobaságokkal most is meg délelőtt is.ziro4vr írta:Neked mi a pöcs bajod van? Én pl viccnek szántam. Nem mintha te nem lovagolnál más helyesírásán. Én nem tudom mi bajod mostanság, de nagyon be vagy feszülve.
HozzászólásSzerző: Jim » 2018. augusztus 10., péntek 13:40
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2018. augusztus 10., péntek 13:39
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. augusztus 10., péntek 13:36
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2018. augusztus 10., péntek 13:35
HozzászólásSzerző: R-l@nch » 2018. augusztus 10., péntek 13:26
Annál a duplanullánál azért több kell majd, amit a Bayernben illetve válogatottban mutatott. A beleszarok hozzáállásán meg sűrgősen változtatnia kell. Nem lesz rossz vétel, de nem alap kezdő egyből nálamH.E.H.E. írta:Ha tiago jon , nagyon fasza lesz, tokeletesen beleillik a lopi fele letamadasos labdatartasos cuccba. Nem fogunk minosegi visszaesest latni modric utan.
HozzászólásSzerző: flori » 2018. augusztus 10., péntek 13:23
Az ára 50 millió euró körül valószínűsíthető.
HozzászólásSzerző: Süti » 2018. augusztus 10., péntek 13:22
Ja vezesd vissza a gólszámot a szimulálásra, azért szerzett majd 3x annyit.H.E.H.E. írta: gólszámon, ami a sérülésmentességre, ami meg a szimulálásra és a dobálózásra vezethető vissza, ezen kívül nem tudsz olyan aspektust mondani, ami alapján céronaldo jobb labdarúgó, mint ronaldo.
ha csak az adottságokat nézed, se nem gyorsabb, se nem robbanékonyabb, se nem technikásabb, se nem jobb befejező, összjáték, kombinatív kétség, helyzetfelismerés, pff bitch please , nincs egy univerzumban.
ja várj, fejjáték, abban tényleg jobb céronaldo, azt elismerem.
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem