Regen volt ronaldo meg ronaldinho ma meg van messi es ronaldo.

mutass nekem ma embereket, akik hasonló képességű és tudású játékosok, mint raul, anelka, henry, delpiero, vieri, nistelrooy (nem a traktor verzió, hanem a mu-s), kluivert, bergkamp, weah, romário, batistuta, zamorano, baggio.
direkt nem írtam ronaldot, nem lenne fair.
ma egydarab ilyen játékost nincs, mit ezek.
ez volt régen a kutyavonal (nyilván nem láttad a fiatal, sérülése előtti delpierot meg a fiatal nistelrooyt amugy), ugyanez a szint manapság világ legjobbjaiként van elismerve, istenítve, egy higuájnért 100 milliót fizetnek, amikor ott kéne helyben agyonlőni azt az utánpótlásedzőt, aki anno bátorította, hogy jó lesz az fiam csináld csak.Luca toni, Trezeguet, del piero, gudjohnsen, forlan, nistelroy, morientes
Kerlon meg lehet jól írja, hogy szélsők lettek, de 3-4 épkézláb szélső van a világon az én mércém szerint, szóval jól titkolják, jól elbújtak ezek a játékosok.
ha már 3-4 teljesül, itt 100milliókkal dobálózik mindenki egy támadónál. bappénál teljesül kb 5, ritka is mint a fehér holló, kb az egyetlen a világon jelenleg.Hat eleg kicsi az intervallum, felsoroltal 6 jellemzot, es a legtobb csatar mar annak is orul ha csak egyel jellemezni lehet, nem hogy hattal.magas a lec.
nem baj srácok, mindenki menjen facebookozni meg xboxozni, nem kell edzeni és focizni, ezt a szart is megfizetik, jobban mint valaha.