33 éves lesz nemsokára, ilyen idős játékosokhoz nem szokott ragaszkodni Perez
így biztos jönni fog valaki a középpályára
és "jó" döntés volt Kovacic részéről a távozás

HozzászólásSzerző: Jim » 2018. augusztus 10., péntek 12:57
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2018. augusztus 10., péntek 12:47
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. augusztus 10., péntek 12:33
már előre röhögök, minden évben kinevettetjük magunkat, hogy aztán elmenjen a citybe.Le 10 Sport | A következő két évben a Real Madrid galaktikus célpontja Mbappé lesz.
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2018. augusztus 10., péntek 12:29
Nem szemelyeskedni akartam es nem is tettem. A hszeid alapjan eleg konnyen felidegesited magad ezert ajanlottam valami duhkezelesi format. Baratnomnek is ezt ajanlottam ha eppen idegbeteg.H.E.H.E. írta:.
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. augusztus 10., péntek 12:26
HozzászólásSzerző: kodo » 2018. augusztus 10., péntek 12:24
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. augusztus 10., péntek 12:22
helyes.flori írta:Az Onda Cero szerint megvan az egyezség Thiagóval.
A Modricos hírek meg kezdenek valósággá válni. CR-nél is így kezdődött, ennyi hír már nem lehet véletlen.
csak van olyan játékos, akit lehet tisztelni, meg van olyan, akit csak a saját csapata szurkolói nem köpnének le.Szerintem a foci stílusa változott ami magával hozza a más játékosokat és ha ebben a kontextusban nézzük akkor valóban nincsenek olyan joga bonitók.
én egyénileg hasonlítottam őket össze, nem tehet róla senki, hogy milyen csapat van körülötte.Ronaldo CR felett? Hogy? De tényleg...Le a kalappal a brazil előtt, zseni volt, és látványos, de baszki nézd már meg hogy melyikük hova cipelte a csapatait...A futball nem csak arról szól hogy megversz 3 védőt, meg adsz 4 kötényt. Ez alapján Sean Garnier, meg a futsalosok 90%-a a legjobb focista a világon.
HozzászólásSzerző: Süti » 2018. augusztus 10., péntek 12:19
HozzászólásSzerző: Gaborone1 » 2018. augusztus 10., péntek 12:17
ennek a kettőnek semmi köze egymáshoz. az az őszinte játékos/foci ha hagyja szétrúgatni magát, vagy nem értem?minthogy őszinte focival ment volna tovább és jönniük kellett volna a térdműtéteknek...
HozzászólásSzerző: flori » 2018. augusztus 10., péntek 12:13
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. augusztus 10., péntek 12:12
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. augusztus 10., péntek 12:09
hogy a faszba lenne komplexebb?A brazil ronaldo latvanyosabb volt de amig cr terde szet nem ment o se alibiket mutatott, raadasul sokkal komplexebb jatekos.
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2018. augusztus 10., péntek 12:00
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2018. augusztus 10., péntek 11:50
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. augusztus 10., péntek 11:44
Regen volt ronaldo meg ronaldinho ma meg van messi es ronaldo.
ez volt régen a kutyavonal (nyilván nem láttad a fiatal, sérülése előtti delpierot meg a fiatal nistelrooyt amugy), ugyanez a szint manapság világ legjobbjaiként van elismerve, istenítve, egy higuájnért 100 milliót fizetnek, amikor ott kéne helyben agyonlőni azt az utánpótlásedzőt, aki anno bátorította, hogy jó lesz az fiam csináld csak.Luca toni, Trezeguet, del piero, gudjohnsen, forlan, nistelroy, morientes
ha már 3-4 teljesül, itt 100milliókkal dobálózik mindenki egy támadónál. bappénál teljesül kb 5, ritka is mint a fehér holló, kb az egyetlen a világon jelenleg.Hat eleg kicsi az intervallum, felsoroltal 6 jellemzot, es a legtobb csatar mar annak is orul ha csak egyel jellemezni lehet, nem hogy hattal.magas a lec.
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2018. augusztus 10., péntek 11:37
HozzászólásSzerző: KAG » 2018. augusztus 10., péntek 11:29
Kerlon irja jól.Kerlon írta:Szerintem kiszorultak a szélső támadónak.H.E.H.E. írta:ha már csatárkérdés, miért nem látok évek óta - bappén kívül - egyetlen egy gyors, robbanékony, technikás, erős és jól befejező, ésszel játszó csatárt?
hova tűntek ezek az emberek?
vagy csak én voltam elkényeztetve régen, mi?
HozzászólásSzerző: rashidm » 2018. augusztus 10., péntek 11:20
Én hehe-vel értek egyet. Kit érdekel, hogy egy Kane 6034536 gólt lő szezononként, olyan suta hogy rossz nézni. Inkább néznék egy ronaldo-t, ronaldinho-t (azt a pár éves időszakát) életem végéig. Mélyen legbelül meghalok amikor meglátok egy Müller/Gomez/Kane/Icardi féle embereket, mint "világklasszis". Inzaghi-ba több finesz szorult mint az agyon ajnározott Icardi-ba... pedig neki sem volt sok.Anthony írta:A számok nem téged igazolnak, van pár csatár, aki olyan számokat produkál, hogy a régi barátaid sehol sincsenek ahhoz képest. Nem fineszes? Inzaghi sem volt az.
HozzászólásSzerző: Gaborone1 » 2018. augusztus 10., péntek 11:11
régen a meccset az nyerte aki több gólt rúgott ma az aki kevesebbet kap.H.E.H.E. írta:ha már csatárkérdés, miért nem látok évek óta - bappén kívül - egyetlen egy gyors, robbanékony, technikás, erős és jól befejező, ésszel játszó csatárt?
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. augusztus 10., péntek 11:05
Szerintem kiszorultak a szélső támadónak.H.E.H.E. írta:ha már csatárkérdés, miért nem látok évek óta - bappén kívül - egyetlen egy gyors, robbanékony, technikás, erős és jól befejező, ésszel játszó csatárt?
Jelenlévő fórumozók: 26 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem