HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. augusztus 10., péntek 7:08
Süti írta:Kerlon írta:
Szerintem igen. Tularazott ember nagy buktaval tavozik vagy a nyakunkon marad. Vagy fiatal tehetseges jatekos vagy kifele menoben levo idosebb kell, mint Cavani.
Tehetseges alatt nem Mayoralt ertem. Mariabo kezenfekvo lenne nagyon. Olcso, helyi, ismer mindent, 15-20 gol benne van. Arban sem lehet veazes.
De milyen nagy buktával? Tele van a kassza, nem az én ebédpénzemet szórják. RvN-re ugyanúgy el lehetett volna mondani hogy csak az angoloknál élt meg, és azért kivette részét a gólokból. Ez van, ilyen a piac, Mbappé nem jön még vagy 2 évig, más nincs.
Felőlem Mariano is jöhetne, de Icardi is fixen hozná az elvárt gólokat, attól függetlenül hogy pár ember itt 2x ha látta játszani.
Vagy nézhetjük fixen Benzemát ahogy bohóckodik 9 méterre a kaputól, mikor mindenki tudja hogy arra alkalmatlan. Amire alkalmas volt, arra meg most nincs szükség.
Olyan buktával, hogy megveszed 120ért Icardit, akin látni most, hogy nem lesz hosszútávú megoldás, mert nem több, mint egy átlagfeletti befejező, ami viszont a mi siker elvárásainkhoz kevés, aztán vehetsz egy Mbappe kalibert 200 millióért és a nyakadon marad az argentin. Vagy elpasszolod, mint Jamest 15 millióért kölcsönbe 2 év múlva meg kapsz érte még két csomag szotyit.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K