Már megint jófejek voltunk...
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2018. augusztus 7., kedd 12:32
HozzászólásSzerző: Csabi » 2018. augusztus 7., kedd 12:31
HozzászólásSzerző: Faust » 2018. augusztus 7., kedd 12:30
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2018. augusztus 7., kedd 12:28
Friss! A Marca szerint Kovacic néhány órán belül a Chelsea-é lesz! Állítólag azért volt ma Valdebebas-ban, hogy ezt leegyeztessék. És utazik Londonba!
HozzászólásSzerző: Ladislao Suarez » 2018. augusztus 7., kedd 12:24
HozzászólásSzerző: Remy » 2018. augusztus 7., kedd 12:22
HozzászólásSzerző: Professore » 2018. augusztus 7., kedd 12:13
Hat ja majd Milinkovic-Savic leesik 150m azt jol van... nem orulok a hireknek cseppet sem. A vegen tenyleg lep mindket horvat.Kerlon írta:Először is még nem távozott egyik horvát sem, másodszor meg mindenbizonnyal hoznának helyettük, ha mennének. Esetleg már az is előfordulhat, hogy a háttérben a pótlásukat keresik.tubatibi írta:Azért az elég kemény lenne, ha nyáron távozna ZZ, CR, Kovacic és Modric és beerősítenénk egy Courtois-val, aki egyébként nem is hiányposztra jönne.![]()
Beletörődtem, hogy nem lesz itt sem Hazard, sem értelmes csatár és, ha a két horvát távozik, akkor még értelmes kp sorunk sem.![]()
Egy Casemiro, Kroos, Isco kp-val nem hiszem, hogy túl sokra megyünk, Ceballos meg kitudja, hogy milyen idényt fog futni.
Bírom Perez papát, hogy tényleg egy kumma stabil gazdasági hátteret és stabil csapatot rakott össze, de most arra kérem, hogy egy picit nyissa ki a pénztárcát.
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2018. augusztus 7., kedd 12:10
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2018. augusztus 7., kedd 11:50
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. augusztus 7., kedd 11:45
ja.Kerlon írta:Először is még nem távozott egyik horvát sem, másodszor meg mindenbizonnyal hoznának helyettük, ha mennének. Esetleg már az is előfordulhat, hogy a háttérben a pótlásukat keresik.tubatibi írta:Azért az elég kemény lenne, ha nyáron távozna ZZ, CR, Kovacic és Modric és beerősítenénk egy Courtois-val, aki egyébként nem is hiányposztra jönne.![]()
Beletörődtem, hogy nem lesz itt sem Hazard, sem értelmes csatár és, ha a két horvát távozik, akkor még értelmes kp sorunk sem.![]()
Egy Casemiro, Kroos, Isco kp-val nem hiszem, hogy túl sokra megyünk, Ceballos meg kitudja, hogy milyen idényt fog futni.
Bírom Perez papát, hogy tényleg egy kumma stabil gazdasági hátteret és stabil csapatot rakott össze, de most arra kérem, hogy egy picit nyissa ki a pénztárcát.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2018. augusztus 7., kedd 11:37
Nekem már kb. a BL győzelem pillanatában bevillant valami ilyesmi (hogy szétesik a csapat).CS0ki írta:Nekem Modric lenne a legnagyobb meglepetés és csalódás....Zizut is meg tudtam érteni, CR-t még inkább, de Modric esetében egyszerűen nem látom az okot, hogy miért akarna elmenni. Oké, persze, pénz, de akkor is...
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. augusztus 7., kedd 11:35
Először is még nem távozott egyik horvát sem, másodszor meg mindenbizonnyal hoznának helyettük, ha mennének. Esetleg már az is előfordulhat, hogy a háttérben a pótlásukat keresik.tubatibi írta:Azért az elég kemény lenne, ha nyáron távozna ZZ, CR, Kovacic és Modric és beerősítenénk egy Courtois-val, aki egyébként nem is hiányposztra jönne.![]()
HozzászólásSzerző: Ladislao Suarez » 2018. augusztus 7., kedd 11:31
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2018. augusztus 7., kedd 11:28
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. augusztus 7., kedd 11:17
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2018. augusztus 7., kedd 11:11
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2018. augusztus 7., kedd 10:51
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2018. augusztus 7., kedd 10:32
HozzászólásSzerző: gunner » 2018. augusztus 7., kedd 10:01
HozzászólásSzerző: kiserik » 2018. augusztus 7., kedd 9:53
Akkor ki?Anthony írta:Nem is mondtam, hogy kellene egy öreg Lewa vagy hasonló.
Jelenlévő fórumozók: 22 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem