Steve írta:Tottinho írta:Viszont amit rendszeresen használok és minden alkalommal megkönnyezem a hangját és komolyan életem legjobb vására volt az a Bose Soundlink Mini 2-m..
Valami fantasztikus hangja van. Komolyan annyit kapsz a pénzedért egy ilyen pici kivitelben, hogy az valami döbbenet.

Ennyiért szép hogy jól szól

Ezt a témát még én hoztam fel, és Steve ajánlotta a Bose Soundlink Mini 2-t. Jelentem, bár autóztam érte össz. 200km-t, de igen szerencsés üzletet sikerült kalap alá hozni a Jófogásról. Egy volt hivatásos katona bácsi(!!!) 2 kifogástalan állapotú és működésű, eredeti Soundlink Mini 2-t adott el össz.(!) 12.000.ft(!)-ért. Darabját 6-ért. Képtelen voltam kihagyni.
Na de a kérdés: a Bose weblapon regeltem a szériaszámaikat, frissítettem a legújabb szoftvereiket.
Hibátlanul működnek, de én IOS-el használom, ami során szépen tudom egyszerre csatlakoztatni az eszközöket bluetoothon. Viszont egyszerre a kettőt megszólaltatni (a neten talált androidos videókkal szemben) nem sikerült.
Van valakinek ötlete, vagy létezik olyan app, amivel ez megoldható lehet? Bár valószínűleg ritkán használnám párban, mert mivel kapcsolhatók, így valszeg az egyik az emeleten, a másik a földszinten lesz, de azért kíváncsi lennék, hogy van-e megoldás.
Ja, Steve! Mégegyszer köszönöm a tanácsot. Én annyit írok, hogy számomra megdöbbentően szépen szól. Sosem hittem volna, pláne a méreteikből kiindulva.