Sarri par hete edzi oket ea abba a fociba szerintem 2-3 honap is kellhet mire mukodikbes megtalalja a kezdojet.
Az az odoi gyerel.meg semmi kulonoset nem hozott, siman leazedtek a palyaeol.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. augusztus 5., vasárnap 21:41
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. augusztus 5., vasárnap 21:41
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2018. augusztus 5., vasárnap 21:28
hátrafele haladnak. borzalmasan gyengék voltak bármiféle játék nélkül.Babinho írta: Amúgy észlelhető már valami előre mozdulas a chelsea játékában Sarri alatt?
Látom Aguero kettőt lőtt. Ő is egy jó megoldás lehetne hozzánk egy pár évre, bírom a játékát.
HozzászólásSzerző: Babinho » 2018. augusztus 5., vasárnap 21:23
Egyszerűen ő túl gyenge fizikálisan, sebessegben, fejben az angol focihoz. Túl művész. Jövőre lépnie kellene.Kerlon írta:Belenéztem ma a Community Shield meccsbe, hát katasztrófa az emberünk. Egy Negredo szintet nem fog elérni. Konkrétan tud futni meg fejelni, de amint át kell venni a labdát vagy tolni rajta kettőt...pheco írta:Na Moratat mar nem lehet csesztetni, hogy 9-es letere kihagyja a ziccereket.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. augusztus 5., vasárnap 21:09
Belenéztem ma a Community Shield meccsbe, hát katasztrófa az emberünk. Egy Negredo szintet nem fog elérni. Konkrétan tud futni meg fejelni, de amint át kell venni a labdát vagy tolni rajta kettőt...pheco írta:Na Moratat mar nem lehet csesztetni, hogy 9-es letere kihagyja a ziccereket.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. augusztus 5., vasárnap 20:44
HozzászólásSzerző: pheco » 2018. augusztus 4., szombat 21:43
HozzászólásSzerző: Ónó » 2018. augusztus 4., szombat 4:56
HozzászólásSzerző: Raúlito » 2018. augusztus 3., péntek 23:07
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. augusztus 3., péntek 11:50
Jah, csak nem tudhatod, hogy hány éves valójábanCaraway írta:Neztem en is az Arsenal ellen, rohadt jol tolta. Meg is lepodtem, hogy 17 eves. Azert erdemes megnezni, hogy hany kialakitott helyzetét hagyta ki Morata.wxyz írta:https://youtu.be/8OF5mW7iXgw
Egyre jobb. Ilyenkor látszik, hogy mennyire nem Mbappe az egyetlen. Lehet találni más top képességű játékost is.
HozzászólásSzerző: pheco » 2018. augusztus 3., péntek 11:28
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2018. augusztus 3., péntek 11:25
HozzászólásSzerző: rashidm » 2018. augusztus 3., péntek 11:16
Azért top képességű, mert te mondtad?wxyz írta:https://youtu.be/8OF5mW7iXgw
Egyre jobb. Ilyenkor látszik, hogy mennyire nem Mbappe az egyetlen. Lehet találni más top képességű játékost is.
HozzászólásSzerző: Caraway » 2018. augusztus 3., péntek 10:39
Neztem en is az Arsenal ellen, rohadt jol tolta. Meg is lepodtem, hogy 17 eves. Azert erdemes megnezni, hogy hany kialakitott helyzetét hagyta ki Morata.wxyz írta:https://youtu.be/8OF5mW7iXgw
HozzászólásSzerző: wxyz » 2018. augusztus 3., péntek 10:20
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. augusztus 2., csütörtök 14:16
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. augusztus 2., csütörtök 14:15
HozzászólásSzerző: Raúlito » 2018. augusztus 2., csütörtök 14:07
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. augusztus 2., csütörtök 13:57
Nem értem, hogy miért akarna Oblak elmenni a Chelseabe. Amúgy jelenállás szerint az Atletico nyerne az üzleten 60-70 milliót.Realista24 írta:Mint írtam, kivásárlási ár.Raúlito írta:A két kapus kicserélésének (+ némi átigazolási díj) nem sok értelme van, ráadásul Oblakot szerintem nem nagyon engedi el az Atletí...
HozzászólásSzerző: istimester » 2018. augusztus 2., csütörtök 13:39
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem