azt jelentené, hogy jövő szeptembertől minden csapatrészben a legjobb francia játékos itt lenne nálunk, pláne ugye ha benzema eligazol.

HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. augusztus 6., hétfő 14:37
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. augusztus 6., hétfő 13:10
De ez mindig bevett szokás. Vagy külön sport csomagban jutsz hozzá teljes körűen vagy megveszed a legnagyobb bővített csomagot.Ewr írta:pheco írta:[
Szerintem is így lesz, viszont lehet, hogy az adott szolgáltató csak a nagyobb csomagjába teszi be a Spíler 2-t, simán el tudom képzelni róluk.
HozzászólásSzerző: Ewr » 2018. augusztus 6., hétfő 13:05
Szerintem is így lesz, viszont lehet, hogy az adott szolgáltató csak a nagyobb csomagjába teszi be a Spíler 2-t, simán el tudom képzelni róluk.pheco írta:Gondolom amelyik szolgaltatonal van 1, ott lesz majd 2 is. Legalabbis remelemp.csabi1 írta:De könyörgöm ilyen létezik hogy egy pár nappal a kezdés előtt semmi konkrétumot ne tudjanak?
Samy:
Igen nekünk is van Splier1 T-ek vagyunk.
HozzászólásSzerző: pheco » 2018. augusztus 6., hétfő 12:13
Gondolom amelyik szolgaltatonal van 1, ott lesz majd 2 is. Legalabbis remelemp.csabi1 írta:De könyörgöm ilyen létezik hogy egy pár nappal a kezdés előtt semmi konkrétumot ne tudjanak?
Samy:
Igen nekünk is van Splier1 T-ek vagyunk.
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2018. augusztus 6., hétfő 12:11
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. augusztus 6., hétfő 12:07
Nem trollok, hanem fogalmuk sincs nekik se. Ez kb. olyan, mint a 2rule terjeszkedése. 3 csapatnak gyorsan legyártottak 2 garnitúrát, de amúgy semmire sincsenek felkészülve.p.csabi1 írta:Mondom hétvégén indul a Spíler tv 2 megnézem már,hogy melyik szolgáltatónál lesz elérhető.
Erre semmi nincs írva sehol,és még az embereket is szivatják mert a Facebook oldalukon mindenki ezt kérdezi és nem is válaszolnak rá.
Jó nagy trollok ezek baszus.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2018. augusztus 6., hétfő 11:29
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2018. augusztus 6., hétfő 11:27
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2018. augusztus 6., hétfő 10:58
Ennyi szerencsénk van. Vele már bőven többletünk lenne, azon felül meg nem is elég ide.Realista24 írta:Le vagy maradva. Kovacnak kell.wZoLee7 írta:James egyebkent merre jar jelenleg? Lehet tudni rola valamit azon kivul h igazan senkinek sem kell?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. augusztus 6., hétfő 6:36
As szerint meg tökéletesen bízik Borjaban.Babinho írta:A bernebeu digital szerint Mariano visszatérése még mindig a kalapban van, lévén Lopinak kell csatár és Mayoralban nem bíznakJó hír
Az eddigi jelöltek egyike sem megfelelő, Mariano árának csak a 65%át kell kifizetnunk, ami igy nem lenne túl nagy összeg. Nyilván amit a lyonban hozott tavaly az meggyőző volt.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. augusztus 6., hétfő 6:35
Le vagy maradva. Kovacnak kell.wZoLee7 írta:James egyebkent merre jar jelenleg? Lehet tudni rola valamit azon kivul h igazan senkinek sem kell?
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2018. augusztus 6., hétfő 5:56
HozzászólásSzerző: Raúlito » 2018. augusztus 6., hétfő 1:01
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2018. augusztus 5., vasárnap 22:43
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2018. augusztus 5., vasárnap 22:27
Mar ha igaz, akkor adott a kerdes mire varunk, ahhoz hogy az uj edzo minel elobb felepitse az uj csapatot a vegleges jatekosok kellenekBabinho írta:A bernebeu digital szerint Mariano visszatérése még mindig a kalapban van, lévén Lopinak kell csatár és Mayoralban nem bíznakJó hír
Az eddigi jelöltek egyike sem megfelelő, Mariano árának csak a 65%át kell kifizetnunk, ami igy nem lenne túl nagy összeg. Nyilván amit a lyonban hozott tavaly az meggyőző volt.
HozzászólásSzerző: Babinho » 2018. augusztus 5., vasárnap 22:25
HozzászólásSzerző: Raúlito » 2018. augusztus 5., vasárnap 12:25
A lényeg ez, amit Realista leír, nincs mit tovább ragozni rajta.Realista24 írta:Kell a tökömnek. Az, hogy itt nagy divat lett leírni, hogy Pérez egy gyökér, én pont nem ezt vallom.H.E.H.E. írta: nincs nejmár, bappe, én nem hoznék senkit.
nektek kell valaki, mindenáron.
erre mondtam, hogy akkor biztos nem levandoszkit meg ikárdit hoznék, kutyaszart jó drágán, hanem ott van palotelli meg pato, őket legalább nem zavarja a labda, akármilyen hulladékul elbaszták az eddigi pályájukat.
És igen, nem kell a középszer, de nem kellenek a fejben gyenge lúzerek sem. Maradhat a cash a kasszában, és ha lesz kínálat, majd el lesz költve.
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2018. augusztus 5., vasárnap 9:50
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. augusztus 5., vasárnap 9:42
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2018. augusztus 5., vasárnap 9:33
...Bár még a Real Madridban sem szerepel mindenki a világbajnokságot megjárt játékosok közül, a Juventus ellen felálló Navas – Carvajal, J. Sánchez, Nacho, Reguilón – F. Valverde, Kroos – G. Bale, Dani Cabellos, Isco – Benzema névsor azért igen csak jónak mondható...
...Így nyertek két góllal a BL-győztes madridiak a hozzájuk képest több kulcsembert nélkülöző(..) Juventus ellen.
Hát, ne is haragudjon a kedves cikkíró (NSO), de hogy ebben a Juve-ban majdhogynem az "A csapat" volt, míg nálunk közel sem...3 Castillás játékos pl... Gg. Így kell eladni, hogy "a Real csak azért nyert, mert a Juve tartalékolt"...W. Szczesny- Alex Sandro-Chiellini-Benatia-De Sciglio-Pjanic-Cancelo-Marchisio-Khedira-Bernardesch-Favalli
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem