mint amikor kobe-t lecseréled lonzo ballra

HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. augusztus 5., vasárnap 0:54
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2018. augusztus 5., vasárnap 0:53
HozzászólásSzerző: poronty » 2018. augusztus 5., vasárnap 0:49
HozzászólásSzerző: wxyz » 2018. augusztus 5., vasárnap 0:34
Isco, Carvajal és Bale?H.E.H.E. írta: többen is vannak.
HozzászólásSzerző: pheco » 2018. augusztus 5., vasárnap 0:33
isco vagy bale csatlakozik carvajalhoz?H.E.H.E. írta:na nekem már meg is van kis fog kibaszottul idegesíteni idén, kire kell majd rászállnom addig, amig el nem takarodik innen.
többen is vannak.
nem érdekel hogy előszezon már a mozgásuk is felbasz
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. augusztus 5., vasárnap 0:31
HozzászólásSzerző: yeaP17 » 2018. augusztus 5., vasárnap 0:30
ÉS eddig a csapatok nagy része főleg Ronaldóra figyeltek...Most még nehezebb dolga lesz.pheco írta:Bale vezerbikanak nagyon keves. Egy gyenge walesi valogatottat el tud cipelni neha vagy a Spurst a 4-5. helyig, de kb ennyi. Nem tudom elkepzelni, hogy majd huzni fogja a csapatot a szezon nagyreszeben.
HozzászólásSzerző: pheco » 2018. augusztus 5., vasárnap 0:27
HozzászólásSzerző: yeaP17 » 2018. augusztus 5., vasárnap 0:19
Kegyetlen.De az se volt rossz mikor Bale rugás helyett lehasazta a labdátH.E.H.E. írta:hülyegyerek elinditotta a szezont![]()
![]()
![]()
isco meg lassabb és helybentotyogósabb, mint valaha.
jó szar lesz
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. augusztus 5., vasárnap 0:18
HozzászólásSzerző: Raúlito » 2018. augusztus 4., szombat 23:42
HozzászólásSzerző: yeaP17 » 2018. augusztus 4., szombat 23:41
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. augusztus 4., szombat 23:27
nincs nejmár, bappe, én nem hoznék senkit.Realista24 írta:Nem, nem vagyok képben valóban Balotelli veretes pályafutásával, de hogy nálad valami elment az elmúlt hetekben az fixH.E.H.E. írta: nevethetsz, de nyilván nem vagy képben, amióta megszületett a 2. gyerek, konkrétan az egyik legprofibb hozzáállású játékos, nem véletlen, hogy megint válogatott.
27 éves még csak.
adebayor sem volt balhéktól mentes, 2-3 gólra csak jó volt.
ha már ugye csatár kell, akit nem zavar a labda.semmi személyeskedés. De egyszer csak a Neymar és Mbappé, most meg Balotelli is jó
![]()
Képességek megvannak, csak a legfontosabbakból hiányzik neki legalább három
HozzászólásSzerző: Zidane’98 » 2018. augusztus 4., szombat 18:26
HozzászólásSzerző: sonic » 2018. augusztus 4., szombat 17:14
Dehogy rakna.... Nagyon helyesen, mivel egesz egyszeruen nem er annyit. Cselszi valoszinuleg nem akarja eladni bemondott egy irrealis osszeget perez meg megmondta hogy sok sikert jovore.Faust írta:Ha nem lenne Bale, Pérez lerakná érte a 200 milliót és annyi.sonic írta:
Hazard mar itt lenne Bale-tol fuggetlenul ha engedne a cselszi. Jonne kezzel labbal szerencsetlen. Mar nem tudja hogy nyilatkozza le... Vagy szerinted azert nem jon mert itt van Bale?
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2018. augusztus 4., szombat 17:11
James meg Bale az volt. De azóta szerintem nincs ilyenre példa. Hazard kiváló A opció lenne, de ez idén elúszottnak látszik. Szerintem max. balhátvédet igazolunk Theo helyére, meg egy kapust(Courtois). A támadószekció kész... akármilyen is lett.KAG írta:BlancoMark írta:Pereznek nem kell a szamar, csakis kizarolag a lo. Amint lesz lo, ki is pengeti a let. Jelenleg nincs ilyen. Ameddig nincs pedig bizunk a fiataljainkban es abban hogy pl. Asensioek szintet lepnek. 3 BL utan megtehetjuk, es inkabb ez minthogy a penzugyi forrasokat tucatokra koltsuk.
Aha, azert hozta rendre a b meg a c opciot a BL sikerek elott.
HozzászólásSzerző: Faust » 2018. augusztus 4., szombat 17:05
Ha nem lenne Bale, Pérez lerakná érte a 200 milliót és annyi.sonic írta:Hazard mar itt lenne Bale-tol fuggetlenul ha engedne a cselszi. Jonne kezzel labbal szerencsetlen. Mar nem tudja hogy nyilatkozza le... Vagy szerinted azert nem jon mert itt van Bale?Remy írta:Hazard már itt lenne. És már előrébb is lennénk.
És a belgától függetlenül jöhetne majd idővel Bappé.
HozzászólásSzerző: sonic » 2018. augusztus 4., szombat 16:47
Hazard mar itt lenne Bale-tol fuggetlenul ha engedne a cselszi. Jonne kezzel labbal szerencsetlen. Mar nem tudja hogy nyilatkozza le... Vagy szerinted azert nem jon mert itt van Bale?Remy írta:Hazard már itt lenne. És már előrébb is lennénk.
És a belgától függetlenül jöhetne majd idővel Bappé.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2018. augusztus 4., szombat 16:28
Azóta viszont nem is hozott senkit. Kroos volt az utolsó 'A' kategóriás igazolásunk még 14-ben. Középre még hátra még jöttek is reménységek, de elől már hosszú évek óta csak az álló posványság. Még ha Karim valami csoda folytán képes lesz 9-est játszani eredményesen, nem ilyen féltizest, mint CR mellett, akkor is a legnagyobb baj szegény Majoral. Ő az egyedüli aki tud 9est játszani a keretből. Nekem ez nem megnyugtató. Kellene valaki legalább a padra.Realista24 írta:Most 4-5 evvel ezelőtti dolgokról írsz.KAG írta:
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. augusztus 4., szombat 16:05
Most 4-5 evvel ezelőtti dolgokról írsz.KAG írta:BlancoMark írta:Pereznek nem kell a szamar, csakis kizarolag a lo. Amint lesz lo, ki is pengeti a let. Jelenleg nincs ilyen. Ameddig nincs pedig bizunk a fiataljainkban es abban hogy pl. Asensioek szintet lepnek. 3 BL utan megtehetjuk, es inkabb ez minthogy a penzugyi forrasokat tucatokra koltsuk.
Jelenlévő fórumozók: 17 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem