dannen írta:
nalam a favorit martial lenne. nem lenne olcso, 100-150 biztos lenne o is, viszont hatalmas potencial van benne. benzema utodnak nalam tokeletes, erzi a bugit, brutal fizikum es goleros.
aztan icardi, 100-150 korul lenne o is. golgep, masra nem jo, de ha ilyen kell jlonak akkor o tokeletes.
ott van a celtices dembele, tehetseges, fiatal, o pl. annyira draga sem lenne szerintem, viszont boven jobb adottsagu, mint mayoral.
ha nagyon keresgel az ember lehet talalni barmilyen tipusu/aru jatekost, de olyan nincs, hogy cr tavozasa utan mayoral lesz a csatarunk ha benzema esetleg megserul/flop lesz.
Martial 1+1 éves szerződéssel 100-150 szürreális viszont egy érdekes lehetőség. lehet feljavulna ha kikerülne a Unitedből és nem lenne kirakva a vonal mellé, ellenben nem bizonyított.
Icardi bár nem kedvelem jó átmenet lenne pár évre ezt korábban is írtam de az Inter is jól igazolt és nem igazán akarják eladni.
Celtices Dembele kevés egy Real Madridhoz.
én sem szeretném ha Benzema/Mayoral páros lenne de elég gyenge a felhozatal így tökéletes megoldás nem lesz