Azert ez nem lenne gyenge kezdo, ha Valverde jatszatna Dembelet. Elol egy par fokkal golerosebbek, mint mi

HozzászólásSzerző: pheco » 2018. augusztus 3., péntek 23:26
HozzászólásSzerző: Remy » 2018. augusztus 3., péntek 23:21
Albát se felejtsed ki.Csabi írta:ezzel a pike suarez páros triumviratussa nőtte ki magát
HozzászólásSzerző: Csabi » 2018. augusztus 3., péntek 23:16
HozzászólásSzerző: sebydani » 2018. augusztus 3., péntek 22:57
HozzászólásSzerző: Raúlito » 2018. augusztus 3., péntek 22:20
Higu - és ezt mi, Madrid-drukkerek tudjuk a legjobban - nem csak a válogatott meccseken képes hibázni, a BL egyenes kieséses szakaszában sem remekel: a Lyon elleni ziccer rontása szimbolizálja a legjobban, miért nem lehet klasszisnak tekinteni.Faust írta:https://index.hu/sport/futball/2018/08/ ... a_america/
Ezt most csak így idebiggyesztem, óriási aranyköpések vannak benne.Az egy dolog, hogy már a első mondatban zseniális csatárnak van beállítva, na de hogy Aranyfog tehet róla, hogy Messi semmit nem nyert a válogatottal...
A pofám leszakad, komolyan.
HozzászólásSzerző: Faust » 2018. augusztus 3., péntek 21:51
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. augusztus 3., péntek 20:10
ahányszor kupadöntőn vagy béelldöntőn bebaszta léc alákuszkusz írta:ő melyik évben volt alapember?H.E.H.E. írta:egyet se geci
HozzászólásSzerző: kuszkusz » 2018. augusztus 3., péntek 20:03
az átlagéletkort igazából a levitézlettnek titulált igazolásokra írtam. nekem a coutinho, umtiti, dembélé, semedo és az arthur, lenglet, malcom vonallal nincs problémám. persze volt jó pár félre sikerült igazolás, kétségtelen.Berti írta:Nem az életkorról beszéltem, hanem amblok az átigazolási politikákról. Milyen tipológiájú embereket igazol a csapat.
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2018. augusztus 3., péntek 19:59
lesliejr írta:Ha Ronaldo ma 31 éves lenne és még nálatok játszana, ti sem a jövő csapatát építenétek, hanem a jelenben szeretnétek villogni maxon. Mi ezen majd 2-3 év múlva megyünk keresztül, de úgy tesztek mintha csak vén embereket igazolnánk. Jelenleg Vidal az egyetlen ilyen, nem értem az általánosítást.
Cucurella, Arthur, Malcom, Alena, Lenglet, Semedo, Munir, Dembélé mind 24 év vagy az alatt van. Umtiti, Coutinho, Rafinha, Roberto legjobb évei meg most jönnek. Van egy klasszis kapusunk aki még 10 évig toppon lehet.
Orio Busquets, Riqui Puig szintén szép jövő előtt állnak a maguk 18-19 évével, jövőre el fogjuk hozni Frenkie-t az Ajax-ból.
HozzászólásSzerző: kuszkusz » 2018. augusztus 3., péntek 19:56
ő melyik évben volt alapember?H.E.H.E. írta:egyet se geci
HozzászólásSzerző: Berti » 2018. augusztus 3., péntek 19:53
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. augusztus 3., péntek 19:49
HozzászólásSzerző: kuszkusz » 2018. augusztus 3., péntek 19:45
az elmúlt 3 nyár barca igazolásainak átlagéletkora kb. 23-24 év. a real hány fiatal játékost épített be a csapatba az elmúlt években?Berti írta:Ez az.ziro4vr írta:Volt pár jó éve, amikor nálunk is szívesen láttam volna, de az már régebben volt. Jól fog illeni a kissé levitézlett, zsoldostahó állományba, amelyből szívesen mazsolázgat a Barcelona mostanság.
Max az elvakult Barca fanok, akik tartják, hogy minden fasza ami ott folyik.
Lényegében lehet ez is egy irány, de a mi fiatalokból építünk csapatot elképzelésünk valahogy sokkal szimpatikusabb.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2018. augusztus 3., péntek 19:13
Emberelőnybe mondjuk biztos nem kerülünk, de 10 a 10 ellen legalább fair meccsek lesznek.Raúlito írta:Nem is az ára a problémás, hanem a viselkedése illetve szerintem a játékstílusukhoz sem passzol... Ami pozitívum, hogy ezentúl mi kerülhetünk emberelőnybe egy El Clásicon
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2018. augusztus 3., péntek 18:46
AKiket most felsoroltál, nagy része már egyszer megbukott, vagy nem sikerült beépíteni, vagy nem is biztos hogy marad.lesliejr írta:Ha Ronaldo ma 31 éves lenne és még nálatok játszana, ti sem a jövő csapatát építenétek, hanem a jelenben szeretnétek villogni maxon. Mi ezen majd 2-3 év múlva megyünk keresztül, de úgy tesztek mintha csak vén embereket igazolnánk. Jelenleg Vidal az egyetlen ilyen, nem értem az általánosítást.
Cucurella, Arthur, Malcom, Alena, Lenglet, Semedo, Munir, Dembélé mind 24 év vagy az alatt van. Umtiti, Coutinho, Rafinha, Roberto legjobb évei meg most jönnek. Van egy klasszis kapusunk aki még 10 évig toppon lehet.
Orio Busquets, Riqui Puig szintén szép jövő előtt állnak a maguk 18-19 évével, jövőre el fogjuk hozni Frenkie-t az Ajax-ból.
HozzászólásSzerző: Raúlito » 2018. augusztus 3., péntek 18:28
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2018. augusztus 3., péntek 18:26
En ugy olvasom a tobbseg jo igazolasnak gondoljalesliejr írta:Ha Ronaldo ma 31 éves lenne és még nálatok játszana, ti sem a jövő csapatát építenétek, hanem a jelenben szeretnétek villogni maxon. Mi ezen majd 2-3 év múlva megyünk keresztül, de úgy tesztek mintha csak vén embereket igazolnánk. Jelenleg Vidal az egyetlen ilyen, nem értem az általánosítást.
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2018. augusztus 3., péntek 18:24
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2018. augusztus 3., péntek 18:20
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2018. augusztus 3., péntek 18:18
Én akárhogy is nézem, 30 millióért egy Vidal a mai piacon ajándék. A képességekkel meg semmi gond nincs nála, sokkal inkább a viselkedésével, de ez akkor is lófasz pénz érte.Raúlito írta:Addig jó, amíg Paulinho - bár rajta sokan nevettek, aztán az egyik húzóemberük lett - meg Vidal képességű játékosokat igazolnak, nem pedig Rabiot vagy Kantét
Jelenlévő fórumozók: 17 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem