lesliejr írta:Ha Ronaldo ma 31 éves lenne és még nálatok játszana, ti sem a jövő csapatát építenétek, hanem a jelenben szeretnétek villogni maxon. Mi ezen majd 2-3 év múlva megyünk keresztül, de úgy tesztek mintha csak vén embereket igazolnánk. Jelenleg Vidal az egyetlen ilyen, nem értem az általánosítást.
Cucurella, Arthur, Malcom, Alena, Lenglet, Semedo, Munir, Dembélé mind 24 év vagy az alatt van. Umtiti, Coutinho, Rafinha, Roberto legjobb évei meg most jönnek. Van egy klasszis kapusunk aki még 10 évig toppon lehet.
Orio Busquets, Riqui Puig szintén szép jövő előtt állnak a maguk 18-19 évével, jövőre el fogjuk hozni Frenkie-t az Ajax-ból.
Valverde focijába illik és valóban addig kell facsarni Messit ameddig csak lehet.
ez a Cucurella,Arthur,Alena,Munir,Rafinha sor nem tudom mennyivel több mint kósza remény.
Lenglet korrekt igazolás, Semedo egy lassú középpályás ellen nem kezd a saját posztján ez elég érdekes, Dembele eltűnt az éterben az sem lepne meg ha most nyáron elmenne, Malcom most jött majd meglátjuk mi lesz vele. Coutinho jól kezdett Umtiti meg egyértelműen bevált ez nem kérdés. megmondom őszintén ebben a névsorban én nem látom a jövő Barcáját így szerintem ezek az igazolások félrementek.
Umtiti,Coutinho,Roberto,Ter Stegen akikről azt gondolom hogy pár év múlva is ott lesznek, talán Lenglet ha beválik.
az meg hogy a Real hány fiatalt épített be az Carvajal,Varane és Casemiro a többiek öregebbek és most voltak csúcsra járatva és lassan lehet cserélgetni.