Kommentáld a híreket
- mocsok
Re: Kommentáld a híreket
Azert az maxigaz lenne.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Azt írják, bár Marcán még nem láttam.dannen írta:mennyire igaz, hogy bale megserult edzesen?![]()
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
öregszik Modric, nem vitás, ugyanakkor még szükség van rá 1-2 évig
el kell kezdeni Ceballos beépíteni a helyére, ígéretes a fiú
Kovacicot Kroos/Casemiro helyén lehetne játszatni, így mindenki jól járna
el kell kezdeni Ceballos beépíteni a helyére, ígéretes a fiú

Kovacicot Kroos/Casemiro helyén lehetne játszatni, így mindenki jól járna

- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
valaki kérdezte pár napja, hogy én mit akarok látni, mit várok a real madridtól játékban.
hoztam egy videnyót - sztem többször linkeltem már - de van egy pár másodperc, amiben minden benne van, amitől szép a foci (számomra
)
6:37-től:
előretörő, támadó szellemű középső védő
felpassz, egyből visszapassz, nincs szarakodás, meg nézelődés, labdaállítgatás (egyközépső védővel, 35 méterre az ellenfél kapujától)
még mindig a középső védő a 10-es poszton indítja a 3 kerszetbekasul, védelmet teljesen megkavaró és eleve létszámfölényben lévő 3 támadó közül az egyiket.
támadó tudja mi a fasz folyik mögötte, sarokkal teszi középre a labdát, ahol 2 másik támadó van.
2. támadóban van annyi agy, hogy érzi, hogy jön mögötte tökéletesen lövőre érkezve a 3. támadó, ezért átlépi a bogyót, gyakorlatilag beszopatva az egész védelmet, ziccert kialakítva.
közben középső védő még mindg fut tovább, lövőre vagy kipattanóra, 16oson belülre.
lövés, utána már az ollózás csak hab a tortán.
https://www.youtube.com/watch?v=45yzRGSoFOE&t=167s
ilyet manapság mikor és hol látunk, 4-5 ember gyors, egéyrintős, kényszerítőzős, direkt, célratörő támadójátékát?
sehol geci.
csak az egyhelybenugrálokalabda fölött aztán visszapassz céronaldo van, vagy a szazötvenegyedik passz után a százötvenkettedik is kell még barca.
és nem balfaszokkal csinálták meg, hanem az egyik legjobb nevekből álló argentin válogatottal.
ha már nincs foci, legalább nosztalgia legyen
hoztam egy videnyót - sztem többször linkeltem már - de van egy pár másodperc, amiben minden benne van, amitől szép a foci (számomra

6:37-től:
előretörő, támadó szellemű középső védő
felpassz, egyből visszapassz, nincs szarakodás, meg nézelődés, labdaállítgatás (egyközépső védővel, 35 méterre az ellenfél kapujától)
még mindig a középső védő a 10-es poszton indítja a 3 kerszetbekasul, védelmet teljesen megkavaró és eleve létszámfölényben lévő 3 támadó közül az egyiket.
támadó tudja mi a fasz folyik mögötte, sarokkal teszi középre a labdát, ahol 2 másik támadó van.
2. támadóban van annyi agy, hogy érzi, hogy jön mögötte tökéletesen lövőre érkezve a 3. támadó, ezért átlépi a bogyót, gyakorlatilag beszopatva az egész védelmet, ziccert kialakítva.
közben középső védő még mindg fut tovább, lövőre vagy kipattanóra, 16oson belülre.
lövés, utána már az ollózás csak hab a tortán.
https://www.youtube.com/watch?v=45yzRGSoFOE&t=167s
ilyet manapság mikor és hol látunk, 4-5 ember gyors, egéyrintős, kényszerítőzős, direkt, célratörő támadójátékát?
sehol geci.
csak az egyhelybenugrálokalabda fölött aztán visszapassz céronaldo van, vagy a szazötvenegyedik passz után a százötvenkettedik is kell még barca.
és nem balfaszokkal csinálták meg, hanem az egyik legjobb nevekből álló argentin válogatottal.
ha már nincs foci, legalább nosztalgia legyen

taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m 
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"

patotomadrid2019jan
- H.E.H.E.
jóvanmán bazzeg, senki nem mondja, hogy középszer, én pl csak annyit, hogy a km-ek és a kor miatt már nem tud annyit, mint 3-4 éve. ez teljsen normális.
és hiába ilyen meg olyan jó, akkor sem aranylabda.
iniesta se kapta meg, nem véletlenül, modricnak sem jár, a legnagyobb objektivitással próbáltam nézni.
és hiába ilyen meg olyan jó, akkor sem aranylabda.
iniesta se kapta meg, nem véletlenül, modricnak sem jár, a legnagyobb objektivitással próbáltam nézni.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m 
patotomadrid2019jan

patotomadrid2019jan
https://www.youtube.com/watch?v=Ls1skdw7r3E
Ha Modric játékát és fontosságát elemezzük, nem kéne hogy szó essen a 11-eseiről vagy a lövéseiről. Modric sokkal többet ezeknél.
Mióta Kroos-Modric irányítja a Madridot, egész európát felhúztuk, nincs jobb középpálya náluk. Pont nem érdekel, ha már kövül kicsit. Idén is rotálva volt tavasszal, jött is a god mode. Évekig rengeteget adhat még a csapatnak.
Az alázata, helyezkedése, passzjátéka, megindulásai, indításai, szerelései annyira komplexé teszik, hogy képtelenség lenne egyértelműen jobb középpályást mondani nála.
Ha Modric játékát és fontosságát elemezzük, nem kéne hogy szó essen a 11-eseiről vagy a lövéseiről. Modric sokkal többet ezeknél.
Mióta Kroos-Modric irányítja a Madridot, egész európát felhúztuk, nincs jobb középpálya náluk. Pont nem érdekel, ha már kövül kicsit. Idén is rotálva volt tavasszal, jött is a god mode. Évekig rengeteget adhat még a csapatnak.
Az alázata, helyezkedése, passzjátéka, megindulásai, indításai, szerelései annyira komplexé teszik, hogy képtelenség lenne egyértelműen jobb középpályást mondani nála.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ez így van. Benne van a korban, nem vitás.BlancoMark írta:Eltekintve a Rakitic-Modric osszehasonlitastol.
Imadom Lukat, de egyre aggasztobb jeleket latok a jatekaban. Itt a tokeletes lehetoseg 3 BL utan, hogy elkezdje Lopi egyre jobban leepiteni a szerepet a csapatban, mert ha nem allunk idoben bele ebbe a folyamatba, akkor jo nagy kakiban lehetunk kesobb.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- BlancoMark
Eltekintve a Rakitic-Modric osszehasonlitastol.
Imadom Lukat, de egyre aggasztobb jeleket latok a jatekaban. Itt a tokeletes lehetoseg 3 BL utan, hogy elkezdje Lopi egyre jobban leepiteni a szerepet a csapatban, mert ha nem allunk idoben bele ebbe a folyamatba, akkor jo nagy kakiban lehetunk kesobb.
Lehet Modric tavozasa Kovacic maradasanak a ‘feltetele’ ?
Hadd ne mondjam mennyire csalodott lennek ha tavozna, foleg pont az Interbe...

Hadd ne mondjam mennyire csalodott lennek ha tavozna, foleg pont az Interbe...
Rakitic kb csak a döntőben volt jobb, mint Modric. Amúgy meg végig katasztrófa volt. Eladott labdák, rossz döntések, lötyögés... Luka meg a végére nagyon kikészült, általában a 60. perc után már lépni alig bírt.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
De, látjuk. Ahogy azt is látom, hogy Rakitic egy rövidebb és kevésbé megerőltető szezonnal a háta mögött is árnyékában volt Modricnak. Kevesebbet melózott, több alibi passzt adott, stb.BlancoMark írta:De tenyleg ennyire nem olvassatok el amit irunk? Es tenyleg ennyire nem latjatok a kulonbseget egy 2014es Modric es egy tavaszi Modric kozott?Steve írta:Én csak azt nem értem, hogy hogyan rendelkezhetnek páran ennyire szelektív memóriával.
Hány alkalommal ment itt a sírás mikor Modric lesérült és semmi játékunk nem volt. Majd visszatért és hirtelen felgyorsult a focink és ő volt a megmentő.
Most meg semmi extra..
Nem értem miért nem lehet kicsivel jobban tisztelni a saját játékosainkat. Ha a nagyképű Theo van osztva azt megértem, még Isco hangulat ingadozásos fociját szidjátok is elfogadom..
De tényleg, Modric és CR azok többek között akiknek mindent köszönhetünk az elmúlt években. Legalább róla ne kelljen ezt olvasni.
Senki nem azert irta hogy Modric semmi extra, hanem magahoz kepest hianyzik belole egy ideje az extra, valoszinuleg egyre nehezebbeb birja a box to boxot, es a vedekezes mellett mar nem marad ereje tamadasban a korabbi zsenialis megmozdulasokra.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- BlancoMark
De tenyleg ennyire nem olvassatok el amit irunk? Es tenyleg ennyire nem latjatok a kulonbseget egy 2014es Modric es egy tavaszi Modric kozott?Steve írta:Én csak azt nem értem, hogy hogyan rendelkezhetnek páran ennyire szelektív memóriával.
Hány alkalommal ment itt a sírás mikor Modric lesérült és semmi játékunk nem volt. Majd visszatért és hirtelen felgyorsult a focink és ő volt a megmentő.
Most meg semmi extra..
Nem értem miért nem lehet kicsivel jobban tisztelni a saját játékosainkat. Ha a nagyképű Theo van osztva azt megértem, még Isco hangulat ingadozásos fociját szidjátok is elfogadom..
De tényleg, Modric és CR azok többek között akiknek mindent köszönhetünk az elmúlt években. Legalább róla ne kelljen ezt olvasni.
Senki nem azert irta hogy Modric semmi extra, hanem magahoz kepest hianyzik belole egy ideje az extra, valoszinuleg egyre nehezebbeb birja a box to boxot, es a vedekezes mellett mar nem marad ereje tamadasban a korabbi zsenialis megmozdulasokra.
- BlancoMark
Tartom, hogy meghatarozobb volt a szerepe. Kerem a fel evet.Realista24 írta:Modric semmi extra, csak nélküle nem nyertünk volna három BL-t zsinórban.
Rakitic-es részt meg aki komolyan gondolja, kapja a fél évet.

Egyebkent nem azt irtam, hogy Modric semmi extra, hanem hogy magahoz kepest visszaesett, es hozta kozelezot tavasszal es a VB-n, de egy par szezonnal ezelott ettol meg joval tobbol allt a jateka. De nyilvan nem csoda hogy nem birja, rendszeresen juniusban er veget a klubszezonja.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Én csak azt nem értem, hogy hogyan rendelkezhetnek páran ennyire szelektív memóriával.
Most meg semmi extra..
Most meg semmi extra..
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem az Aranylabda kapcsán írtam, hanem arra, hogy lassan középszert csináltok belőleH.E.H.E. írta:ez elég sok játékosra igaz a csapatból.Realista24 írta:Modric semmi extra, csak nélküle nem nyertünk volna három BL-t zsinórban.
emiatt még nem jár aranylabda.

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- H.E.H.E.
ez elég sok játékosra igaz a csapatból.Realista24 írta:Modric semmi extra, csak nélküle nem nyertünk volna három BL-t zsinórban.
emiatt még nem jár aranylabda.
patotomadrid2019jan

patotomadrid2019jan
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Modric semmi extra, csak nélküle nem nyertünk volna három BL-t zsinórban.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Milyen váratlan lövés? Sosem szerzett 5 gólnál többet egy szezonban (na jó, a Dinamo Zágrebnél, de az nem annyira releváns), hiába lő kapura, ha úgysem megy be, nem a gólszerzés az erőssége.H.E.H.E. írta:persze labdabiztos meg teszi a dolgát, de már jó ideje nincs meg benne a váratlan lövés vagy gólpassz.
- ateeemadrid
Rakitic jobbat hozott nála?
Kibaszott pontatlanul játszott a legtöbb meccsen, nagyot melózott, szimpi is volt, de a higgadt 11-esei voltak azok, amiket igazán ki lehet emelni. Modric szintekkel jobb volt nála.
Amúgy akár Ő, akár Cé kapja, én örülni fogok neki. De azért szívem szerint inkább a horvátnak adnám.

Amúgy akár Ő, akár Cé kapja, én örülni fogok neki. De azért szívem szerint inkább a horvátnak adnám.
- H.E.H.E.
erről beszélek.BlancoMark írta:Igen az osszeset lattam. Jocskan elmaradt a korabbi onmagahoz kepest, az argentin meccset leszamitva az osszes meccsen elfogyott eroben (ami nem csoda egy ilyen szezon utan), es az extra hianyzott belole.
persze labdabiztos meg teszi a dolgát, de már jó ideje nincs meg benne a váratlan lövés vagy gólpassz.
vébén csoportban egyszer elsült a lába, azon kívül egy jó átlagot hozott, nyilván a fáradtság és a nehéz lábak az oka, 5 éve júniusig játszik a klubban.
amugy ha már a pocizió, akkor kroos is jobb nála csapaton belül, neki a vébéje is fasza volt, csak nála volt meg fejben a németek közül, hogy hol is van és mit is akar ezzel az egésszel
patotomadrid2019jan

patotomadrid2019jan