Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
mocsok

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: mocsok » 2018. augusztus 2., csütörtök 15:02

Azert az maxigaz lenne.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. augusztus 2., csütörtök 14:53

dannen írta:mennyire igaz, hogy bale megserult edzesen? :smile:
Azt írják, bár Marcán még nem láttam.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2018. augusztus 2., csütörtök 14:48

öregszik Modric, nem vitás, ugyanakkor még szükség van rá 1-2 évig
el kell kezdeni Ceballos beépíteni a helyére, ígéretes a fiú :salute:
Kovacicot Kroos/Casemiro helyén lehetne játszatni, így mindenki jól járna :mrgreen:

H.E.H.E.
Kedvenc játékosaid: R9
Kedvenc csapatod: mi

HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. augusztus 2., csütörtök 14:23

valaki kérdezte pár napja, hogy én mit akarok látni, mit várok a real madridtól játékban.
hoztam egy videnyót - sztem többször linkeltem már - de van egy pár másodperc, amiben minden benne van, amitől szép a foci (számomra :lol: )
6:37-től:
előretörő, támadó szellemű középső védő
felpassz, egyből visszapassz, nincs szarakodás, meg nézelődés, labdaállítgatás (egyközépső védővel, 35 méterre az ellenfél kapujától)
még mindig a középső védő a 10-es poszton indítja a 3 kerszetbekasul, védelmet teljesen megkavaró és eleve létszámfölényben lévő 3 támadó közül az egyiket.
támadó tudja mi a fasz folyik mögötte, sarokkal teszi középre a labdát, ahol 2 másik támadó van.
2. támadóban van annyi agy, hogy érzi, hogy jön mögötte tökéletesen lövőre érkezve a 3. támadó, ezért átlépi a bogyót, gyakorlatilag beszopatva az egész védelmet, ziccert kialakítva.
közben középső védő még mindg fut tovább, lövőre vagy kipattanóra, 16oson belülre.
lövés, utána már az ollózás csak hab a tortán.

https://www.youtube.com/watch?v=45yzRGSoFOE&t=167s

ilyet manapság mikor és hol látunk, 4-5 ember gyors, egéyrintős, kényszerítőzős, direkt, célratörő támadójátékát?
sehol geci.
csak az egyhelybenugrálokalabda fölött aztán visszapassz céronaldo van, vagy a szazötvenegyedik passz után a százötvenkettedik is kell még barca.
és nem balfaszokkal csinálták meg, hanem az egyik legjobb nevekből álló argentin válogatottal.

ha már nincs foci, legalább nosztalgia legyen :lol:
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m :sziv:

patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"

H.E.H.E.

HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. augusztus 2., csütörtök 13:25

jóvanmán bazzeg, senki nem mondja, hogy középszer, én pl csak annyit, hogy a km-ek és a kor miatt már nem tud annyit, mint 3-4 éve. ez teljsen normális.

és hiába ilyen meg olyan jó, akkor sem aranylabda.
iniesta se kapta meg, nem véletlenül, modricnak sem jár, a legnagyobb objektivitással próbáltam nézni.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m :sziv:

patotomadrid2019jan

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2018. augusztus 2., csütörtök 13:16

https://www.youtube.com/watch?v=Ls1skdw7r3E

Ha Modric játékát és fontosságát elemezzük, nem kéne hogy szó essen a 11-eseiről vagy a lövéseiről. Modric sokkal többet ezeknél.
Mióta Kroos-Modric irányítja a Madridot, egész európát felhúztuk, nincs jobb középpálya náluk. Pont nem érdekel, ha már kövül kicsit. Idén is rotálva volt tavasszal, jött is a god mode. Évekig rengeteget adhat még a csapatnak.
Az alázata, helyezkedése, passzjátéka, megindulásai, indításai, szerelései annyira komplexé teszik, hogy képtelenség lenne egyértelműen jobb középpályást mondani nála.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. augusztus 2., csütörtök 12:54

BlancoMark írta:Eltekintve a Rakitic-Modric osszehasonlitastol.

Imadom Lukat, de egyre aggasztobb jeleket latok a jatekaban. Itt a tokeletes lehetoseg 3 BL utan, hogy elkezdje Lopi egyre jobban leepiteni a szerepet a csapatban, mert ha nem allunk idoben bele ebbe a folyamatba, akkor jo nagy kakiban lehetunk kesobb.
Ez így van. Benne van a korban, nem vitás.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2018. augusztus 2., csütörtök 12:52

Eltekintve a Rakitic-Modric osszehasonlitastol.

Imadom Lukat, de egyre aggasztobb jeleket latok a jatekaban. Itt a tokeletes lehetoseg 3 BL utan, hogy elkezdje Lopi egyre jobban leepiteni a szerepet a csapatban, mert ha nem allunk idoben bele ebbe a folyamatba, akkor jo nagy kakiban lehetunk kesobb.

kodo

HozzászólásSzerző: kodo » 2018. augusztus 2., csütörtök 12:50

Lehet Modric tavozasa Kovacic maradasanak a ‘feltetele’ ? :kivagyhe:

Hadd ne mondjam mennyire csalodott lennek ha tavozna, foleg pont az Interbe...

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. augusztus 2., csütörtök 12:45

Rakitic kb csak a döntőben volt jobb, mint Modric. Amúgy meg végig katasztrófa volt. Eladott labdák, rossz döntések, lötyögés... Luka meg a végére nagyon kikészült, általában a 60. perc után már lépni alig bírt.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. augusztus 2., csütörtök 12:44

BlancoMark írta:
Steve írta:Én csak azt nem értem, hogy hogyan rendelkezhetnek páran ennyire szelektív memóriával.

Hány alkalommal ment itt a sírás mikor Modric lesérült és semmi játékunk nem volt. Majd visszatért és hirtelen felgyorsult a focink és ő volt a megmentő.

Most meg semmi extra..

Nem értem miért nem lehet kicsivel jobban tisztelni a saját játékosainkat. Ha a nagyképű Theo van osztva azt megértem, még Isco hangulat ingadozásos fociját szidjátok is elfogadom..

De tényleg, Modric és CR azok többek között akiknek mindent köszönhetünk az elmúlt években. Legalább róla ne kelljen ezt olvasni.
De tenyleg ennyire nem olvassatok el amit irunk? Es tenyleg ennyire nem latjatok a kulonbseget egy 2014es Modric es egy tavaszi Modric kozott?
Senki nem azert irta hogy Modric semmi extra, hanem magahoz kepest hianyzik belole egy ideje az extra, valoszinuleg egyre nehezebbeb birja a box to boxot, es a vedekezes mellett mar nem marad ereje tamadasban a korabbi zsenialis megmozdulasokra.
De, látjuk. Ahogy azt is látom, hogy Rakitic egy rövidebb és kevésbé megerőltető szezonnal a háta mögött is árnyékában volt Modricnak. Kevesebbet melózott, több alibi passzt adott, stb.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2018. augusztus 2., csütörtök 12:42

Steve írta:Én csak azt nem értem, hogy hogyan rendelkezhetnek páran ennyire szelektív memóriával.

Hány alkalommal ment itt a sírás mikor Modric lesérült és semmi játékunk nem volt. Majd visszatért és hirtelen felgyorsult a focink és ő volt a megmentő.

Most meg semmi extra..

Nem értem miért nem lehet kicsivel jobban tisztelni a saját játékosainkat. Ha a nagyképű Theo van osztva azt megértem, még Isco hangulat ingadozásos fociját szidjátok is elfogadom..

De tényleg, Modric és CR azok többek között akiknek mindent köszönhetünk az elmúlt években. Legalább róla ne kelljen ezt olvasni.
De tenyleg ennyire nem olvassatok el amit irunk? Es tenyleg ennyire nem latjatok a kulonbseget egy 2014es Modric es egy tavaszi Modric kozott?
Senki nem azert irta hogy Modric semmi extra, hanem magahoz kepest hianyzik belole egy ideje az extra, valoszinuleg egyre nehezebbeb birja a box to boxot, es a vedekezes mellett mar nem marad ereje tamadasban a korabbi zsenialis megmozdulasokra.

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2018. augusztus 2., csütörtök 12:39

Realista24 írta:Modric semmi extra, csak nélküle nem nyertünk volna három BL-t zsinórban.

Rakitic-es részt meg aki komolyan gondolja, kapja a fél évet.
Tartom, hogy meghatarozobb volt a szerepe. Kerem a fel evet. :D

Egyebkent nem azt irtam, hogy Modric semmi extra, hanem hogy magahoz kepest visszaesett, es hozta kozelezot tavasszal es a VB-n, de egy par szezonnal ezelott ettol meg joval tobbol allt a jateka. De nyilvan nem csoda hogy nem birja, rendszeresen juniusban er veget a klubszezonja.

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham

HozzászólásSzerző: Steve » 2018. augusztus 2., csütörtök 12:38

Én csak azt nem értem, hogy hogyan rendelkezhetnek páran ennyire szelektív memóriával.

Most meg semmi extra..

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. augusztus 2., csütörtök 12:36

H.E.H.E. írta:
Realista24 írta:Modric semmi extra, csak nélküle nem nyertünk volna három BL-t zsinórban.

ez elég sok játékosra igaz a csapatból.
emiatt még nem jár aranylabda.
Nem az Aranylabda kapcsán írtam, hanem arra, hogy lassan középszert csináltok belőle :lol:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

H.E.H.E.

HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. augusztus 2., csütörtök 12:34

ez elég sok játékosra igaz a csapatból.
emiatt még nem jár aranylabda.

patotomadrid2019jan

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. augusztus 2., csütörtök 12:32

Modric semmi extra, csak nélküle nem nyertünk volna három BL-t zsinórban.

Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2018. augusztus 2., csütörtök 12:22

H.E.H.E. írta:persze labdabiztos meg teszi a dolgát, de már jó ideje nincs meg benne a váratlan lövés vagy gólpassz.
Milyen váratlan lövés? Sosem szerzett 5 gólnál többet egy szezonban (na jó, a Dinamo Zágrebnél, de az nem annyira releváns), hiába lő kapura, ha úgysem megy be, nem a gólszerzés az erőssége.

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2018. augusztus 2., csütörtök 11:51

Rakitic jobbat hozott nála? :lol: Kibaszott pontatlanul játszott a legtöbb meccsen, nagyot melózott, szimpi is volt, de a higgadt 11-esei voltak azok, amiket igazán ki lehet emelni. Modric szintekkel jobb volt nála.

Amúgy akár Ő, akár Cé kapja, én örülni fogok neki. De azért szívem szerint inkább a horvátnak adnám.

H.E.H.E.

HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. augusztus 2., csütörtök 11:31

BlancoMark írta:Igen az osszeset lattam. Jocskan elmaradt a korabbi onmagahoz kepest, az argentin meccset leszamitva az osszes meccsen elfogyott eroben (ami nem csoda egy ilyen szezon utan), es az extra hianyzott belole.
erről beszélek.
persze labdabiztos meg teszi a dolgát, de már jó ideje nincs meg benne a váratlan lövés vagy gólpassz.
vébén csoportban egyszer elsült a lába, azon kívül egy jó átlagot hozott, nyilván a fáradtság és a nehéz lábak az oka, 5 éve júniusig játszik a klubban.

amugy ha már a pocizió, akkor kroos is jobb nála csapaton belül, neki a vébéje is fasza volt, csak nála volt meg fejben a németek közül, hogy hol is van és mit is akar ezzel az egésszel

patotomadrid2019jan

Vissza: