Ennek ellenére a közelben nincs a Fradi egy BL csöportkörhöz soha. Egyszerűen nem értem mit kellene tenni még Magyarországon.Realista24 írta:Steve írta:Most, hogy a Balaton parton fekszek a tv előtt van lehetőségem magyar tv-t és Fradi meccset nézni.
Láttam a legutóbbi két meccset, meg most a Haladás ellenit.
Nem értem moért nem tud jobb csapat lenni a Fradi, valami európai szinthez közelítve.
Magyar viszonylatban jól játszanak, egészen nézhetőek a meccseik. Pénz is lenne(ha nem lopja el senki). Szponzoraik is vannak. Az ő meccseikre kilézeng néhány ember is.
Szóval minden adott lenne a hőn áhított nagy magyar futball sztorihoz. Mégsem történik xar sem. Nem értem.
Nem kell ott lopni. Gusztustalanul sok pénz van ott. A beismert költségvetés duplája nagyjából.
Tök jó lenne valami magyar sikert nézni. Tök jó lenne magyar csapatnak szurkolni a BL-ben mondjuk. Még ha mindenki körbe is verné őket.
Vannak ilyen Böde-féle csupa szív embereik is, 1-2 ember aki magyar viszonylatban még focizni is tud. Dibusz pl szerintem jó kapus...Szóval a fene sem érti ezeket.
Muszáj valami, valamikor történjen amúgy már végre a magyar focival, ha már ennyire erőltetik.
Vidi meccsre kíváncsi leszek. Jobb csapata a Malmö FF és rutinosabb is európai szinten, de sosem lehet tudni. Kb az egyetlen svéd csapat amelyik tényleg jól is focizik, plusz az egyetlen svéd csapat amelyikben pénz is van rendesen.
Érdekes lesz, hogy mire megy a Vidi. Szurkolok nekik.