Ez volt a főmegállapítás:Süti írta:Kerlon írta: bzdmg, hányadik embernek magyarázzam el, hogy miről szól az egész? előző kommentnél tisztábban nem lehet leírni, megkérdeztem, hogy miért örülnek ennyire, aztán levezettem a saját hozzáállásom a klubfutballunkhoz.
faszom, most vagy én vagyok helikopter vagy nem tudom.
Nem is az utolsó komment volt a probléma hanem az első 1-2. Mert ha azokat elolvasod, nincs összhangban azzal hogy "nem értettem mi ez az öröm, de elmondtátok hogy magasabban jegyzett csapatot ejtettek ki, elfogadtam és ennyi".
Főleg mivel feltétezem hogy erre magadtól is rájöttél, elvégre egy labdadúgással foglalkozó fórumon nem idegen tőled az európai klubfutball.
A többibe nem akarok belemenni, nyilván sokmindenben igazad van, de akkor is jót tenne a futballunknak egy EL csoportkör. -> Én örülök a továbbjutásnak.
Tegnap úgy ünnepelt a Vidi, mintha valami komoly dolgot értünk volna el, ma meg ltáom, hogy Kiskokó elsírta magát nyilatkozat közben.
A Kiskokó témát már átbeszéltük. a Ludogoretsről meg fogalmam se volt, hogy ~2,5-szer komolyabb erőt képvisel. Azért remélem nem baj, hogy mindenféle keletről jött csapattal nem vagyok full napra kész, főleg annak tudatában, hogy egy albán/macedón/stb kecske legelőn is estek már ki magyar csapatok félprofik ellen is kb.