Ilyenkor értékelődik fel igazán a Vidi eredménye.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. augusztus 2., csütörtök 21:13
HozzászólásSzerző: Süti » 2018. augusztus 2., csütörtök 15:19
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. augusztus 2., csütörtök 13:27
HozzászólásSzerző: Santi » 2018. augusztus 2., csütörtök 13:18
Nem akarok én belédállni, de csak nem hagy hidegen, mert megnézted, tehát érdekelt és aztán jössz és beszélsz is róla. Úgyhogy nem értelek.Kerlon írta:Megnéztem őket, de attól még se a sikerük, se a kudarcuk nem vált ki belőlem semmit se. Aztán megjegyeztem, hogy a Vidi játékosok mégis mit ünnepeltek ennyire.Santi írta:Ehhez én csak annyi fűznék hozzá, hogy engem pl hidegen hagy a tenisz, ezért nem is járok a tenisz topikba.
Ha idejösz és leírod mindenkinek, hogy téged ez hidegen hagy, akkor valójában nem is hagy hidegen a téma.
Amúgy én elfogadom azt, ha valaki ennek tud örülni, de aki belém köt azt miért zavarja? Vagy minek jön ide csak fröcsögni, amikor sírhat az F1 topikban is a Mercedes makkjai miatt?
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. augusztus 2., csütörtök 12:59
HozzászólásSzerző: Marky » 2018. augusztus 2., csütörtök 12:52
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. augusztus 2., csütörtök 12:49
Megnéztem őket, de attól még se a sikerük, se a kudarcuk nem vált ki belőlem semmit se. Aztán megjegyeztem, hogy a Vidi játékosok mégis mit ünnepeltek ennyire.Santi írta:Ehhez én csak annyi fűznék hozzá, hogy engem pl hidegen hagy a tenisz, ezért nem is járok a tenisz topikba.
Ha idejösz és leírod mindenkinek, hogy téged ez hidegen hagy, akkor valójában nem is hagy hidegen a téma.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2018. augusztus 2., csütörtök 12:44
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. augusztus 2., csütörtök 12:37
De kettővel közelebb.Kerlon írta:Akkort értsd úgy, hogy ennek nem tudok örülni. A 3 nívós csapattól meg még 4 meccsre vannak...
HozzászólásSzerző: Santi » 2018. augusztus 2., csütörtök 12:37
HozzászólásSzerző: Remy » 2018. augusztus 2., csütörtök 12:36
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. augusztus 2., csütörtök 12:36
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. augusztus 2., csütörtök 12:34
Miért ne lehetne örülni? Az hogy az értékrended szerint nem lehet, az egy dolog.Kerlon írta:Mivel én robbantottam ki és te reagáltál rám először majd folytköv, ezért nehéz volt másra. Mondjuk nem vagyok frusztrált, mert ahogy mondtam hidegen hagyj, ennek nem lehet örülni, bosszankodni rajta meg már felesleges.istimester írta:Az nem neked szólt Kerlon, de lelked rajta, ha magadra vetted.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. augusztus 2., csütörtök 12:31
Mivel én robbantottam ki és te reagáltál rám először majd folytköv, ezért nehéz volt másra. Mondjuk nem vagyok frusztrált, mert ahogy mondtam hidegen hagyj, ennek nem lehet örülni, bosszankodni rajta meg már felesleges.istimester írta:Az nem neked szólt Kerlon, de lelked rajta, ha magadra vetted.
HozzászólásSzerző: istimester » 2018. augusztus 2., csütörtök 12:07
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. augusztus 2., csütörtök 11:55
Annyira büdös a magyar foci, hogy megcsömörlötem tőle. Pedig rendszeresen kijártam meccsekre, most meg a tv-t be nem kapcsolnám egy nb1-es meccsért.
HozzászólásSzerző: Raúlito » 2018. augusztus 2., csütörtök 11:41
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. augusztus 2., csütörtök 11:40
HozzászólásSzerző: istimester » 2018. augusztus 2., csütörtök 11:32
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. augusztus 2., csütörtök 11:28
Az a baj, ha sikert is érünk el, abból hangyfasznyit se profitálunk, mert a rosszul működő rendszernek ezekután úgy fogja gondolni, hogy jól működő. Közben erősen túlfizetett emberek lepik el a futballunkat, akik közel sem lendítenek annyit a futballunkon, mint amennyit kéne.Raúlito írta:Jogosak a magyar futballt érő kritikák, de próbáljunk meg néha örülni a sikernek, mert az igen ritka mifelénk... Nincs még egy nemzet rajtunk kívül, ahol még egy továbbjutás után is - politikai és érzelmi indíttatásból - megy a fanyalgás és a rosszakaratú megjegyzések
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem