Hadd ne mondjam mennyire csalodott lennek ha tavozna, foleg pont az Interbe...
HozzászólásSzerző: kodo » 2018. augusztus 2., csütörtök 12:50
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. augusztus 2., csütörtök 12:45
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. augusztus 2., csütörtök 12:44
De, látjuk. Ahogy azt is látom, hogy Rakitic egy rövidebb és kevésbé megerőltető szezonnal a háta mögött is árnyékában volt Modricnak. Kevesebbet melózott, több alibi passzt adott, stb.BlancoMark írta:De tenyleg ennyire nem olvassatok el amit irunk? Es tenyleg ennyire nem latjatok a kulonbseget egy 2014es Modric es egy tavaszi Modric kozott?Steve írta:Én csak azt nem értem, hogy hogyan rendelkezhetnek páran ennyire szelektív memóriával.
Hány alkalommal ment itt a sírás mikor Modric lesérült és semmi játékunk nem volt. Majd visszatért és hirtelen felgyorsult a focink és ő volt a megmentő.
Most meg semmi extra..
Nem értem miért nem lehet kicsivel jobban tisztelni a saját játékosainkat. Ha a nagyképű Theo van osztva azt megértem, még Isco hangulat ingadozásos fociját szidjátok is elfogadom..
De tényleg, Modric és CR azok többek között akiknek mindent köszönhetünk az elmúlt években. Legalább róla ne kelljen ezt olvasni.
Senki nem azert irta hogy Modric semmi extra, hanem magahoz kepest hianyzik belole egy ideje az extra, valoszinuleg egyre nehezebbeb birja a box to boxot, es a vedekezes mellett mar nem marad ereje tamadasban a korabbi zsenialis megmozdulasokra.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2018. augusztus 2., csütörtök 12:42
De tenyleg ennyire nem olvassatok el amit irunk? Es tenyleg ennyire nem latjatok a kulonbseget egy 2014es Modric es egy tavaszi Modric kozott?Steve írta:Én csak azt nem értem, hogy hogyan rendelkezhetnek páran ennyire szelektív memóriával.
Hány alkalommal ment itt a sírás mikor Modric lesérült és semmi játékunk nem volt. Majd visszatért és hirtelen felgyorsult a focink és ő volt a megmentő.
Most meg semmi extra..
Nem értem miért nem lehet kicsivel jobban tisztelni a saját játékosainkat. Ha a nagyképű Theo van osztva azt megértem, még Isco hangulat ingadozásos fociját szidjátok is elfogadom..
De tényleg, Modric és CR azok többek között akiknek mindent köszönhetünk az elmúlt években. Legalább róla ne kelljen ezt olvasni.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2018. augusztus 2., csütörtök 12:39
Tartom, hogy meghatarozobb volt a szerepe. Kerem a fel evet.Realista24 írta:Modric semmi extra, csak nélküle nem nyertünk volna három BL-t zsinórban.
Rakitic-es részt meg aki komolyan gondolja, kapja a fél évet.
HozzászólásSzerző: Steve » 2018. augusztus 2., csütörtök 12:38
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. augusztus 2., csütörtök 12:36
Nem az Aranylabda kapcsán írtam, hanem arra, hogy lassan középszert csináltok belőleH.E.H.E. írta:ez elég sok játékosra igaz a csapatból.Realista24 írta:Modric semmi extra, csak nélküle nem nyertünk volna három BL-t zsinórban.
emiatt még nem jár aranylabda.
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. augusztus 2., csütörtök 12:34
ez elég sok játékosra igaz a csapatból.Realista24 írta:Modric semmi extra, csak nélküle nem nyertünk volna három BL-t zsinórban.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. augusztus 2., csütörtök 12:32
HozzászólásSzerző: Anthony » 2018. augusztus 2., csütörtök 12:22
Milyen váratlan lövés? Sosem szerzett 5 gólnál többet egy szezonban (na jó, a Dinamo Zágrebnél, de az nem annyira releváns), hiába lő kapura, ha úgysem megy be, nem a gólszerzés az erőssége.H.E.H.E. írta:persze labdabiztos meg teszi a dolgát, de már jó ideje nincs meg benne a váratlan lövés vagy gólpassz.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2018. augusztus 2., csütörtök 11:51
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. augusztus 2., csütörtök 11:31
erről beszélek.BlancoMark írta:Igen az osszeset lattam. Jocskan elmaradt a korabbi onmagahoz kepest, az argentin meccset leszamitva az osszes meccsen elfogyott eroben (ami nem csoda egy ilyen szezon utan), es az extra hianyzott belole.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2018. augusztus 2., csütörtök 11:29
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2018. augusztus 2., csütörtök 11:13
Ti latni is latjatok a meccseket, vagy csak nezitek? Esetleg megneztek par osszefoglalot es aztan irtok ilyen hulyesegeket? Nelkule se nekunk se a horvatoknak nem lett volna rendes kp s jatekuk. Meghogy Rakitic jobb volt nala...jesszusBlancoMark írta:
Egyebkent Modric szerintem semmi extrat nem nyujtott tavasszal es a Vb-n. Egyre kevesbe birja mar ezt a tempot, rutinbol lehoz egy jo teljesitmenyt, de koze nincsen a 2-3 evvel ezelotti Lukahoz. A VB legjobbja cimet meg csak azert kapta mert most o volt a soros akit felultettek a hype vonatra, csapatok belul Rakitic is jobbat hozott nala.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2018. augusztus 2., csütörtök 11:09
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2018. augusztus 2., csütörtök 11:09
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. augusztus 2., csütörtök 11:02
hát elég elbaszott torna volt, inkább adtam volna bappénak, ha előbb jön rá, hogy minden meccsen ő a legjobb játékos a pályán...Pipita írta:Csak a torna legjobb játékosa volt, semmi extra.Modric nem tudom mire kapja, veben nem mutatott tul extrat![]()
![]()
erről beszélek.Ettől eltekintve úgyis CR fogja kapni, jogosan.
HozzászólásSzerző: Raúlito » 2018. augusztus 2., csütörtök 10:55
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. augusztus 2., csütörtök 10:27
HozzászólásSzerző: Berti » 2018. augusztus 2., csütörtök 10:10
Te hoztad fel egyetlen ellenérvként a VB-t.H.E.H.E. írta: ez oké, csak erre még nem jár aranylabda.
Jelenlévő fórumozók: 18 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem