HozzászólásSzerző: Realjoe » 2013. szeptember 25., szerda 23:57
HozzászólásSzerző: PEEtör » 2013. szeptember 25., szerda 23:56
Én nem, nem szeretem az ilyet.amúgy meg leszarom, mással is történt már ilyen, nem kell ezért bűntudattal aludni, ilyen a játék.
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2013. szeptember 25., szerda 23:56
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. szeptember 25., szerda 23:56
HozzászólásSzerző: Daffius » 2013. szeptember 25., szerda 23:55
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2013. szeptember 25., szerda 23:54
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. szeptember 24., kedd 12:45
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. szeptember 24., kedd 12:29
Tény, hogy eddig mindig gondot okoztak, de én MOST nem látom bennük azt a tüzet ami eddig jellemezte a Juvét...Realista24 írta:akik a foci történelmét tekintve szinte mindig problémát okoztak nekünk?
Realista24 írta:Illetve a csapatunkat továbbra sem láttuk, betömörülő, bekkelős csapat ellen, hogy mire képes. Az lesz az első alkalom, amikor villantani kell igazán felállt védelemmel szemben.
Ezekben igazad van... Én csak arra próbáltam utalni, hogy mostanság formán kívül vannak. Ettől független bármi megtörténhet...Realista24 írta:Helyén kell kezelni az eddig elért eredményeket.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. szeptember 24., kedd 12:21
Most egy félkomoly csapatot hasonlítasz össze egy olyan csapattal, akik a foci történelmét tekintve szinte mindig problémát okoztak nekünk?Galata ellen is féltetek és én már akkor mondtam, hogy gyanús nekem, hogy ilyen rossz a gólarányuk.
Mi ebben a vicc? Inkább azt látnád meg a dologban, hogy egy szenvedős meccsen is képesek voltak visszajönni.Én láttam most a Verona ellen is, hogy mit leszenvedtek, és a vicc az egészben, hogy a Verona szerezte meg a vezetést...
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. szeptember 24., kedd 12:15
Galata ellen is féltetek és én már akkor mondtam, hogy gyanús nekem, hogy ilyen rossz a gólarányuk. Ráadásul elég rosszak voltak a bajnokságban is, és végül csak bejött a tippem, hogy simán behúzzuk. Persze nyögve nyelősen indult. Ettől független nem gondolom, hogy vért fogunk izzadni... Szerintem ez a Juva gyengébb mint a tavalyi, de szerintem mind a ketten egyet értünk abban. hogy jobb lenne, ha nekem lenne igazam...Realista24 írta:Kétséged ne legyen felőle, hogy az a két meccs borzasztó nehéz lesz.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. szeptember 24., kedd 12:08
Kétséged ne legyen felőle, hogy az a két meccs borzasztó nehéz lesz.Hááát én mostanában néztem Juve meccseket, de valami hihetetlen impotens lett az a csapat... Védekezésben gyengébb mint volt.
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. szeptember 24., kedd 12:06
Hááát én mostanában néztem Juve meccseket, de valami hihetetlen impotens lett az a csapat... Védekezésben gyengébb mint volt. Sorra kapják a kis csapatok ellen a potyákat, és a kp sem olyan mint tavaly volt. Csatárnak meg hiába vitték Tevezt, semmit nem tud hozzá tenni a csapathoz... Én személy szerint magabiztos győzelmet várok a Juve ellen. Főleg azért mert addigra teljes lesz a keret. A másik, hogy a mi támadóink megeszik azt a védelmet.Anthony írta:A középpályánk védekezési erősségét majd a Juve-Barca-Juve meccsek után érdemes megítélni
Én meg azt mondom, hogy totál fölösleges, mert Modric klasszis formában van ilyen téren. Illarra is most becsúszott jól faltolt, és voltak jó indításai. Kell neki pár meccs és jó lesz. Néztem a Monaco - PSG meccset és nem voltam hanyatt esve Kondogbiától ami azt illeti...Anthony írta:Szerintem mindenképpen kell egy olyan játékos a pályán, akinek vannak klasszikus ütköző feladatai, viszont a képességekben jóval fejlettebb annál: értsd tud passzolni, előre játszani.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. szeptember 24., kedd 11:29
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. szeptember 24., kedd 10:32
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. szeptember 24., kedd 9:22
HozzászólásSzerző: schranzer » 2013. szeptember 23., hétfő 20:35
Hát nemtudom, a Bayernbem is volt ugye Martinez (a Chelsea ellen asszem látszott, hogy nem o hanem Lahm volt ott, nemis volt annyira jo a jatek), Dortmundban is volt Bender azthiszem. Most nemazt akarom mondani h oket kell másolni, de szerintem az itt forumozok 95%-a olyan produkciot es jatekkepet akar latni mint amit ez a ket csapat lehozott a tavalyi évben. Lehet a Barcában nicns az a tipikus utkozo, mondjuk Busquets azert elegge vedekezo feladatu és jellegu jatekos, de szerintem ezt csak a Barca es az o tilitolis játékuk engedheTTe meg magának, ahol 10 méteren belul mindig akadt 3 torp, akik 3 passzbol kijatszották az ellent, meg eleve ez a sokpasszos jatek és az hogy egyutt mozgot az egész csapat, amit ugye Guardiola alatt tudtak 100%-osan hozni ...R.M.C.F írta: Nem vagyok biztos benne,hogy ha összeáll az a játék aminek vannak már jelei,akkor szükség lesz un. ütközőkre.....sőt,szerintem 5-6 év alatt ezek ki is fognak majd kopni teljesen.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. szeptember 23., hétfő 20:24
Nekem ezzel csak az a bajom, hogy nincs köztük egy jó felépítésű ütközni is tudó játékos,
HozzászólásSzerző: schranzer » 2013. szeptember 23., hétfő 20:01
Lehet én írtam le érthetetlenul, nemtudom, de ha igen, akkor nekifutok mégegyszer:szilamer írta:Illarát Alonsó utódaként vették, nem Modric cseréjének. Casemiro és Khedira a vkp nem Illara és nem Modric. Szeritnem más csapatot nézünk.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. szeptember 23., hétfő 19:53
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. szeptember 23., hétfő 19:47
Pontosan ezért írtam, hogy "már majdnem" teljesen; hasonló problémám van nekem is!Nekem ezzel csak az a bajom, hogy nincs köztük egy jó felépítésű ütközni is tudó játékos,
Jelenlévő fórumozók: 22 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem