pulisics, vilien, tekikezek?

csak azért, hogy vegyünk valakit?
kova, ceba, asensio alig játszottak tavaly.
itt a lehetőség.
teljesen felesleges ide bárki, akit nem bappénak vagy nejmárnak hivnak
ikárdi, levandovszki

keci
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. július 31., kedd 13:51
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2018. július 31., kedd 13:44
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. július 31., kedd 13:39
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. július 31., kedd 13:31
vigyazz miket irsz mert leadom a mezt bazzegBBeno írta:willian ma nem ment edzésre, a firkászok szerint a real van a háttérben.
** sőt állítólag péntek óta várják edzésre. akkor kellett volna megjelennie. nem tudom ebből mi igaz.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. július 31., kedd 13:20
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2018. július 31., kedd 4:41
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2018. július 30., hétfő 22:51
most attól függetlenül hogy milyen lett elég komoly labdákat osztott mindig is. sosem a tudásával volt a baj.sebydani írta:Hogy átvert engem ez az ember annak idején az első időszakábanNembaj, szerencsére jött Jamesito
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: sebydani » 2018. július 30., hétfő 22:32
HozzászólásSzerző: pheco » 2018. július 30., hétfő 22:03
Olaj a tuzre ezen a forumonBBeno írta:Excellent tactical analysis on Mesut Ozils role at Real Madrid 2010-13
jó visszanézni ezeket a mesut momentumokat.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2018. július 30., hétfő 22:01
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. július 30., hétfő 21:55
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. július 30., hétfő 20:41
Zidane’98 írta: Amúgy is tartozik neki a Real Madrid egy Bl címmel
HozzászólásSzerző: Zidane’98 » 2018. július 30., hétfő 20:27
Ebben van realitás! Ha tényleg minden bedőlne lehet csak Ő tudná Perez seggét megvédeni...Januárban Pérez kinevezi
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2018. július 30., hétfő 20:19
a Kroenke meg Gazidis ritka irritálóak de most hogy Wenger elment egy elég nagy teher leesett róluk és elindulhatnak. játékban mindig is szimpatikusak voltak csak egy ideje már a vicc rossz oldalán voltak de most van esélyük javulni.gunner írta:Látom az Ágyúsokkal is témában vagy. Ők szimpatikusak?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. július 30., hétfő 20:10
Januárban Pérez kineveziAnthony írta:Jaja, azt én is akartam írni, hogy nagyon benne van a pakliban. Ha az első 5-10 forduló nem jön össze, és le lesznek maradva, akkor José természetesen a játékosokra keni és lesz ott nagy öltözői kémia.RaúlCF írta: amit én várok idén az a United felrobbanás. már az előszezon is negatív hangulatban telik, José már fikázza a játékosokat. idén bedől a bál.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2018. július 30., hétfő 20:00
Jaja, azt én is akartam írni, hogy nagyon benne van a pakliban. Ha az első 5-10 forduló nem jön össze, és le lesznek maradva, akkor José természetesen a játékosokra keni és lesz ott nagy öltözői kémia.RaúlCF írta: amit én várok idén az a United felrobbanás. már az előszezon is negatív hangulatban telik, José már fikázza a játékosokat. idén bedől a bál.
HozzászólásSzerző: gunner » 2018. július 30., hétfő 19:47
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2018. július 30., hétfő 18:36
eddig úgy néz ki Auba bal szélső lesz. Torreira fix kezdő lesz.gunner írta:Szerintem Torreira biztos kezdő lesz, nagyon sokat halogatta a csapat egy vkp szerződtetését.
4-3-3-ban nagyon stabil kp lehetne a Xhaka-Torreira-Ramsey, előttük Özil és elől a két csatár.
Ellenben Emery az is lehet, hogy a szélen tervez Özillel, akkor meg valószínűleg Auba is kikerül egyik szélre.
Miki szerintem csere lesz, én nem nagyon látom a helyét, Özilt és Ramseyt sem hagynám ki a kezdőből.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2018. július 30., hétfő 14:11
HozzászólásSzerző: markmadrid » 2018. július 30., hétfő 13:50
gunner írta:Szerintem Torreira biztos kezdő lesz, nagyon sokat halogatta a csapat egy vkp szerződtetését.
4-3-3-ban nagyon stabil kp lehetne a Xhaka-Torreira-Ramsey, előttük Özil és elől a két csatár.
Ellenben Emery az is lehet, hogy a szélen tervez Özillel, akkor meg valószínűleg Auba is kikerül egyik szélre.
Miki szerintem csere lesz, én nem nagyon látom a helyét, Özilt és Ramseyt sem hagynám ki a kezdőből.
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem