Olaj a tuzre ezen a forumonBBeno írta:Excellent tactical analysis on Mesut Ozils role at Real Madrid 2010-13
jó visszanézni ezeket a mesut momentumokat.![]()
![]()

HozzászólásSzerző: pheco » 2018. július 30., hétfő 22:03
Olaj a tuzre ezen a forumonBBeno írta:Excellent tactical analysis on Mesut Ozils role at Real Madrid 2010-13
jó visszanézni ezeket a mesut momentumokat.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2018. július 30., hétfő 22:01
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. július 30., hétfő 21:55
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. július 30., hétfő 20:41
Zidane’98 írta: Amúgy is tartozik neki a Real Madrid egy Bl címmel
HozzászólásSzerző: Zidane’98 » 2018. július 30., hétfő 20:27
Ebben van realitás! Ha tényleg minden bedőlne lehet csak Ő tudná Perez seggét megvédeni...Januárban Pérez kinevezi
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2018. július 30., hétfő 20:19
a Kroenke meg Gazidis ritka irritálóak de most hogy Wenger elment egy elég nagy teher leesett róluk és elindulhatnak. játékban mindig is szimpatikusak voltak csak egy ideje már a vicc rossz oldalán voltak de most van esélyük javulni.gunner írta:Látom az Ágyúsokkal is témában vagy. Ők szimpatikusak?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. július 30., hétfő 20:10
Januárban Pérez kineveziAnthony írta:Jaja, azt én is akartam írni, hogy nagyon benne van a pakliban. Ha az első 5-10 forduló nem jön össze, és le lesznek maradva, akkor José természetesen a játékosokra keni és lesz ott nagy öltözői kémia.RaúlCF írta: amit én várok idén az a United felrobbanás. már az előszezon is negatív hangulatban telik, José már fikázza a játékosokat. idén bedől a bál.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2018. július 30., hétfő 20:00
Jaja, azt én is akartam írni, hogy nagyon benne van a pakliban. Ha az első 5-10 forduló nem jön össze, és le lesznek maradva, akkor José természetesen a játékosokra keni és lesz ott nagy öltözői kémia.RaúlCF írta: amit én várok idén az a United felrobbanás. már az előszezon is negatív hangulatban telik, José már fikázza a játékosokat. idén bedől a bál.
HozzászólásSzerző: gunner » 2018. július 30., hétfő 19:47
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2018. július 30., hétfő 18:36
eddig úgy néz ki Auba bal szélső lesz. Torreira fix kezdő lesz.gunner írta:Szerintem Torreira biztos kezdő lesz, nagyon sokat halogatta a csapat egy vkp szerződtetését.
4-3-3-ban nagyon stabil kp lehetne a Xhaka-Torreira-Ramsey, előttük Özil és elől a két csatár.
Ellenben Emery az is lehet, hogy a szélen tervez Özillel, akkor meg valószínűleg Auba is kikerül egyik szélre.
Miki szerintem csere lesz, én nem nagyon látom a helyét, Özilt és Ramseyt sem hagynám ki a kezdőből.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2018. július 30., hétfő 14:11
HozzászólásSzerző: markmadrid » 2018. július 30., hétfő 13:50
gunner írta:Szerintem Torreira biztos kezdő lesz, nagyon sokat halogatta a csapat egy vkp szerződtetését.
4-3-3-ban nagyon stabil kp lehetne a Xhaka-Torreira-Ramsey, előttük Özil és elől a két csatár.
Ellenben Emery az is lehet, hogy a szélen tervez Özillel, akkor meg valószínűleg Auba is kikerül egyik szélre.
Miki szerintem csere lesz, én nem nagyon látom a helyét, Özilt és Ramseyt sem hagynám ki a kezdőből.
HozzászólásSzerző: gunner » 2018. július 30., hétfő 13:29
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. július 30., hétfő 13:23
HozzászólásSzerző: markmadrid » 2018. július 30., hétfő 13:18
HozzászólásSzerző: markmadrid » 2018. július 30., hétfő 13:17
markmadrid írta:Hát érdekes lehet a PL. jövőre:
Gondoltam írok pár sort a Top 6-8 csapatról. Igazolások stb.... Hátha valakit még érdekel
Spurs: Egyelőre senkit nem engedtek el de nem is hoztak senkit. Pochettionoék évek óta együtt tartják a csapat gerincét így egy nagyon összeszokott gárdáról van szó. A keret elég jó bár azért lehetne erősíteni.
A védelem továbbra is rendben van. Lloris jó kapus. Még bőven jó korban van. Friss világbajnokként kezdi meg a szezont.
A védelem széle is teljesen okés. Aurier jól mozog de ott van Davies,Trippier és Rose is. Jól levannak fedve.
A védelem közepe pedig még jobb. Alder,Verthongen,Sánches hármas az egyik legjobb a PL-ben. A Verthongen szerintem a liga legjobb védője. Alder is kifejezetten megbízható és jó korban van. Sánches pedig fiatal kora ellenére is kifejezetten jól teljesít.
A kp. az ahol talán lehetne egy egy minőségi emberrel erősíteni. Dembele,Wanyama Dier Winks,Sissoko pakk nem valami erős. Ide egy Pjanic féle arc nagyon adná.
Elől megint csak nagyon erősek. Az Eriksen,Alli,Kane hármas bőven elit szint mindenhol. Erisken számomra a Spurs legjobb játékosa.
Lucas,Son Lamela pedig tökéletes kiegészítő emberek. Sőt a koreai több is annál. Mindig meglep milyen jól mozog. Egy belső kp valamint előre egy még valaki viszont kellene még. Jó korban vannak és nagyon összeszokottak. Simán ott lehetnek megint a top 4 ben.
Pochettino is top edző így jó szezont várok tőlük idén is. Nem tudom,van-e valaki akit megakarnak szerezni ? Nem nagyon olvastam pletykákat.
HozzászólásSzerző: markmadrid » 2018. július 30., hétfő 12:36
HozzászólásSzerző: kodo » 2018. július 30., hétfő 12:03
Targyalnak Leonardoval Reinarol.BBeno írta:szűk két hete van a chelseanek kapust venni és marhára nem sietnek. lehet belga kapusunk sem lesz ahogy belga szélsőnk sem.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. július 30., hétfő 11:41
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2018. július 29., vasárnap 20:51
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem