eddig úgy néz ki Auba bal szélső lesz. Torreira fix kezdő lesz.gunner írta:Szerintem Torreira biztos kezdő lesz, nagyon sokat halogatta a csapat egy vkp szerződtetését.
4-3-3-ban nagyon stabil kp lehetne a Xhaka-Torreira-Ramsey, előttük Özil és elől a két csatár.
Ellenben Emery az is lehet, hogy a szélen tervez Özillel, akkor meg valószínűleg Auba is kikerül egyik szélre.
Miki szerintem csere lesz, én nem nagyon látom a helyét, Özilt és Ramseyt sem hagynám ki a kezdőből.
http://lineupbuilder.com/?sk=gy2h8
nálam ez lenne a kezdő. Xhaka a kezdő közelébe sem kerülne. és Mustafi is teljesen kuka csak nincs más.
a Spurs helyzet elég érdekes mert nincs rossz kezdőjük ellenben 1 Eriksen sérülésre vannak hogy a szezonjuk kuka legyen. Dembele elvileg elmegy. a kp mélysége nagyon gyenge. a védelem és támadósor jó, alternatívák is vannak ellenben a kp nagyon vékony amit eddig megúsztak.
Chelsea "dark horse". keretre nem rosszak, mélység is van és most volt gyenge évük szóval most erős év jön új edzővel

amit én várok idén az a United felrobbanás. már az előszezon is negatív hangulatban telik, José már fikázza a játékosokat. idén bedől a bál.
City ugyanúgy erős valószínűleg a ligát be is húzzák.
Pool meg egy nagyon szerethető csapat minusz Klopp+Salah páros. ha nem lennének ekkora majmok rendesen tudnék nekik szorítani hogy húzzák be, de miattuk nem teljes a szeretet.