Realista24 írta:AS írja, hogy Isco és Asensio miatt nem fog jönni Hazard. A két játékosé a feladat, hogy vigyék a csapatot a hátukon.

200 font amugy hazard vagy fizetunk sokat vagy nem jon.
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. július 28., szombat 9:34
Realista24 írta:AS írja, hogy Isco és Asensio miatt nem fog jönni Hazard. A két játékosé a feladat, hogy vigyék a csapatot a hátukon.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. július 28., szombat 9:32
HozzászólásSzerző: Yazid » 2018. július 28., szombat 9:25
HozzászólásSzerző: Babinho » 2018. július 28., szombat 9:24
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. július 28., szombat 9:23
Szeretem az ilyen okos kijelentéseketwZoLee7 írta: Nem vesz megoldast kell igazolni 1-2 evre, mert mire az letel es talan ramegyunk valami jobbra, Benzema is tavozik, akkor meg ott fogunk tartani h ket csatar kell es tudjuk az mennyibe kerulne, remelem ilyen hukyeseget a klub nem fog csinalni
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2018. július 28., szombat 9:15
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. július 28., szombat 9:01
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2018. július 28., szombat 8:38
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2018. július 28., szombat 8:27
Csak a szokásos BL döntős gombócEl Sie7e írta:mit mondott?H.E.H.E. írta:klopp te mufogas kurva.
Viva ramos!!!!!!!
Jürgen Klopp attacks Sergio Ramos over ‘ruthless and brutal’ final display
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2018. július 28., szombat 8:09
mit mondott?H.E.H.E. írta:klopp te mufogas kurva.
Viva ramos!!!!!!!
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2018. július 28., szombat 6:35
HozzászólásSzerző: kodo » 2018. július 27., péntek 22:39
HozzászólásSzerző: Raúlito » 2018. július 27., péntek 22:14
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. július 27., péntek 21:11
Sajnálom ha nem erted.poronty írta:Te is feltételezted, hogy egy "tahó" csatár hiányzott előre, ahogy én is, hogy egy másik góllövő.
HozzászólásSzerző: poronty » 2018. július 27., péntek 21:00
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. július 27., péntek 20:45
Csak kettőnk között a különbség, hogy te határozottan állítasz valamit, amit soha nem tudunk már meg. A többség meg feltételez.poronty írta:Lehet. Meg az is lehet, hogy egy másik gólvágó Benzema helyett. Soha nem tudjuk meg.Jah, és lehet, hogy egy ilyen tahó csatár hiányzott évekig, hogy bajnokok legyünk.
HozzászólásSzerző: poronty » 2018. július 27., péntek 20:35
Lehet. Meg az is lehet, hogy egy másik gólvágó Benzema helyett. Soha nem tudjuk meg.Jah, és lehet, hogy egy ilyen tahó csatár hiányzott évekig, hogy bajnokok legyünk.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2018. július 27., péntek 20:28
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. július 27., péntek 20:27
Ne legyél ericco, hogy mást gondolsz, amit írsz, vagy akkor ne fórumozz, mert nincs értelme.poronty írta:Kérlek ne mondd meg, hogy értettem, amit írtam. Ha nem voltam egyértelmű, elnézést, de nem vagyok hülye és tisztában vagyok azzal, hogy nálunk játszik Casemiro, Ramos meg itt volt Pepe is többek között és kellenek ilyen játékosok a csapatokba, csak számomra ezek a többnyire a pálya hátsó felén legyenek, ne pedig elől.Nem, általánosságban írtad.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. július 27., péntek 20:21
Onnan,hogy olyan olcsó feje van.Meg nejmár sem bírja,meg öreg is.De zárójelben is ott van,hogy akkor hoznám HA!! olcsó szóval nem igazán értem a problémátkiserik írta:Honnan jön ez, hogy Cavani olcsó lenne? 60-70 millió alap hangon, sőt..., ráadásul majd 30 bruttót kérne és alap kezdő tagságot. A horvát ellenben tényleg olcsó lenne, nem büdös neki a munka és a pad sem.dzsi91 írta:Jó kis rakkolós tahó az a mandzukic én is szivesen látnám ha utánunk hajítják.Amíg bappé nem hozható vagy nem jelenik meg a következő csatárcsillag nekünk ilyen Nistelrooy 2.0-ban kell gondolkozni.Jobb mintha hoznánk egy herriként betonkezdőnek aki a nyakunkon marad 10 évig.
Ha mindenáron hozni akarunk valakit előre akkor a Cavani-mandzukic-Lewa(ha nem kérnek értük nagy összeget) vonal a jó ebben a helyzetben.A lengyelért valószínüleg sokat kérnének de a másik 2 szerintem mozdítható olcsón.
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem