Az elmúlt napok híreiben felbukkanó Cavani lenne talán a legjobb megoldás, de Lopetegui kinevezésével a spanyol támadók is esélyessé válhatnak a habfehér szerelésre, felkészül Rodrigo?

HozzászólásSzerző: Raúlito » 2018. július 27., péntek 22:14
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. július 27., péntek 21:11
Sajnálom ha nem erted.poronty írta:Te is feltételezted, hogy egy "tahó" csatár hiányzott előre, ahogy én is, hogy egy másik góllövő.
HozzászólásSzerző: poronty » 2018. július 27., péntek 21:00
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. július 27., péntek 20:45
Csak kettőnk között a különbség, hogy te határozottan állítasz valamit, amit soha nem tudunk már meg. A többség meg feltételez.poronty írta:Lehet. Meg az is lehet, hogy egy másik gólvágó Benzema helyett. Soha nem tudjuk meg.Jah, és lehet, hogy egy ilyen tahó csatár hiányzott évekig, hogy bajnokok legyünk.
HozzászólásSzerző: poronty » 2018. július 27., péntek 20:35
Lehet. Meg az is lehet, hogy egy másik gólvágó Benzema helyett. Soha nem tudjuk meg.Jah, és lehet, hogy egy ilyen tahó csatár hiányzott évekig, hogy bajnokok legyünk.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2018. július 27., péntek 20:28
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. július 27., péntek 20:27
Ne legyél ericco, hogy mást gondolsz, amit írsz, vagy akkor ne fórumozz, mert nincs értelme.poronty írta:Kérlek ne mondd meg, hogy értettem, amit írtam. Ha nem voltam egyértelmű, elnézést, de nem vagyok hülye és tisztában vagyok azzal, hogy nálunk játszik Casemiro, Ramos meg itt volt Pepe is többek között és kellenek ilyen játékosok a csapatokba, csak számomra ezek a többnyire a pálya hátsó felén legyenek, ne pedig elől.Nem, általánosságban írtad.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. július 27., péntek 20:21
Onnan,hogy olyan olcsó feje van.Meg nejmár sem bírja,meg öreg is.De zárójelben is ott van,hogy akkor hoznám HA!! olcsó szóval nem igazán értem a problémátkiserik írta:Honnan jön ez, hogy Cavani olcsó lenne? 60-70 millió alap hangon, sőt..., ráadásul majd 30 bruttót kérne és alap kezdő tagságot. A horvát ellenben tényleg olcsó lenne, nem büdös neki a munka és a pad sem.dzsi91 írta:Jó kis rakkolós tahó az a mandzukic én is szivesen látnám ha utánunk hajítják.Amíg bappé nem hozható vagy nem jelenik meg a következő csatárcsillag nekünk ilyen Nistelrooy 2.0-ban kell gondolkozni.Jobb mintha hoznánk egy herriként betonkezdőnek aki a nyakunkon marad 10 évig.
Ha mindenáron hozni akarunk valakit előre akkor a Cavani-mandzukic-Lewa(ha nem kérnek értük nagy összeget) vonal a jó ebben a helyzetben.A lengyelért valószínüleg sokat kérnének de a másik 2 szerintem mozdítható olcsón.
HozzászólásSzerző: poronty » 2018. július 27., péntek 20:14
Kérlek ne mondd meg, hogy értettem, amit írtam. Ha nem voltam egyértelmű, elnézést, de nem vagyok hülye és tisztában vagyok azzal, hogy nálunk játszik Casemiro, Ramos meg itt volt Pepe is többek között és kellenek ilyen játékosok a csapatokba, csak számomra ezek a többnyire a pálya hátsó felén legyenek, ne pedig elől.Nem, általánosságban írtad.
HozzászólásSzerző: Ladislao Suarez » 2018. július 27., péntek 20:12
HozzászólásSzerző: Faust » 2018. július 27., péntek 20:07
Nem, általánosságban írtad. De lényegtelen. Inkább jöjjön egy Mandzukic olcsón, padot tűrve (?), mint hogy nézzük ahogy Benzema versenyzik Mayorallal hogy ki tud kevesebb gólt lőni a Real Madrid csatáraként, nem is beszélve az isteni hurrikánról.poronty írta:Felsoroltál két csatárt és erre írtam, hogy a csapatunk megvolt ilyen típusú támadók nélkül tököm tudja mióta.attól mert itt játszanak még lehetnek tahók.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2018. július 27., péntek 20:06
Honnan jön ez, hogy Cavani olcsó lenne? 60-70 millió alap hangon, sőt..., ráadásul majd 30 bruttót kérne és alap kezdő tagságot. A horvát ellenben tényleg olcsó lenne, nem büdös neki a munka és a pad sem.dzsi91 írta:Jó kis rakkolós tahó az a mandzukic én is szivesen látnám ha utánunk hajítják.Amíg bappé nem hozható vagy nem jelenik meg a következő csatárcsillag nekünk ilyen Nistelrooy 2.0-ban kell gondolkozni.Jobb mintha hoznánk egy herriként betonkezdőnek aki a nyakunkon marad 10 évig.
Ha mindenáron hozni akarunk valakit előre akkor a Cavani-mandzukic-Lewa(ha nem kérnek értük nagy összeget) vonal a jó ebben a helyzetben.A lengyelért valószínüleg sokat kérnének de a másik 2 szerintem mozdítható olcsón.
HozzászólásSzerző: poronty » 2018. július 27., péntek 20:03
Felsoroltál két csatárt és erre írtam, hogy a csapatunk megvolt ilyen típusú támadók nélkül tököm tudja mióta.attól mert itt játszanak még lehetnek tahók.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. július 27., péntek 20:02
Mindegyik D verzió. Csak az egyik 100 millio es évi nettó 14, a masik töredéke.doncsontos írta:ráadásul atleticos.... akkor sokkal inkább cavani(még leírni is rossz volt)
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2018. július 27., péntek 20:00
attól mert itt játszanak még lehetnek tahók.poronty írta: Szerintem megvoltunk "tuskók" nélkül az elmúlt néhány évben.
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. július 27., péntek 19:49
Igen es amugyis ceronaldo sem itt jatszik. Kurvanagy tahó ő is.Realista24 írta:Ha Ramos nem nálunk játszana akkor őt tartanád tahonak.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. július 27., péntek 19:45
HozzászólásSzerző: poronty » 2018. július 27., péntek 19:40
Szerintem megvoltunk "tuskók" nélkül az elmúlt néhány évben.Costa meg Mandzukic amekkora parasztok olyan hasznosak is. minden csapatba kell egy tuskó.
Látom. Nem kell nekem a Real-ba egy 32 éves rakkolós csatár, akinek a legnagyobb haszna akkor van, ha bunkerfociba védekezni kell vagy ívelgetős fociba beadásokra érkezni a hosszún. Ha már nagyon akarunk egy ilyet, akkor hozzuk vissza Marianot benne van lendület és ügyesebb is.Néha láss is ne csak nézz.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. július 27., péntek 19:33
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. július 27., péntek 19:32
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem