Sokak - így jómagam - bizonytalansága abból fakad, hogy nem tudjuk (előzetesen ez persze roppant nehéz) hogy miképp reagál majd a csapat a CR nélküli állapotra, mire képes a Bale-Benzema duó és a fiatalok...

HozzászólásSzerző: Raúlito » 2018. július 26., csütörtök 20:38
HozzászólásSzerző: yeaP17 » 2018. július 26., csütörtök 20:29
Nem is értem mit várnak egyesek Iscótól kezdőbe általában kevés padra meg tul drága.Majd nézhessük ahogy a 4.védő után még megprobálja megverni az ötödiket is.H.E.H.E. írta:ezt a posztot Jim likeolja leginkább, mert legalább 200milliót kaszálunk az isco-asensio duóbólLadislao Suarez írta:Ha Rodrygo gyerek szerez egy kis tapasztalatot Európában is, akkor elég jó kis játékos lehet belőle. Én az Ő bemutatkozását várom a legjobban. Januártól Vini-Benzi-Rodry![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Jim » 2018. július 26., csütörtök 20:20
tele vagyunk tehetségekkel (spanyolokkal isAnthony írta:Ma sem vettünk senkit?
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. július 26., csütörtök 20:06
ezt a posztot Jim likeolja leginkább, mert legalább 200milliót kaszálunk az isco-asensio duóbólLadislao Suarez írta:Ha Rodrygo gyerek szerez egy kis tapasztalatot Európában is, akkor elég jó kis játékos lehet belőle. Én az Ő bemutatkozását várom a legjobban. Januártól Vini-Benzi-Rodry![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Ladislao Suarez » 2018. július 26., csütörtök 20:03
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. július 26., csütörtök 18:57
na csak kiderült végül, ki mire csapjahörcsögfuttatás
egy ilyen szomszédot meg a minimum megzsarolnék, vagy megfenyegetnék, aztán végleg elhallgatta....őőő elköltöztetném.Realista24 írta:A szomszéd uvoltesebolBBeno írta:kizart hogy 2-3 mpt kesik a stream.
mondjuk ha nincs tv elofizetesed honnan tudhatnad mennyit kesik iagzabol. jo ha 20 mp kesessel talalsz streamet. bet365 az etalon de ott ugye a fogadas miatt kell hogy ne kessen. millio fele stremet kiprobaltam mar de mindig ott lyukadok ki hogyha tv adja akkor ott nezem mert minden mas csak kesve lesz.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. július 26., csütörtök 18:13
A szomszéd uvoltesebolBBeno írta:kizart hogy 2-3 mpt kesik a stream.
mondjuk ha nincs tv elofizetesed honnan tudhatnad mennyit kesik iagzabol. jo ha 20 mp kesessel talalsz streamet. bet365 az etalon de ott ugye a fogadas miatt kell hogy ne kessen. millio fele stremet kiprobaltam mar de mindig ott lyukadok ki hogyha tv adja akkor ott nezem mert minden mas csak kesve lesz.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. július 26., csütörtök 18:09
HozzászólásSzerző: Tádám » 2018. július 26., csütörtök 17:40
HozzászólásSzerző: Anthony » 2018. július 26., csütörtök 17:26
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. július 26., csütörtök 17:20
Most is megteheted, nba league pass pl ilyen.Anthony írta:Jah azt én sem értem hogy nem ment rá még erre senki, egy fullos online sport streaming csomagra szerintem elég komoly igények lennének. Rengetegen kifizetnék a havidíjat, hogy nézzék telón, tableten, laptopon, stb. a közvetítéseket.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2018. július 26., csütörtök 17:10
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2018. július 26., csütörtök 17:09
HozzászólásSzerző: füst » 2018. július 26., csütörtök 17:07
HozzászólásSzerző: babaking » 2018. július 26., csütörtök 17:02
d.gergo írta:A régiózár VPN-el még könnyen feloldható, nagyobb baj az árfekvés, mert elég magasan vannak ezek a netes díjcsomagok (bein, sky amit néztem talán korábban). Bár nem tudom, hogy van-e olyan lehetőség bárhol a világban, amiben össze lehet válogatni mondjuk versenysorozatokat vagy csapatokat egy alacsonyabb árért cserébe...Marky írta:Ha már a stream a téma: ismer valaki olyan oldalt, ahol 1080p 30-60fps mellett megy a stream? Még havidíjat is fizetnék, de a nagy nemzetkozi sportcsatornák régiózárasak és itthon csak a fidesztv kozvetíthet.....
Az ingyenes html5 alapú streamek általában élvezhetetlen 20frame körül futnak, vagy még pluszban alacsony a felbontás is.Ha valaki tud ajánlani valami jót, ne tartsa magában, bár én havi 1-2 ezer forintnál nem szánnék erre többet, az meg irreálisnak tűnik.
Redditről lövök én is streameket remek minőségben, megy TV-re HDMI-vel, de szívesen nézném hivatalos és stabilabb/megbízhatóbb módon ezeket, aminél nem kell félni, hogy megszakad akármelyik pillanatban.
HozzászólásSzerző: e.gergo » 2018. július 26., csütörtök 16:55
A régiózár VPN-el még könnyen feloldható, nagyobb baj az árfekvés, mert elég magasan vannak ezek a netes díjcsomagok (bein, sky amit néztem talán korábban). Bár nem tudom, hogy van-e olyan lehetőség bárhol a világban, amiben össze lehet válogatni mondjuk versenysorozatokat vagy csapatokat egy alacsonyabb árért cserébe...Marky írta:Ha már a stream a téma: ismer valaki olyan oldalt, ahol 1080p 30-60fps mellett megy a stream? Még havidíjat is fizetnék, de a nagy nemzetkozi sportcsatornák régiózárasak és itthon csak a fidesztv kozvetíthet.....
Az ingyenes html5 alapú streamek általában élvezhetetlen 20frame körül futnak, vagy még pluszban alacsony a felbontás is.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2018. július 26., csütörtök 16:54
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. július 26., csütörtök 16:52
Csapatok nevei plusz reddit stream szokapcsolat a keresobe es mar ott is van halomnyi kulonbozo nyelv, képminőség, stbMarky írta:Ha már a stream a téma: ismer valaki olyan oldalt, ahol 1080p 30-60fps mellett megy a stream? Még havidíjat is fizetnék, de a nagy nemzetkozi sportcsatornák régiózárasak és itthon csak a fidesztv kozvetíthet.....
Az ingyenes html5 alapú streamek általában élvezhetetlen 20frame körül futnak, vagy még pluszban alacsony a felbontás is.
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. július 26., csütörtök 16:50
Az ugyanazrashidm írta:Pesten voltam koliban.H.E.H.E. írta:igen, de mordor mélyén, ahol élsz még az internetben sem lehet bízni![]()
HozzászólásSzerző: Marky » 2018. július 26., csütörtök 16:43
Jelenlévő fórumozók: 28 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem