Közben leesett, hogy ez Augusztus 19, ami utáni hétfő nemzeti ünnep. Én marha...gaborz1 írta:Éljen a hétfői munka.Realista24 írta:Nincs is jobb, mint az első meccset vasárnap este, 22:15-kor játszani

HozzászólásSzerző: gaborz1 » 2018. július 26., csütörtök 20:36
Közben leesett, hogy ez Augusztus 19, ami utáni hétfő nemzeti ünnep. Én marha...gaborz1 írta:Éljen a hétfői munka.Realista24 írta:Nincs is jobb, mint az első meccset vasárnap este, 22:15-kor játszani
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. július 26., csütörtök 20:21
HozzászólásSzerző: Csabi » 2018. július 26., csütörtök 20:15
ezt megértem, de ez akkor is egy szar szervezés. akkor ne vasárnap legyen, legyen lehetőség bíró által elrendelt pihenőre, stb.Realista24 írta:Nyár, meleg.
HozzászólásSzerző: gaborz1 » 2018. július 26., csütörtök 17:13
Éljen a hétfői munka.Realista24 írta:Nincs is jobb, mint az első meccset vasárnap este, 22:15-kor játszani
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. július 26., csütörtök 17:11
Nyár, meleg.RaúlCF írta:#piacRealista24 írta:Nincs is jobb, mint az első meccset vasárnap este, 22:15-kor játszani
hogy a fenébe lehet 22.15re tenni egy meccset.
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2018. július 26., csütörtök 17:10
#piacRealista24 írta:Nincs is jobb, mint az első meccset vasárnap este, 22:15-kor játszani
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. július 26., csütörtök 17:02
HozzászólásSzerző: tibi18 » 2018. július 26., csütörtök 16:46
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2018. július 26., csütörtök 15:25
Az első helyet hogy lehet megelőzni?rashidm írta:Na azok vannak.Raúlito írta:Sziasztok!![]()
Régóta olvasgatom az oldalt és a fórumot is, szellemes, nagyon pezsgő és informatív viták zajlanak itt, így nem is tudom megállni, hogy csak olvasója legyek ezen eszmecseréknek![]()
![]()
Amúgy szerintem az Atleti megint meg fog minket előzni.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2018. július 26., csütörtök 15:05
Na azok vannak.Raúlito írta:Sziasztok!![]()
Régóta olvasgatom az oldalt és a fórumot is, szellemes, nagyon pezsgő és informatív viták zajlanak itt, így nem is tudom megállni, hogy csak olvasója legyek ezen eszmecseréknek![]()
HozzászólásSzerző: Raúlito » 2018. július 26., csütörtök 14:29
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. július 26., csütörtök 13:10
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2018. július 26., csütörtök 13:04
Kerlon írta:Senki nem írt oylat, hogy európa második legjobb csapata, illetve bárkiben benne lehet egy rossz meccs, ami végzetes. Nekünk is min múlott pár éve a Wolfsburg ellen? .ateeemadrid írta:Hát nemtudom, én valahogy annyira nem vagyok befosva tőlük, és sok extrát nem látok bennük. Azért tavaly is csak kiestek a BL csoportkörből, azért Európa 2. legjobb csapatától ez elég gáz, nem?
Tény, hogy jól erősítettek, de azért ez a keret nálam messze nem BL-esélyes. Persze az undorító focijuknak köszönhetően akármikor esélyük lehet egy topcsapat ellen, de ugyanúgy bőven benne van, hogy valami kisebb csapat megszivatja őket.
A Wolfsburg meg már nem csoportmeccs volt. Lehet szépíteni, de akkor is gáz kiesni egy BL csoportkörből egy állítólagos topcsapatnak.Atletico europa masodik legjobb csapata. Ezen kar is vitatkozni, jovo evi bl varakozasaim szerint alátámasztja ezt.
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2018. július 26., csütörtök 12:55
A transferban nem tett jót nekik, főleg hogy előtte borzalmasan igazoltak. Mint Gameiro, Gaitan stb.ateeemadrid írta:Hát nemtudom, én valahogy annyira nem vagyok befosva tőlük, és sok extrát nem látok bennük. Azért tavaly is csak kiestek a BL csoportkörből, azért Európa 2. legjobb csapatától ez elég gáz, nem?
Tény, hogy jól erősítettek, de azért ez a keret nálam messze nem BL-esélyes. Persze az undorító focijuknak köszönhetően akármikor esélyük lehet egy topcsapat ellen, de ugyanúgy bőven benne van, hogy valami kisebb csapat megszivatja őket.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. július 26., csütörtök 12:21
Senki nem írt oylat, hogy európa második legjobb csapata, illetve bárkiben benne lehet egy rossz meccs, ami végzetes. Nekünk is min múlott pár éve a Wolfsburg ellen? ... felesleges ennyiből következtetést levonni. Főleg, hogy a mérleg másik oldalán meg ott van, hogy csak mi bírtunk el velük az elmúlt években.ateeemadrid írta:Hát nemtudom, én valahogy annyira nem vagyok befosva tőlük, és sok extrát nem látok bennük. Azért tavaly is csak kiestek a BL csoportkörből, azért Európa 2. legjobb csapatától ez elég gáz, nem?
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2018. július 26., csütörtök 12:17
HozzászólásSzerző: Zidane’98 » 2018. július 26., csütörtök 12:06
Az a “kicsi híja” különbözteti meg a győztest a vesztestől!Kerlon írta:Kajak nemértem azokat, akik lenézik az Atleticot. Kis híján eredményesebbek lehetnének nálunk is az elmúlt 5 évben... Meg már mióta várjuk, hogy leeresszen a matrac? Oké, hogy nem szeretitek őket, de lenézni, leértékelni rohadtul nem szabad őket.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. július 26., csütörtök 12:01
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2018. július 26., csütörtök 11:57
Realista24 írta:[
Most vagy soha?? Majd' minden évben közelebb vannak a tűzhöz, mint mi.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2018. július 26., csütörtök 11:51
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem