Pesten voltam koliban.H.E.H.E. írta:igen, de mordor mélyén, ahol élsz még az internetben sem lehet bízni

HozzászólásSzerző: rashidm » 2018. július 26., csütörtök 16:33
Pesten voltam koliban.H.E.H.E. írta:igen, de mordor mélyén, ahol élsz még az internetben sem lehet bízni
HozzászólásSzerző: istimester » 2018. július 26., csütörtök 16:32
Hehinnho fiam, szépen leírtad, hogy miért nincs előfizetésem, köszönömH.E.H.E. írta:nem mondtam, hogy a készüléket ne nézzed, nyilván ha van, akkor ott nézed a filmet, de hogy konkrétan tévé közvetítést nézni rajta, meg egyáltalán előfizetni tévécsatornákra, hatalmas bullshit sztem.most nyilván nagy újdonságot mondok, de ha híreket akarsz, akkor internet, frissebb, gyorsabb, jobb.
ha filmet akarsz nézni, én beleőrülök, a 20 percenkénti 5 perces reklámba meg műsorajánlóba, amitől egy másfél órás film 3 óra lesz. szóval filmet kizárt, hogy tévében, eleve minden megszerezhető netről.
meccsekre ugyanez, tűéles streamek vannak évek óta mindenre. ingyen.
géppel összekötöd, senki nem mondta, hogy baj a 140 centis képernyő.
itt a felesleges elavult dolog a tévéközvetítés és az erre való előfizetés.
szerintem.
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. július 26., csütörtök 16:31
igen, de mordor mélyén, ahol élsz még az internetben sem lehet bíznirashidm írta:14-ben havernak volt tv-je a koliban, azon néztük a meccseket. Szomszédnál meg laptopról stream, és volt 10-20 másodperc késés. Olyan vicces volt amikor nem történt semmi de ordibáltunk, hogy "ott van bazmeg".H.E.H.E. írta:én ezt nagyon ritkán vettem észre, lehet késik 2-3 másodpercet, de számít az valamit?
nekem nincs vele bajom, sosem volt.![]()
HozzászólásSzerző: rashidm » 2018. július 26., csütörtök 16:30
14-ben havernak volt tv-je a koliban, azon néztük a meccseket. Szomszédnál meg laptopról stream, és volt 10-20 másodperc késés. Olyan vicces volt amikor nem történt semmi de ordibáltunk, hogy "ott van bazmeg".H.E.H.E. írta:én ezt nagyon ritkán vettem észre, lehet késik 2-3 másodpercet, de számít az valamit?
nekem nincs vele bajom, sosem volt.
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. július 26., csütörtök 16:27
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. július 26., csütörtök 16:25
Én pl. azért, mert rühellem, hogy késik a stream. Van amelyik csak pár mp-t de van amelyik két percet. Mondjuk tv-n csak meccset nézek, minden mást kikölcsönzök.H.E.H.E. írta:
Persze én sem fizettem elő a tévékre, de ennek más oka van, nem a technológia meghaladása.
nem mondtam, hogy a készüléket ne nézzed, nyilván ha van, akkor ott nézed a filmet, de hogy konkrétan tévé közvetítést nézni rajta, meg egyáltalán előfizetni tévécsatornákra, hatalmas bullshit sztem.
most nyilván nagy újdonságot mondok, de ha híreket akarsz, akkor internet, frissebb, gyorsabb, jobb.
ha filmet akarsz nézni, én beleőrülök, a 20 percenkénti 5 perces reklámba meg műsorajánlóba, amitől egy másfél órás film 3 óra lesz. szóval filmet kizárt, hogy tévében, eleve minden megszerezhető netről.
meccsekre ugyanez, tűéles streamek vannak évek óta mindenre. ingyen.
géppel összekötöd, senki nem mondta, hogy baj a 140 centis képernyő.
itt a felesleges elavult dolog a tévéközvetítés és az erre való előfizetés.
szerintem.
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. július 26., csütörtök 16:23
nem mondtam, hogy a készüléket ne nézzed, nyilván ha van, akkor ott nézed a filmet, de hogy konkrétan tévé közvetítést nézni rajta, meg egyáltalán előfizetni tévécsatornákra, hatalmas bullshit sztem.istimester írta:Mondjuk marha kényelmes tud lenni, ha van otthon egy 140 centis képernyőt.H.E.H.E. írta:évek óta nem értem ki néz még manapság tévét
Persze én sem fizettem elő a tévékre, de ennek más oka van, nem a technológia meghaladása.
HozzászólásSzerző: istimester » 2018. július 26., csütörtök 16:09
Mondjuk marha kényelmes tud lenni, ha van otthon egy 140 centis képernyőt.H.E.H.E. írta:évek óta nem értem ki néz még manapság tévét
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. július 26., csütörtök 16:01
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. július 26., csütörtök 15:56
évek óta nem értem ki néz még manapság tévét
HozzászólásSzerző: Tádám » 2018. július 26., csütörtök 15:45
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. július 26., csütörtök 10:17
tovább haladunk a segunda felé vezető úton!Anthony írta:Ma sem vettünk senkit?
HozzászólásSzerző: Anthony » 2018. július 26., csütörtök 10:10
HozzászólásSzerző: Ladislao Suarez » 2018. július 26., csütörtök 9:18
HozzászólásSzerző: Professore » 2018. július 26., csütörtök 9:14
Velemenyem azert lehet nem? En igy latom van aki maskepp es ennyi a tortenet. Tavaly sem voltam maradektalanul elegedett az atigazolasokkal es eddig iden meg annyira sem vagyok. Az ido donti el mindig hogy egy-egy dontes helyes volt-e vagy sem.Realista24 írta:
A kabaré itt nem Pérez, hanem az ilyen vélemények. A világ egyik legjobb sportvezetője, de itt úgy ekézik a monitohuszárok, hogy sírva röhögök.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. július 26., csütörtök 8:58
Ránéztem, követi a portugál és a spanyol chelsea oldalt is, de a maint nem.Realista24 írta:Legfrissebb hír, hogy állítólag Courtois nem követi a Chelseat twitteren
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. július 26., csütörtök 8:49
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. július 26., csütörtök 8:41
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. július 26., csütörtök 8:39
Ott már van egyreeed_ati írta:Vinit a Vidibe adjuk kölcsön?Realista24 írta:Sokatmondó Marca címlap.
https://pbs.twimg.com/media/DjAvIAKV4AAIMOk.jpg
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2018. július 26., csütörtök 8:37
Vinit a Vidibe adjuk kölcsön?Realista24 írta:Sokatmondó Marca címlap.
https://pbs.twimg.com/media/DjAvIAKV4AAIMOk.jpg
Jelenlévő fórumozók: 18 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem