HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. július 26., csütörtök 9:21
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. július 26., csütörtök 9:09
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. július 26., csütörtök 8:40
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2018. július 26., csütörtök 8:32
Kerlon írta:Kb. már másfél éve próbálják eladni. Nekem nem tűnt extrának a gyerek, szóval gondolom csak jól akart kiszállni belőle a Bordeux amíg lehet.Realista24 írta:Az megvan, hogy Malcomot múlthéten még a Realnak is felajánlották?Meg a ManU-nak is.
Jobb lett volna tényleg feltenni a jófogásra vagy a vaterára
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. július 26., csütörtök 7:54
Kb. már másfél éve próbálják eladni. Nekem nem tűnt extrának a gyerek, szóval gondolom csak jól akart kiszállni belőle a Bordeux amíg lehet.Realista24 írta:Az megvan, hogy Malcomot múlthéten még a Realnak is felajánlották?Meg a ManU-nak is.
Jobb lett volna tényleg feltenni a jófogásra vagy a vaterára
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. július 26., csütörtök 7:47
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. július 24., kedd 21:38
Ne foglalkozz vele. Full szimpátia alapján ítél meg embereket, de szeret az árral szemben menni inkább.Galacticos írta:Es tok valoszinu hogy a barca eladja nekunk azok utan h tavaly vettek 150ert.wxyz írta:Hogy témánál maradjak, Dembele például jobb opció lenne.
Mondok jobbat szerintem messi jobb opcio oda, ugyhogy ne is hozzuk hazardot.
Azt meg furcsalom hogyvan idod rendszeresen ausztral bajnokikra, de azt nem lattad hogy conte annyit csinalta a chelseavel h 5vedo es willian meg hazard menjen elore azt majd lesz valami. Ebben a rendszerben még ndombele se lenne hatekony.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2018. július 24., kedd 21:38
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2018. július 24., kedd 21:30
Es tok valoszinu hogy a barca eladja nekunk azok utan h tavaly vettek 150ert.wxyz írta:Hogy témánál maradjak, Dembele például jobb opció lenne.
HozzászólásSzerző: wxyz » 2018. július 24., kedd 21:06
HozzászólásSzerző: wxyz » 2018. július 24., kedd 20:36
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2018. július 24., kedd 20:27
Ez az amiről beszélek. Több mint 100 millió ment három 19 éves játékosra, akik még nem játszottak top ligában. Ez fejetlenség, ha nem is akkora, de az. Lutri az egész. Nálam a Real Madridban mindig is a legjobbak játszanak, és azok megszerzésére kell törekedni. Lehetnek mellettük a padon vagy kölcsönben ilyen fiatal játékosok, és akik ezek közül beválnak azokat tartsuk is meg, de ne tőlük várjunk csodát a kezdőben, ekkora teher alatt.Kerlon írta: Pont, hogy nincs fejetlenség nálunk és nem verjük ész nélkül a pénzt mindenféle emberre. Egyedül CR távozása miatt várja mindenki, hogy igazoljunk már valakit, de amúgy meg a keret adta lehetőségből is már meglehet oldani a csapatátszervezését a post-CR érára.
Utóbbi években sokat függtünk tőle, viszont a csapatnak alázatosan alá is kellett dolgoznia. Idén a csapatnak nagyobb szabadsága lehet, könnyen előfordulhat, hogy csapatszinten jobbak is leszünk és nem egy-egy bekotort gólon múlik majd a meccseink többsége. Főleg úgy, hogy igazán csak a BL-ben értünk valamit is.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. július 24., kedd 20:27
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. július 24., kedd 19:58
Pont, hogy nincs fejetlenség nálunk és nem verjük ész nélkül a pénzt mindenféle emberre. Egyedül CR távozása miatt várja mindenki, hogy igazoljunk már valakit, de amúgy meg a keret adta lehetőségből is már meglehet oldani a csapatátszervezését a post-CR érára.R. Carlos írta:Akkora fejetlenség ugyan nincs mint náluk, de nálunk is van ZZ és CR távozása óta. Meg előtte is volt kezdve a Vinícius féle 45 millióval. A nyári igazolások se győznek meg engem Odriozola kivételével, mivel kb egyik se fog itt maradni. Most még ez az Alex Telles talán jó lenne, mert lenne egy értelmes bhv cserénk, de komolyan ennyit akarnak? CR-t valahogyan meg kéne próbálni pótolni. Hazard kéne és minden erőfeszítéssel rá kéne koncentrálni. Tudjuk nagyon jól, hogy az itt lévő támadók közül ki és mennyire vált be. CR mellett még megmaradtak, de nélküle nem hiszem, hogy sok jót ígér a következő szezonunk nekik. Ne legyen igazam, de ha így akarunk nekivágni, ez a következő év óriási bukta és jöhet az új projekt a vezetőségnek...Kerlon írta:Fingom sincs amúgy, hogy Dembelé mellett mi szükségük volt rá.Kecinagy fejetlenség van szerintem a Barcánál és csak úgy verik a dellát.
HozzászólásSzerző: Ladislao Suarez » 2018. július 24., kedd 19:52
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2018. július 24., kedd 19:47
Akkora fejetlenség ugyan nincs mint náluk, de nálunk is van ZZ és CR távozása óta. Meg előtte is volt kezdve a Vinícius féle 45 millióval. A nyári igazolások se győznek meg engem Odriozola kivételével, mivel kb egyik se fog itt maradni. Most még ez az Alex Telles talán jó lenne, mert lenne egy értelmes bhv cserénk, de komolyan ennyit akarnak? CR-t valahogyan meg kéne próbálni pótolni. Hazard kéne és minden erőfeszítéssel rá kéne koncentrálni. Tudjuk nagyon jól, hogy az itt lévő támadók közül ki és mennyire vált be. CR mellett még megmaradtak, de nélküle nem hiszem, hogy sok jót ígér a következő szezonunk nekik. Ne legyen igazam, de ha így akarunk nekivágni, ez a következő év óriási bukta és jöhet az új projekt a vezetőségnek...Kerlon írta:Fingom sincs amúgy, hogy Dembelé mellett mi szükségük volt rá.Kecinagy fejetlenség van szerintem a Barcánál és csak úgy verik a dellát.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. július 24., kedd 19:35
LaRevanse a Romai mészárlásértlestat írta:Lemaradtam. De tegnap még a Romáé volt és az is offisöl volt. WTF van itt![]()
respekt semmi ugytunik.
HozzászólásSzerző: lestat » 2018. július 24., kedd 19:27
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2018. július 24., kedd 19:21
?Kerlon írta:Fingom sincs amúgy, hogy Dembelé mellett mi szükségük volt rá.Kecinagy fejetlenség van szerintem a Barcánál és csak úgy verik a dellát.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. július 24., kedd 19:12
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem