Mondjuk marha kényelmes tud lenni, ha van otthon egy 140 centis képernyőt.H.E.H.E. írta:évek óta nem értem ki néz még manapság tévét
Persze én sem fizettem elő a tévékre, de ennek más oka van, nem a technológia meghaladása.
HozzászólásSzerző: istimester » 2018. július 26., csütörtök 16:09
Mondjuk marha kényelmes tud lenni, ha van otthon egy 140 centis képernyőt.H.E.H.E. írta:évek óta nem értem ki néz még manapság tévét
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. július 26., csütörtök 16:01
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. július 26., csütörtök 15:56
évek óta nem értem ki néz még manapság tévét
HozzászólásSzerző: Tádám » 2018. július 26., csütörtök 15:45
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. július 26., csütörtök 10:17
tovább haladunk a segunda felé vezető úton!Anthony írta:Ma sem vettünk senkit?
HozzászólásSzerző: Anthony » 2018. július 26., csütörtök 10:10
HozzászólásSzerző: Ladislao Suarez » 2018. július 26., csütörtök 9:18
HozzászólásSzerző: Professore » 2018. július 26., csütörtök 9:14
Velemenyem azert lehet nem? En igy latom van aki maskepp es ennyi a tortenet. Tavaly sem voltam maradektalanul elegedett az atigazolasokkal es eddig iden meg annyira sem vagyok. Az ido donti el mindig hogy egy-egy dontes helyes volt-e vagy sem.Realista24 írta:
A kabaré itt nem Pérez, hanem az ilyen vélemények. A világ egyik legjobb sportvezetője, de itt úgy ekézik a monitohuszárok, hogy sírva röhögök.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. július 26., csütörtök 8:58
Ránéztem, követi a portugál és a spanyol chelsea oldalt is, de a maint nem.Realista24 írta:Legfrissebb hír, hogy állítólag Courtois nem követi a Chelseat twitteren
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. július 26., csütörtök 8:49
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. július 26., csütörtök 8:41
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. július 26., csütörtök 8:39
Ott már van egyreeed_ati írta:Vinit a Vidibe adjuk kölcsön?Realista24 írta:Sokatmondó Marca címlap.
https://pbs.twimg.com/media/DjAvIAKV4AAIMOk.jpg
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2018. július 26., csütörtök 8:37
Vinit a Vidibe adjuk kölcsön?Realista24 írta:Sokatmondó Marca címlap.
https://pbs.twimg.com/media/DjAvIAKV4AAIMOk.jpg
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. július 26., csütörtök 8:36
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2018. július 26., csütörtök 8:32
Hát az a csapat nem igazán nyerte magát rommá a béelben sem, szóval én nem akarok több kirakatcsapatot, főleg, hogy nincsenek is olyan játékosok már..Professore írta:Az szep ha Couroisal is csak igy allunk meg....pedig a csapbol is az folyt hogy mar megvan az egyesseg csak arra varunk hogy a Chelsea meltosztasson igazolni egy kapust.Ladislao Suarez írta:Angolok szerint megegyeztünk Courtois-val de a Chelsea-vel még nem.
Perez lassan vehetne egy "hogyan igazoljunk jatekost" kezikonyvet mert ez mar kabare. Hol van az a faszi aki Figot, Zizut, R9 szervalt?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. július 26., csütörtök 8:25
A kabaré itt nem Pérez, hanem az ilyen vélemények. A világ egyik legjobb sportvezetője, de itt úgy ekézik a monitohuszárok, hogy sírva röhögök.Professore írta:Az szep ha Couroisal is csak igy allunk meg....pedig a csapbol is az folyt hogy mar megvan az egyesseg csak arra varunk hogy a Chelsea meltosztasson igazolni egy kapust.Ladislao Suarez írta:Angolok szerint megegyeztünk Courtois-val de a Chelsea-vel még nem.
Perez lassan vehetne egy "hogyan igazoljunk jatekost" kezikonyvet mert ez mar kabare. Hol van az a faszi aki Figot, Zizut, R9 szervalt?
HozzászólásSzerző: Professore » 2018. július 26., csütörtök 8:19
Az szep ha Couroisal is csak igy allunk meg....pedig a csapbol is az folyt hogy mar megvan az egyesseg csak arra varunk hogy a Chelsea meltosztasson igazolni egy kapust.Ladislao Suarez írta:Angolok szerint megegyeztünk Courtois-val de a Chelsea-vel még nem.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2018. július 26., csütörtök 8:12
Tetszik, elore kell meg egy erkezo golokat loniRealista24 írta:Onda Cero szerint:
Kovacic marad.
Rodrigo és Cavani sem fog érkezni.
Theo megy kölibe, országon belül, nem adjuk oda a Juvénak.
Courtoisnak amint megvan a pótlása, hivatalossá válik.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. július 26., csütörtök 8:11
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. július 26., csütörtök 8:05
És még Ronaldot is jól beszopatta, hogy ez a mi hibánk. Zseni a pali.Realista24 írta:De és gondolom mindenkinél ugyanúgy könyveltek és ugyanazt a hibát vétették.Kerlon írta:James is adózhat látom. Btw. ezeket az ügyeket nem a Mendes menedzsment intézi nekik? Mintha csak az ő ügyfeleinél lennének ilyen gondok, nem?
Jelenlévő fórumozók: 19 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem