Realista24 írta:Ki mire esküszik?
Teát csak akkor iszom, ha beteg vagyok, a kávénak még a szagát is utalom, az energia ital meg nagyon távol áll tolem.
Szerencsére nincs szükségem ilyenre. Honnan jött a kérdés Padre?
HozzászólásSzerző: Mester77 » 2018. július 31., kedd 14:55
Realista24 írta:Ki mire esküszik?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. július 31., kedd 14:52
HozzászólásSzerző: Süti » 2018. július 30., hétfő 8:35
A gyors jogos, de a jó nekem nem mindig állta meg a helyét, ezért örültem mikor mar lehetett fixen foglalni valakihez. Azóta is oda járok.sonic írta:
En voltam ott tobszor. Utalok idopontot foglalni es akkor meg nem is lehetett ezert mindig mashoz ultem le. Nem volt panaszom egyszer se. Gyorsan vagtak es jol.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2018. július 29., vasárnap 15:18
HozzászólásSzerző: Steve » 2018. július 29., vasárnap 13:15
Köszi szépen!sonic írta:En voltam ott tobszor. Utalok idopontot foglalni es akkor meg nem is lehetett ezert mindig mashoz ultem le. Nem volt panaszom egyszer se. Gyorsan vagtak es jol.
HozzászólásSzerző: sonic » 2018. július 29., vasárnap 13:08
En voltam ott tobszor. Utalok idopontot foglalni es akkor meg nem is lehetett ezert mindig mashoz ultem le. Nem volt panaszom egyszer se. Gyorsan vagtak es jol.Süti írta:Esetleg Nyugatinál aBorbély, de csak Eszterhez, a többi fakezű.Steve írta:Kérdésem lenne.
Budapesten az Astoriánál lévő barbershopot próbálta valaki innen? Ajánlanátok?
Jelenleg Mo-n vagyok és hajat vágatnék, de a fodrászcsaj akihez szoktam járni nyaral.![]()
Köszi, ha valaki megosztja a tapasztalatait!Ő viszont zseni.
![]()
van időpontfoglalós honlapjuk is, ha érdekel.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2018. július 28., szombat 23:39
HozzászólásSzerző: Steve » 2018. július 28., szombat 23:19
Köszi a válaszodat!BlancoMark írta:Az Astorianal levot semmifelekeppen sem ajanlanam, csupa lelkes amatorSteve írta:Kérdésem lenne.
Jelenleg Mo-n vagyok és hajat vágatnék, de a fodrászcsaj akihez szoktam járni nyaral.![]()
Köszi, ha valaki megosztja a tapasztalatait!Stylebart tudom meleg szivvel javasolni, nagyon profi csapat. En is nem regen valtottam hozzajuk.
Köszi szépen a tippet!Süti írta:Esetleg Nyugatinál aBorbély, de csak Eszterhez, a többi fakezű.Ő viszont zseni.
![]()
van időpontfoglalós honlapjuk is, ha érdekel.
HozzászólásSzerző: Süti » 2018. július 28., szombat 23:11
Esetleg Nyugatinál aBorbély, de csak Eszterhez, a többi fakezű.Steve írta:Kérdésem lenne.
Köszi, ha valaki megosztja a tapasztalatait!
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2018. július 28., szombat 23:09
Az Astorianal levot semmifelekeppen sem ajanlanam, csupa lelkes amatorSteve írta:Kérdésem lenne.
Köszi, ha valaki megosztja a tapasztalatait!
HozzászólásSzerző: Steve » 2018. július 28., szombat 23:02
HozzászólásSzerző: BLaZE » 2018. július 25., szerda 18:33
HozzászólásSzerző: eReMA » 2018. július 25., szerda 17:43
Amelyik cetlit oszt 31 fokban a napon, az életében nem találkozik "fejessel", remélem sejted. Kár ilyenre időt/energiát pazarolni, mert sztem a nevüket sem tudják.p.csabi1 írta:H.E.H.E. írta:Azok a kutyak csak a dolgukat vegzik, nem ott kell baszogatni a hatalmat
Tudom tisztába vagyok vele,de akkor már üzentem volna velük a fejeseknek is...
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2018. július 25., szerda 17:32
H.E.H.E. írta:Azok a kutyak csak a dolgukat vegzik, nem ott kell baszogatni a hatalmat
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. július 25., szerda 17:29
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2018. július 25., szerda 17:26
10 óra 51 perckor voltak kint én meg 11 óra 15-kor mentem ki megnézni az autót meg kajálni.Volt ilyen amerikaban, hogy a vietnami veteran ment kezelesre szinten sehol hely, sok pezre megbasztak, perre vitte, aztan nyert.
Nem azt mondom hogy vidd perre, de lehet el kene menned harcolni a kozelkeletre
En amugy ugyved, aztan hadd szoljon, karterites meg minden az onkormanyzattol
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. július 25., szerda 17:17
Volt ilyen amerikaban, hogy a vietnami veteran ment kezelesre szinten sehol hely, sok pezre megbasztak, perre vitte, aztan nyert.p.csabi1 írta:Realista24 írta:Ki büntetett amúgy, rendőr vagy közteres?
Utóbbi esetében lehet, hogy csak 10K.
Közterületes.
De az a poén hogy ez kint van a Sóstón a kórháznál és ott egyszerűen nincs egy normális hely ahol meglehet állni.Így szépen sorba szoktak állni az autók a gyalog és kerékpárútra is,mert ami parkoló van az nevetséges.Reggel ha 7 órakor ha mész már akkor is tele van.Bent a kórházban meg 400 forint egy óra.Namár most mi egész napos kezelésre mentünk.
Kilehet számolni hogy az mennyi pénz.
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2018. július 25., szerda 17:13
Realista24 írta:Ki büntetett amúgy, rendőr vagy közteres?
Utóbbi esetében lehet, hogy csak 10K.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. július 25., szerda 16:51
Jelenlévő fórumozók: 15 regisztrált és 0 vendég
CF Talavera
Real Madrid
Estadio El Prado
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem