eReMA írta:
Leírtad, amire céloztam. Nem azzal van baj, hogy eladtuk, hanem, hogy minden megerőltetés nélkül, pillanatok alatt elengedtük.
Ezért mondtam, hogy a mi igazolásainkat meg húzzák, mint a rétestésztát. Időt nyernek, mert nekünk meg kell várni, még megtalálják a pótlást, vagy megérkezik a szerelő megjavítani a faxot, vagy mittomén.
Olyankor van idejük keresgélni mást, vagy meggyőzni az adott játékost a maradásról, új szerződést aláíratni, netalán feljebb srófolni az árat stb.
Itt meg bekopogott a Juve és szinte azonnal csilingelt is a kassza.
Szóval nekem nem a "miért", hanem a "hogyan" nem tetszett. Amennyiben AKARUNK pótlást (ami mint kiderült, nem volt lezsírozva), akkor így megint xar alkupozícióba kerül(het)ünk
Nem könnyen engedtük el, hanem gyorsan. Ha elhisszük a híreket, akkor már január óta ment a maszatolás, ezt nem nevezném gyors döntésnek.
Honnan tudod egyébként, hogy nincs minden lepapírozva és tényleg csak a pótlásra várunk? Amint az megvan, már jöhet is Hazard meg Courtois, már az aláírások is meg vannak száradva a papírokon, kaptak egy végső határidőt amíg húzhatják, azt követően pedig mindenképpen be lesznek jelentve. Gondolok itt az igazolási időszak végére, az angolra.
Továbbra sincs cáfolva egyik belga sem, ami arra enged következtetni, hogy jó pozícióban vagyunk.